Gelinlik Modelleri Pronovias Halifax modelini begendim, fakat cok mu sade

angelique1

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
36
6
286
İstanbul
Uzun süredir Pronovias'ın birkac modelinde gozum var, özellikle Pronovias'ın Halifax modelini begeniyorum.. Resim koymayı bilmedigim icin koyamadım ama internette arattıgınızda bir suru resmi cıkıyor modelin.. Sizce bu gelinlik cok mu sade,normalde oldugu gıbı kabarık bır gelınlık degıl, kalcadan sonra bıraz genıslıyor.. Fikirlerinizi beklıyorum kızlar

gayet güzelmiş canım beğendiysen bence hiç başka modellere bakma.. kabarık gelinliklere gelince ben hiç ama hiççççç beğenmiyorum. doğum günü pastası gibi yada nası diyim hediye paketi gibi bence çok itici görünüyo.. gelinlik dediğinde bi şıklık bi aslet olması lazım.. kabarık modeller kartopu gibi. ben çok beğendim. bence hiç düşünme bundan diktir..

ben de cok sevdim ama herkesin gozune elbise gibi gelir diye endiseleniyorum belki altını azcık daha kabarttırım ozel olarak, mesela pronovias'ın oleaje diye bir modelini denedim cok guzel oldu ama o da elbıse gıbı altı sadece hafif kabartılmıs, bırkac kısı elbıse gıbı deyınce kafam karıstı

benim beğendiklerimede öle diyorlar ama sen ne beğeniyorsan onu tercih et.
önemli olan senin beğenmen.insan hayatında bir kere giyicek nasıl istiyorsan öyle olsun.
sonra içinde kalmasın beğendiğin model

canım gelinliği giyecek olan sensin içinde mutsuz olacağın bi gelinlik giymek istemez kimse. ben modeli çok beğendim hatta bayıldım.

bence cok guzel öyle pullu taslı katkat gelinlikleri sevmiyorum hiç gelinin guzelliği ortaya cıkıyor sadee gelinliklerde

Bu tür gelinlikleri çok seviyorum hoş ve zarif duruyorlar ama benim boyum 1.60 bana olmaz sanırsam.:çok üzgünüm:

Nilceren, evet bu model=) Cok zarif ama sanki elbise gibi, cok sönük durmasından korkuyorum.. Ben de kabarık abartılı taslı modelleri begenmiyorum, gelinlik zarif sade ve sık olmalı yine de biraz dıkkat cekmeli gelen konuklardan seni ayırmalı.. Bu gelinlik nasıl olur gozumde canlandıramıyorum

abartılı taşlı maşlı gelinlik sevmiyorum diye bu kadar da sade bi gelinlk seçmek zorunda değilsin ki..
ben de sevmem kokoş allı pullu herkesn giydiği gibi abartı kabarık tek tip gelinlkleri ama sade olmasını da istemem..farklı bi tarz olmalı gelinlikte..bu çok sıradan canım, açıkça fikrimi belirtmek istedim..sen sade istiyosan da gayet asil bi model yani zevkini tamamlar diye düşünüyorum..
ama gecelik gibi duruyor yahu:bbo:
sen bilirsin

Ben bu gelinligin originalini denedim, inanilmaz bir model, sade diyenlerin gelinligi daha once hic yakindan gormedigi cok belli, dikimine ozen gosterecek bir yer bulduysan harika bir gelinlik, herseyden onemlisi olumsuz bir model, 40 yil sonra da baktiginda yuzune gulumseme getirecek bir model, ne olur kimse uzerine alinmasin ama Turkiye haric hicbir ulkede o kek seklinde gelinlik giyen kalmadi artik, hele bir de iyi dikilmedi mi cok kotu gorunuyor kabarik gelinlikler, oyle bir gelinlikle gelin olacagina begendigin gibi asil bir gelinlikle gelin ol derim.

İlaey ben de İngiltere'de yasıyorum canım ve burada da kimse kabarık gelinlik giymiyor, muhtemelen gelinliğimi burdan alacagım için seceneklerim azalıyor, pronoviasın cogu modeli iscilik acısından mukemmel oleaje modelını denemıstım muhtesem bır ıhcılıgı var , fıyatını tamamen hakedıyor ama ıstanbulda ben onu dugunumde gıysem cogu ınsana uzaktan sıradan bı elbıse gıbı durur dıye korkuyorum .. bu modelın bıraz daha kabarık versiyonunu bulsam tam olacak ama dıkırtmek ıstemıyorum cunku bir kez basıma geldi hıc memnun kalmadım

ingilterede bunun fiyatı nedir ?:uhm:

vereliniortak aynen katılıyorum sana cicim.. türkiyeden başka öyle hiç bi yerde görmedim.. ben doğum günü pastası yada hediye paketi diyodum onlara sen kek demişsinkaydirigubbakcemile3 aynen öyle walla. diktirecek misin alacak mısın bilmiyorum ama bence bundan vazgeçme.. millet görsün gelinlik nasıl olur şıklık nasıl olur :smiley-cool:

provinasın gelinlikleri resimlerdekinden çok daha şıktır ve düğün ortamında çok enfes görünür
kumaşların zerafeti, işçiliği resimlerdeki gibi değil, çok daha güzel
bir de kabarık modeller insanı prensesler gibi güzel gösteriyor ki provinas ispanyol markası
demode birşey üretmez, dünyaca ünlü
bence isteyen kabarık gelinlik alsın gelinler giymeyecek de kim giyecek o gelinlikleri

O riske girme derim, eger imkanin varsa 500 lira icin diktirmekle ugrasma. Simdiye kadar gordugum dikilmislerin hicbiri gercek modele yakindan uzaktan benzemiyor,sonra hayal kirikligina ugramak da var.

gelinlik çok güzel ama çok sade cnm yani düğünde beyaz uzun elbise giyen biri olursa yazık olur dikkat çekmeyebilirsn yinede sen bilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…