Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğruuuuuuuu benim de gönlümde var :)) Pronoviass olmasa nereden model beğenip çıktısını alıp gidecektik gelinlikçilere :)
begendiimiz model aynı tatlım :)
avatarındaki gelinliği çok beğeniyorum bugün bi modaevinde gördüm yapılmışını çok hoş duruyor. Umarım ben de istediğim fiyata diktirebilirm. Sen de gelinlik arayışında mısın benim gibi?
aynen senin durumundayım hatta senden daha gerideyim hiçbiyerle gidip görüşmedim..bu gelinlik işi gözümde büyüdükçe büyüdü..aldıım gün havai fişekler attırcam o derece :)
Gezdikçe kafam karışıyor gerçekten ama içime sinen yer sayısı 2 :S
ne zmn cnm senin düğün ?
4 Eylül Kına Samsun 8 Eylül Mersin düğün.. Ordan oraya koşuşturmaca. Seninki ne zaman?
1 eylül nikah ankara 8 eylül düğün istanbul :) aynı gün evleniorz :)
acele etmelisin canım bizim için şuan erken değil bu haftasonu en geç önümüzdeki hafta içi nerede neyi yaptıracağına karar vermelisin ki diktireceksen kumaş seçimi falan prova derken gelinlikçilerin de siparişleri doluyormuş.
düğününüze 15-20 gün kala son provayı yaptırın canlar..kilo verme veya alma durumlarından dolayı..
bgn cengiz abazoglu düğünden 2 gun önce gelinliği mutlaka giyin diodu :) o koşturmacada mutlaka kilo veriosunuz dio :)
Pronovias ın modelleri mi çok sade yoksa benim gelinlik anlayışım mı çok abartılı bilemedim ama biçok modeli sanki bana beyaz elbiseyi anımsatıyo
Pronovias ın modelleri mi çok sade yoksa benim gelinlik anlayışım mı çok abartılı bilemedim ama biçok modeli sanki bana beyaz elbiseyi anımsatıyo