- Konu Sahibi angelique1
-
canım gelinliği giyecek olan sensin içinde mutsuz olacağın bi gelinlik giymek istemez kimse. ben modeli çok beğendim hatta bayıldım.Uzun süredir Pronovias'ın birkac modelinde gozum var, özellikle Pronovias'ın Halifax modelini begeniyorum.. Resim koymayı bilmedigim icin koyamadım ama internette arattıgınızda bir suru resmi cıkıyor modelin.. Sizce bu gelinlik cok mu sade,normalde oldugu gıbı kabarık bır gelınlık degıl, kalcadan sonra bıraz genıslıyor.. Fikirlerinizi beklıyorum kızlar
İlaey ben de İngiltere'de yasıyorum canım ve burada da kimse kabarık gelinlik giymiyor, muhtemelen gelinliğimi burdan alacagım için seceneklerim azalıyor, pronoviasın cogu modeli iscilik acısından mukemmel oleaje modelını denemıstım muhtesem bır ıhcılıgı var , fıyatını tamamen hakedıyor ama ıstanbulda ben onu dugunumde gıysem cogu ınsana uzaktan sıradan bı elbıse gıbı durur dıye korkuyorum .. bu modelın bıraz daha kabarık versiyonunu bulsam tam olacak ama dıkırtmek ıstemıyorum cunku bir kez basıma geldi hıc memnun kalmadım
Ben bu gelinligin originalini denedim, inanilmaz bir model, sade diyenlerin gelinligi daha once hic yakindan gormedigi cok belli, dikimine ozen gosterecek bir yer bulduysan harika bir gelinlik, herseyden onemlisi olumsuz bir model, 40 yil sonra da baktiginda yuzune gulumseme getirecek bir model, ne olur kimse uzerine alinmasin ama Turkiye haric hicbir ulkede o kek seklinde gelinlik giyen kalmadi artik, hele bir de iyi dikilmedi mi cok kotu gorunuyor kabarik gelinlikler, oyle bir gelinlikle gelin olacagina begendigin gibi asil bir gelinlikle gelin ol derim.
ingilterede bunun fiyatı nedir ?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?