Protez ameliatı sonrası baş agrısı

Evet ya internette de yazıyor gün içinde defalarca tekrar eden bir agrı
Bende 5 gün çektim. Sonra bir arkadaşım nescafe iç dedi. Deneyim dedim. İçtim kiiiii kendime geldim resmen. Çünkü ne yapsam baş ağrısı geçmiyordu. Gözlerim aydınlandı ağrı dinince.. işe yarayacaktır emin ol

Narkozu atamamışsın bol bol nescafe iç..
Evet ya internette de yazıyor gün içinde defalarca tekrar eden bir agrı
Bende doktoruma sordum ama anestezi vs demedi malesef ameliyatla ilgili olabileceğini düşünmüyorum dedi ne yapsam bilemedim

Şekersiz Türk kahvesi de için. Narkoz baş ağrısı yapıyor fena.bol bol da su iç,idrarla atarsın narkozu
Teşekkür ederim Evet dünden beri kahve içiyorum çok iyi geldi sanırım bugün çok az bir agrı yaşadım kaç gündür çok şiddetliydi ameliat olalı 17 gün oldu doktorum narkoz etkisi kalmaz bu güne kadar dedi ama bilemiyorum

Çok geçmiş olsun.birçok insan baş ağrısı yaptığını söylüyor,doktorunuz neden böyle söylemiş anlamadım,bünyeden bünyeye değişir.sizde uzun sürmüş yani baş ağrısı,zaten ameliyat sonrası iyileşme süreci filan da kolay değil onun stresi de etkilemiştir.bazen narkozun tam olarak atılması 15 günü buluyor diye okumuştum.şekersiz kahve ve boll boll su içmeye devam canım.zaten su içmek faydalı narkozu atmış olsan da iyi gelir

Şekersiz Türk kahvesi de için. Narkoz baş ağrısı yapıyor fena.bol bol da su iç,idrarla atarsın narkozu
Teşekkür ederim Evet dünden beri kahve içiyorum çok iyi geldi sanırım bugün çok az bir agrı yaşadım kaç gündür çok şiddetliydi ameliat olalı 17 gün oldu doktorum narkoz etkisi kalmaz bukadar dedi ama bilemiyorum
Evet çok haklısınız çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…