Protein Tozu

xxhilxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
198
2
68
İstanbul
Kızlar ben spora başladım kilo almak için.
Protein tozu kullanmamı söylediler daha iki hafta oldu baslayalı 2 kilo aldım.

Yalnız biraz pahalı kilosu 40 lira. 1 kilosu 1 hafta gidiyor.

Umarım size de yardımcı olurr

nerden bulabiliriz bu protein tozunu cnmm .d bide nasıl kulanıyoruz

Spor yaparak kilo almak daha iyi sanırım göbek falan çıkmıyor, orantılımı alıyorsunuz

canımm bende aynı yolu denemiştim 3 yıl önce gerçekten faydasınıda görmüştüm aynı şeklde yanında protein tozu ve amino asit kullanmıştım hiçbir zararı olmadı bu kullandıklarımın zaten öyle zararlı birşeyde değil sporcuların kullandığı şeyler, ben 3 ay devaö ettim okulumda olduğu için zor olmaya başladı sonra devam ettirmedim bitince ama kilo alablmiştim aynı zmdna kas da olmuştu yağ olarak vücudumda oluşmadı tabi bu daha önemli sağlıklı en azından oranltılıda alıyorsun bide tek tarafına gtmiyo kilolar inş. sen hedefindeki kiloya ulaşırsın , bende uğraşıyorum kendimce ama bkalım inş. işe yarar

Canım ben de bu tarz şeylerin dozu iyi ayarlanmadığı zaman karaciğere olumsuz etikleri olduğunu duymuştum. Dikkat etmek gerekir.

nerden bulabiliriz bu protein tozunu cnmm .d bide nasıl kulanıyoruz

spor salonlarında satılıyo genelde

Tatlım eczanelerde satılıyor diye biliyorum ama ? :44: Fiyatı da baya pahalıymış ya

distribütör eczanelerde vardır ancak. şahsen benim çalştığım eczane ve civardaki eczanelerde yok. verdiğin paraya değiyo ama :)

Spor yaparak kilo almak daha iyi sanırım göbek falan çıkmıyor, orantılımı alıyorsunuz

aynen öyle spor yapınca zaten ister istemez enerji ihtiyacından dolayı iştahınız da açılıyo. benim vücudum orantısız bi şekilde zayıftı ve orantılı bi şekilde de kilo alıyorm :)

ben amino asit başlamadım ama dediğin gibi protein tozu direk kas çıkarmak için e kas demek zaten kilo demek kaslı insanları görüyoruz :) spor yapmadan protein tozu kullanmak nasıl olur bilmiyorum ama ben sporla ikisini beraber yürütüyorum ve ciddi anlamda kilo alıyorum gerçekten şu aralar çok mutluyum :) inşallah bi 5-6 kilo daha alırm hedefim şuan için o :)

Canım ben de bu tarz şeylerin dozu iyi ayarlanmadığı zaman karaciğere olumsuz etikleri olduğunu duymuştum. Dikkat etmek gerekir.

gittiğim spor salonu zaten tanıdık bi yer + eczanede çalışıyorum eczacım da tanıdığım doktorlarda olumsuz herhangi bişey söylemediler şuan zaten yeteri kadar kullanıyorum herhangi bi zararı olcagını sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…