Gelinlik Modelleri Pronovias Alce

bende internette daha önce gelinlik modellerine bakarken görmüştüm bu modeli ve aşık olmuştum hala kayıtlıdır fotoğrafı birgün lazım olur diye :) çok güzel bir seçimmm ölçüleride ayarlandımı tamamdır renk harika modelde çok modern

kizlarr gelinligimi satmaya karar verdim. annem cok yer kapladigi icin evinde tutmak istemiyormus.
duvagiyla birlikte vericem, ve cok uygun bir fiyata.
ilgilenen olursa bana msj atsin.
(ayin sonunda amerikaya donuyorum bu tarihten once satmis olmak istiyorum)

satildi bile, allah mutlulukla nese icinde giymek nasip etsin insallah.

gelinlik bana kısmet oldu çooook mutluyum :) ikimize de bir ömür mutluluk, şans getirsin inşallah

burcucum inan bana dunden beri aklimdasin.
iyi ki sana kismet olmus onu dusunup duruyodum. ben de ayni sevincle almistim gelinligi simdi ayni duygulari sende gormek cok mutluluk verici.
canim cok yakisacak gelinlik ve icinde coook guzel goruneceksin eminim.

canım çok teşekkür ederim çok kibarsın ben hala bir yandan şaşkınlık bir yandan mutluluk içindeyim.Sizin gibi tatlı bir çiftten gelinliğimi almış olmak ayrıca mutluluk verici Allah sizi nazardan korusun.Çünkü her ne kadar gelinliği beğensem de aldığım kişilerde benim için çok önemliydi.İkimize de uğur getirsin.Düğün resimlerimi ulaştıracağım.Kendinize çok iyi bakın ,iyi yolculuklar...

Ayrıca canım eğitiminle ilgili planlarında boool bool başarı diliyorum.

cnmmmmm gelinliğinnn gerçekten çok güzel çok beğendimmmm daha evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenseydim bende böyle bir gelinlik tercih ederdim sanırım harikaaa çok mutlu olursu inş.

gelinlik giyilmiş satılmış bilee ilk sayfayı okuduğum için sonradan anladım yeni sahibide çok mutlu olur inş.

gelinlik giyilmiş satılmış bile ilk sayfayı okuğudum için sonradan anladım yeni sahibide çok mutlu olur inş.

Ay amin canim, inan biz de ayni seyleri konustuk sizi ugurladiktan sonra. Biz de cok mutluyuz sizin gibi guzel bi ciftle tanısmıs oldugumuz ıcın. Hatta elcilige giderken nisanlını arayıp bi selam versek mi dedik ama saat cok erkendi, emin olamadık uyuyor mu diye :)
Boyle karsılıklı memnuniyet icinde olmak cok hos
Insallah ugur getirsin cnm, mutlulugunuz huzurunuz gun be gun artsın ınsallah.
Dugun resimlerini gercekten gormek ısterım cnm.
Guzel dileklerin icin ayrica tesekkurler tatlim

bestbridalprice com dakiler orijinal mi canım?
ve tr ye gonderiyomu?

evet canım orjinal o sitedekiler.
Simdi siteyi inceledim tekrardan ben amerikadayken almistim gelinligimi o yuzden TR gonderiri mi dikkat etmemisim.
Amerika icine ucretsiz gonderim yapıyormus cogu urunlerde.
Ben watters ın ılk sayfadakı gelinliginı TRden bi musteri gibi almak istedim 226$ gonderim ucreti cıkardılar cnm. Ama bi de su var, gumrukten girmesi icin belli bi ucretin ustunde olmaması lazım kı gumruk parası odemeyesın.
Eger oradan getırtmeyı dusunuyosan eger oncelıkle sıte ıle ıletısıme gec ve faturayı dusuk gostermelerini iste.
2. veya 3. sayfada yazmıstım ben bridalgowns. net ıdı sanırım ısmı emın degılım o sıte bu sekılde calısıyor. Oncelikle ulkenızın gumruk odememenız ıcın maxımum tuttugu meblayı bıze bılıdırın ona gore faturalandıralım dıyor. (o sıte de tamamen orıjınal gelınlık satıyor)
bu arada eger alısverıs yapıp 3-4 ay gelınlııgn dıkım surecını bekleyecek zamanınız yoksa sitenin en sagındakı SALE yazısına tıklayın, ve ın stock yanı hemen gonderılebılecek durumdakı gelınlıklerı gorun^^

Son düzenleme:

canım cok tesekkur ederim ayrıntılı sekilde yazmıssın :)

bizim daha vaktimiz cok dugun 1.5-2 sene sonra olacak ama ben şimdiden gelinlik arastırmasına basladım yurtdısından getirtme ihtimalim olabilir cunku tabi uzerimde gormeden almak buyuk risk olacak ama sorun cıkarsa burada bir gelinlikciye duzelttirebilirim diye dusunuyorum

oo supermiş.. genelde yurtdısından bişey alıcagım zaman bunu satıcıya soylerim ama herkes dikkat etmiyor dogrusu

bestbridal da fiyatları goremedim ama ben her gelinligin fiyatını ogrenmek icin onlara yazmam mı gerekiyor, call for price secenegi haricinde fiyatlar hakkında hiçbişey goremedim cunku sen nasıl yaptın tatlım

erken baslamissin super! o verdgim site gown adi iceren hala aklima gelmiyo ismi acip bakmaya da useniyorum :) iste o site en az 6-7 ayda teslim ediyo ama fiyati nerdeyse bi 500-600 dolar farkediyo. ıngilterede bi forum var weddingbee diye ben onu cok takip ediyodum, orda kizlar birbirine hep hava atiyodu ben erken siparis verdim su kadar ucuza aldim diye :)) sen de deneyebilirsin o siteyi.
bestbridalprices ta ise bazi unlu markalarin fiyatlari yazmıyo canım dedigin gibi. ben de tel. acmstm ogrenmek icin. yada mail at, liste halinde sor fiyatları :)

weddingbee yi biliyorum :) tekrar takibe alayım iyi hatrlattın canımm :) verdigin bilgiler super

suan zaten bestbridal da aglaya modeli yokk diger dedigin siteyi inceliyim ben :)

cok tesekkur ederim ya iyilik melegi gibisin valla

Son düzenleme:

Cnm bu sitede satılanların hepsi gerçke pronovias mı nasıl güvenip alabildin bende merak ediyorum Türkiye ye gönderiyorlarmı acaba?

Cnm bu sitede satılanların hepsi gerçke pronovias mı nasıl güvenip alabildin bende merak ediyorum Türkiye ye gönderiyorlarmı acaba?

biraz arastirma yapinca, urtdisindaki gelinlerin kullandigi forumlarda sitelerde biraz zaman gecirince hangi site nasil urun satiyormus hepsi kolayca anlasiliyor.
ben alirken orijinalliginden emindim, site geri gonderirsen odemeni de yaparim diyo zaten.
TRye gonderim konusunda arkadaslarla konusmstuk, gonderiyormus ama gumruk vs o isler nasil halledilir hic bilmiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…