Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriPronovias bermeo veya bu şirin şey:)
aslında kır düğünü için ikinci gelinlik daha iyi bir seçim gibi canım ama ben bermeoyu daha çok beğeniyorum. eldivenlerini gelinliğinle aynı kumaştan yaptırabilirsin bermeo için. gerçekten gelinliğe karar vermek çok zor şeymiş. benimde aklımda öyle çok model var ki, nasıl eleme yapacağımı bilemiyorum
Ben de Bermeo'yu puantiyeli tülleri ve askıları dolayısıyla çok beğeniyorum. Diğeri daha sönük kalacak bir gelinlik. Eğer lazer kesimle süslenmiş çiçekli bir gelinlik istiyorsan rotayı yine Aglaya'ya çevir daha iyi derim...
İkiside çok güzel ama ikincisinin kabarık olmayışı dahada zarif kılıyo gelinligi.Eldivenide gelinligide 3ay önce kaydetmiştim bende telime :) Yani 2.gelinlik diyorum.
Arkadaşlar merhaba, pronovias 2013ü görünce içi gitmeyen yoktur sanırım :)
Ben bermoeyu çok beğeniodum ama eteğinin düz A şeklinde inmesi pek içime sinmiyordu ( her türk kızı azcık kabarmak ister )
Ve işte pronovias dauco modeli ile hafif kabarma isteğim de yerine geldi... Şimdi tek istediğim şey bu gelinliğin bana yakışması :)
Herkese bol şans
Bu arada ikisinin arasında belki çok az fark ama ben çok detayda boğulan bir insan olduğum için dikkatimi çekti. konuyu bilenlerin iki kesim arasındaki farkı nasıl yapıyorlar bizi aydınlatırlarsa da özellikle memnun olacağım :)