• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pronovias costura fresno model dantel gelinlik

Kızlar ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum..

Eklentiler

• IMAG1179.jpg
    IMAG1179.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 406
  • IMAG1183 (1).jpg
    IMAG1183 (1).jpg
    128 KB · Görüntüleme: 415
  • IMAG1184.jpg
    IMAG1184.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 452
  • IMAG1187.jpg
    IMAG1187.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 416
  • IMAG1189.jpg
    IMAG1189.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 399
gelinliginiz hala satilmadi mi?
Son fiyat beden ve boy olxulerini gonderebilir misiniz?

satılmadı henüz.900 tl ye vereceğim(sadece kurutemizlemesi 350 tl tuttu daha fazla indiremiyorum)
bedeni standart 36 beden.Boyu 1.75 cm e göre dikilmiş.Arkasında kuyruğu var.

pronovias costura fresno
bunu googleda aradigimda baska bir model cikiyor.

Costura koleksiyonun adı. Yani birçok model çıkar. Aşağıda 2 link buldum bunları referans alabilirsiniz.ben bu gelinligi fransada diktirdim,dantelin kalitesinden anlayabilirsiniz zaten burada dikilmedigini.orjinal modelden farkli olarak gelinlik yakasi degisti.dumduz straplez bir modeli kedi yaka olarak degistirdik oyuntu verdik.belindeki kurdelayi istemedim onu cikardik.bunun disinda modele ve dantele sadik kalindi.gelinlik etek uclari ,yaka uclarindaki detaylar dahi ayni.
ikinci link Tarlatanli kullanılani. Ben Tarlatan kullanmadim ancak bende mevcut, alana Tarlatanida yollayacagim

https://www.marryjim.com/en/wedding-dress/pronovias/münchen/id717&search_type=

http://www.glordanobridal.com/pronovias-pronovias-fresno-style-collection-p-323.html

Ekru diye geçiyor. Beyaz değil ama krem kadar sarımsı da değil. Beyaza yakın daha soft bi ton.ekru diye aratabilirsiniz.

Haklısınız :) ben hiç görmeden fransada dikildi bu gelinlik sadece katalogdan modeli seçtim o kadar. Dikilip türkiyeye getirildi. Şanslıydim ki çok mükemmel bir modaevi tarafından dikildi.uzerimde hiç gormememe rağmen sorunsuzdu çok şükür

aslında cidden çok beğendim ama gaziantepteyim ben :KK43: bide straplez hiç düşünmemiştim ama gerçekten çok güzel :) hiç düşünmediğim bi model olunca denemeden de alması çok zor :)

Kızlar özelden çok mesaj geldi o yüzden buraya yazıyorum gelinliği kimse için ayiramiyorum.3 kişi ayirtti şimdiye kadar ve hala haber vermediler. Almak isteyenede mani olunuyor bu yüzden kimse için ayiramiyorum.lutfenkusura bakmayın.

Gelinliği çok beğendim, bende İzmir'de oturuyorum. Nikahım Eylül yada Ekim ayında olacak. Şayet o zamana kadar satılmamış olursa tekrar iletişime geçmek isterim.
Sevgiler...

Back