Gebelik için mi kullanıyosunuzProtestan fitil kullanıp yoğun kanama yaşayan var mı ben de kanama yapıyor sanırım
Evet ama bıraktım artıkGebelik için mi kullanıyosunuz
Her türkü denedim üç kere aynı şeyi yaşadım fitili kullandığım an yanma ve ağrı oluyor 3 defa yoğun kanama yaşadım aynı şekilde doktor da iğneye devam et dedi inşallah bundan sonra olmaz üç gün hastanede kaldım tuvalete gitmeye korkuyorum artıkBiraz Pütürlü olduğu için zor giriyor ben hemşireye sordum az bise fitil vermeden mercimeği yarısı kadar vajinaya halktan sürüp oyle veriyorum sizde sorup deneyin isterseniz ama eğer gebelik varsa ve kanama varsa acilen dr a gidin
Benimde gebelikte kanamam olduğu için vermişlerdi vajinadan kullandığım zamanlar hep kanamam oluyoduEvet ama bıraktım artık
Aynı ben afedersiniz sanki çeşmeyi açmışsınız su akıyo gibiydi kaç haftalıksınızHer türkü denedim üç kere aynı şeyi yaşadım fitili kullandığım an yanma ve ağrı oluyor 3 defa yoğun kanama yaşadım aynı şekilde doktor da iğneye devam et dedi inşallah bundan sonra olmaz üç gün hastanede kaldım tuvalete gitmeye korkuyorum artık
Bende de sanırım ondan ben zaten kullandığım anda bir şey hissediyorum ama yüne de kanama kesilince kullanıyordum artık iğneye devam edeceğim inşallah soruN OlmazBenimde gebelikte kanamam olduğu için vermişlerdi vajinadan kullandığım zamanlar hep kanamam oluyodu
Benimde öyleydi benim ilaçtan sonra kan pıhtılaştık geliyordu abartmıyorum portakal büyüklüğümde pıhtılar oluşuyordu o şekilde ilk başladığımda da sizinki gibi oluyordu asla durmuyor bence fitil yara yapıyor biçe kan orda toplanıyor ben öyle hissediyorum bilmiyorum sadece hisAynı ben afedersiniz sanki çeşmeyi açmışsınız su akıyo gibiydi kaç haftalıksınız
Kanamalar oluyor canim gebeliklerde Rabbim yardımcın olsun inşallah iğneler biraz beze yapsa da daha iyi evetHer türkü denedim üç kere aynı şeyi yaşadım fitili kullandığım an yanma ve ağrı oluyor 3 defa yoğun kanama yaşadım aynı şekilde doktor da iğneye devam et dedi inşallah bundan sonra olmaz üç gün hastanede kaldım tuvalete gitmeye korkuyorum artık
Amin inşallah Bebekler iyi olsun da inşallah atlatırızKanamalar oluyor canim gebeliklerde Rabbim yardımcın olsun inşallah iğneler biraz beze yapsa da daha iyi evet
Yemin ederim bi kere elimin içi kadar kan pıhtısı düşürdüm bebek sanıp gece 4 de şoka girmişinBenimde öyleydi benim ilaçtan sonra kan pıhtılaştık geliyordu abartmıyorum portakal büyüklüğümde pıhtılar oluşuyordu o şekilde ilk başladığımda da sizinki gibi oluyordu asla durmuyor bence fitil yara yapıyor biçe kan orda toplanıyor ben öyle hissediyorum bilmiyorum sadece his
Aynen iğnesi daha iyiBende de sanırım ondan ben zaten kullandığım anda bir şey hissediyorum ama yüne de kanama kesilince kullanıyordum artık iğneye devam edeceğim inşallah soruN Olmaz
Evet bende de öyle oldu çok korktum birde durmuyor o da kötü inşallah biran önce geçerYemin ederim bi kere elimin içi kadar kan pıhtısı düşürdüm bebek sanıp gece 4 de şoka girmişin
Ben fitil kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama doktor öyle birşey demedi olabilir dediAynen iğnesi daha iyi
Bence en etkili iğnesiBen fitil kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama doktor öyle birşey demedi olabilir dedi
O fitil bende her şekilde kanama yaptı doktorunuza sorun endol fitil ve ya hapı kanamayı kesiyorBenim de kanamam var pazartesiden beri 5 haftalik hamileyim ağızdan verdi doktor fitil değil ama kanamayi kesmedi çok korkuyorum, gittiğimde kese aşağıda değil dedi ama şuan ne oldu bilmem pazartesi verdi günde 3 kere 200 mg