• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias Fantastica Seven Gelin Adayları

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,

Ara sıra sahibindende satılık ikinci el gelinliklere bakıyorum. Bu sıralar, 2-3 bayan orijinal pronovias fantastica modelini satıyor. Bunun çok beğenilen bir model olduğunu biliyorum, o yüzden bu gelinliği almak isteyip de bütçesi olmayan bayanlar için paylaşmak istedim. 1600e bile satanı var ki bu gelinlik için ikinci el de olsa komik bir fiyat.

Fantastica.jpg

FantasticaPronovias2.bmp

İlgilenenlere duyrulur...

Yardımcı olabilecek arkadaslar var mı ?
Ben bu gelinliğe hayran kaldım hiç belli olmaz diktirebilirim de lakin pek anlamıyorum kuması vs .. Zaten markasını bile bilmiyorum :(
Fiyatı hakkında bile bilgim yok :14:
$hy.jpg Yardım :5:

Gelinlik Alessandro Couture markasına ait, 2012 koleksiyonundan STANOPEA. Fiyatları konusunda bilgim yok ve türkiyede satıldığını düşünmüyorum.

aslında bu gelinlik inanılmaz derecede pronovias laertes modeline benziyor.

eğer gelinliğe 10000-15000 bir para verebilecekseniz orijinal laertesi alabilirsiniz :D

yok diktireceğim derseniz, bu gelinliğin benzerini deneyen gelinlikçiler gördüm. fena sonuç almamışlardı. çok umutsuz bir vaka değil...

Gelinlik Alessandro Couture markasına ait, 2012 koleksiyonundan STANOPEA. Fiyatları konusunda bilgim yok ve türkiyede satıldığını düşünmüyorum.

aslında bu gelinlik inanılmaz derecede pronovias laertes modeline benziyor.

eğer gelinliğe 10000-15000 bir para verebilecekseniz orijinal laertesi alabilirsiniz :D

yok diktireceğim derseniz, bu gelinliğin benzerini deneyen gelinlikçiler gördüm. fena sonuç almamışlardı. çok umutsuz bir vaka değil...

Çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun ... Adını bile bilmek çok iyi oldu ... Bundan daha güzelini görmessem eger bu olacak tercihim...
Diktirmeyi düşünüyorum :34: Hadi bakalım neler olur ilerleyen zamanlarda ...

Tekrar tekrar teşekkürler :16:

bu pazar kısmetse bir arkadaşımla gelinlikçi gezeceğiz. benzerini görürsem fiyatını söylerim. istanbul olacak tabi...

ysmehmt, dikkatli baktım da, asıl konuyu oluşturan modelin üstünde yani pronovias fantasticada da senin gelinliğindeki malzemeden var. hani şu yaprak şeklinde saçak saçak kumaş var ya, aynısı dikkat edersen fantasticanın göğüs bölgesinde var. tahmin ediyorum bu şekilde kesilmiş halde hazır satılan bir malzeme bu...

ysmehmt, dikkatli baktım da, asıl konuyu oluşturan modelin üstünde yani pronovias fantasticada da senin gelinliğindeki malzemeden var. hani şu yaprak şeklinde saçak saçak kumaş var ya, aynısı dikkat edersen fantasticanın göğüs bölgesinde var. tahmin ediyorum bu şekilde kesilmiş halde hazır satılan bir malzeme bu...

Hemen bakıyorum canım :16:

Ya sen bu işe adamışsın kendini :)
Bravo :46:

Şu anda ofisteyim aslında :D Gelinlikleri hakkaten çok sevdim, düğünüm geçeli 2 ay oldu, halen gelinlik bakıyorum, arkadaşlarla gelinlikçi geziyorum filan. Aslında sermayem olsa, ilerde bir modaevi açmayı düşünürdüm. Ama 10 seneden önce olabilecek gibi görünmüyor :14: tabii o zamana halen ilgim kalırsa. Şimdilik normal kıyafet dikmeyi öğrenmekle meşgulum, hatta dün ilk kez kendi dikiş makineme sahip oldum, babannemdeki kullanılmayan bir tanesini kendi evime transfer ederek. Hayırlısı...

Şu anda ofisteyim aslında :D Gelinlikleri hakkaten çok sevdim, düğünüm geçeli 2 ay oldu, halen gelinlik bakıyorum, arkadaşlarla gelinlikçi geziyorum filan. Aslında sermayem olsa, ilerde bir modaevi açmayı düşünürdüm. Ama 10 seneden önce olabilecek gibi görünmüyor :14: tabii o zamana halen ilgim kalırsa. Şimdilik normal kıyafet dikmeyi öğrenmekle meşgulum, hatta dün ilk kez kendi dikiş makineme sahip oldum, babannemdeki kullanılmayan bir tanesini kendi evime transfer ederek. Hayırlısı...

Allah mutlu etsin diyeyim en başta .. Aslında bakarsan bu zamana kadar pek ilgilenmek istemedim 6 yıllık bi ilişkim var ama hep dedim üstünde durmayım tılsımı bozulmasın zamanı gelince begenirim falan .. Şimdi zaman da yaklastıkca kafam da birşeyler oturtmaya calısıyorum .. Bu modele aşık oldum dediğin gibi pronoviasın leartes modelinede benziyor ..
İlgimi fazlasıyla çekmeyi başarabildiler ... Herşeyin hayırlısı umarım istediğim geliğinliği giyebilirim .. Bana gerçekten çok yardımcı oldun :16: Fikirlerinle bile :34:
Ne kadar güzel insan dikmeyi bildikten sonra neler çıkarır kendine .. Aslında benim gelinlikten önce nişanlığım söz konusu :)
Ama bu gelinliği görünce büyülendim gerçekten :17:

Back