Kesinikle bende aynı fikirdeyim.
Gelinliği gösteren kumaşı ve pronoviasın bu kadar pahalı olmasının nedeni kumaş ve dantel kalitesidir
Ben İzmir Alsancakta bir modaeviyle anlaştım aslında 1200TL'ye ama istediğimi dikebileceği konusunda tereddütlüyüm.Kumaş farkı dantel farkı sebebiyle
Vakko'da istediğim pronovias modelini deneyince gerçekten ne istediğimi daha iyi anladım.
Ama inanılmaz pahalı, gerçi nişanlım fiyat konusunda sorun çıkarmıyor aslında
İstediğini al içinde kalmasın diyor ama kararsızım
nerde diktiriyorsun acaba şimdi gelinliğini? bende gelinlik bakmaya başlayacağım ama provaniasa kafayı taktım ama çok para vermekte istemiyorum gelinliğe kafam çok karıştı
bduygu
Ben İzmirdeyim, pronoviaslar Vakkoda satılıyor İzmirde
Vakkoya gidip denedim,modelin adı alcanar 1800€ civarı
Nakitte %10 indirim yapıyorlar
Bu modele bayıldım, hatta denediğim zaman resimlerini çektirdim ama 50 mesajı doldurmadığım için resim ekleyemiyorum.
Üzerinde 10 kattan fazla tül var
Böyle bir gelinliği diktirsem hem aynısı olmayacak hemde desem ki malzemeden kaçma iyisisni kullan ama yinede yerini tutmaz gibi geliyor
vakkoda olduğunu gelinlik fuarında öğrendim gidip denesemmi diyorum sonra ya beğenirsem diyorum ne zor işmiş şu gelinlik yaaa ((
provanias mopdelleri çok güzel ama netten alma fikri hiç mantıklı değil sonuçta gelinlik ben gidip deneyip çok pahalı olmayan bir model almayı düşünüyorum bakalım :):82:
ben de alcanar'ı çok beğendim ama deneme imkanım yok şu anda, bulunduğum yerde pronovias mağazası yok çünkü.telefonla aradım 1882 euro dediler fiyatına, duvağına da 392 euro dediler.nişanlım beğenmedi ama, işçilik yok, o kadar para etmez dedi.yine de bir fırsatını bulup randevu alıp gidip deneyeceğim.yakışırsa ben kendim alacam artık gelinliğimi:)