• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pronovias gelinlikleri hakkında

SELMUR86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
140
109
103
Arkadaslar merhaba. 2013 haziranda düğünüm olacak ve gelinlik telaşına başladım:=) pronovias ın bi modelini cok beğendim hatta denedim ve cok güzel oldu. tabi fiyatu butçemi aşıyor.Aynı modeli birebir dıkecek bıldiğiniz moda evi ve ya yer var mıdır? fatih civarı veya kadıköy? lütfen varsa acil bilgi istiyorummmmm :(

Pronovias gelinliklerinin pahalı olmasının 2 sebebi var:

Marka değeri ve ithal olmaları
İyi malzemeyi düzgün işçilikle bolca kullanmaları

Başka bir yerde diktirdiğiniz zaman ilk etkenden kurtulmuş oluyorsunuz, evet. Yalnız bu fiyatta ancak belli bir miktar rahatlama sağlar. İkinci şartın sağlanması için bütçenizi yine de yüksek tutmanız gerekir. Hiçbir modaevi onlara karşılığını ödemediğiniz sürece iyi malzeme ve işçilik kullanmaz malesef.

Genellemem gerekirse 5-6bin tl fiyat aralığında bir Pronovias'ı yakın bir kalitede tutturmak için ödemeniz gereken bütçe 3bin tl civarındadır. Dreams ve Atelier Pronovias koleksiyonlarındaki modeller alışılmışın biraz dışında oldukları için bütçe yetse de terzi becerisi halen risk olacaktır. Dikim yaptırmadan önce her zaman terziye büyük görselleri sağlamalı, mümkünse bilgisayarda büyük görsellerinden birlikte incelenmelidir.

Eğer bütçeniz bunun ve özellikle de 2000TL'nin altında ise yapacağınız en doğru şey ikinci el pronoviaslara bakmaktır. İyi bir ikinci el pronoviası pazarlıkla bu dediğim bütçe içinde alırsınız. Güzel bir kurutemizlemeden geçtiyse, belki biraz tadilatla yeni gibi olacaktır.

Back