kizlarr gelinligimi satmaya karar verdim. annem cok yer kapladigi icin evinde tutmak istemiyormus.
duvagiyla birlikte vericem, ve cok uygun bir fiyata.
ilgilenen olursa bana msj atsin.
(ayin sonunda amerikaya donuyorum bu tarihten once satmis olmak istiyorum)
canım çok teşekkür ederim çok kibarsın ben hala bir yandan şaşkınlık bir yandan mutluluk içindeyim.Sizin gibi tatlı bir çiftten gelinliğimi almış olmak ayrıca mutluluk verici Allah sizi nazardan korusun.Çünkü her ne kadar gelinliği beğensem de aldığım kişilerde benim için çok önemliydi.İkimize de uğur getirsin.Düğün resimlerimi ulaştıracağım.Kendinize çok iyi bakın ,iyi yolculuklar...
Ayrıca canım eğitiminle ilgili planlarında boool bool başarı diliyorum.
bestbridalprice com dakiler orijinal mi canım?
ve tr ye gonderiyomu?
evet canım orjinal o sitedekiler.
Simdi siteyi inceledim tekrardan ben amerikadayken almistim gelinligimi o yuzden TR gonderiri mi dikkat etmemisim.
Amerika icine ucretsiz gonderim yapıyormus cogu urunlerde.
Ben watters ın ılk sayfadakı gelinliginı TRden bi musteri gibi almak istedim 226$ gonderim ucreti cıkardılar cnm. Ama bi de su var, gumrukten girmesi icin belli bi ucretin ustunde olmaması lazım kı gumruk parası odemeyesın.
Eger oradan getırtmeyı dusunuyosan eger oncelıkle sıte ıle ıletısıme gec ve faturayı dusuk gostermelerini iste.
2. veya 3. sayfada yazmıstım ben bridalgowns. net ıdı sanırım ısmı emın degılım o sıte bu sekılde calısıyor. Oncelikle ulkenızın gumruk odememenız ıcın maxımum tuttugu meblayı bıze bılıdırın ona gore faturalandıralım dıyor. (o sıte de tamamen orıjınal gelınlık satıyor)
bu arada eger alısverıs yapıp 3-4 ay gelınlııgn dıkım surecını bekleyecek zamanınız yoksa sitenin en sagındakı SALE yazısına tıklayın, ve ın stock yanı hemen gonderılebılecek durumdakı gelınlıklerı gorun^^
canım cok tesekkur ederim ayrıntılı sekilde yazmıssın :)
bizim daha vaktimiz cok dugun 1.5-2 sene sonra olacak ama ben şimdiden gelinlik arastırmasına basladım yurtdısından getirtme ihtimalim olabilir cunku tabi uzerimde gormeden almak buyuk risk olacak ama sorun cıkarsa burada bir gelinlikciye duzelttirebilirim diye dusunuyorum
oo supermiş.. genelde yurtdısından bişey alıcagım zaman bunu satıcıya soylerim ama herkes dikkat etmiyor dogrusu
bestbridal da fiyatları goremedim ama ben her gelinligin fiyatını ogrenmek icin onlara yazmam mı gerekiyor, call for price secenegi haricinde fiyatlar hakkında hiçbişey goremedim cunku sen nasıl yaptın tatlım
erken baslamissin super! o verdgim site gown adi iceren hala aklima gelmiyo ismi acip bakmaya da useniyorum :) iste o site en az 6-7 ayda teslim ediyo ama fiyati nerdeyse bi 500-600 dolar farkediyo. ıngilterede bi forum var weddingbee diye ben onu cok takip ediyodum, orda kizlar birbirine hep hava atiyodu ben erken siparis verdim su kadar ucuza aldim diye :)) sen de deneyebilirsin o siteyi.
bestbridalprices ta ise bazi unlu markalarin fiyatlari yazmıyo canım dedigin gibi. ben de tel. acmstm ogrenmek icin. yada mail at, liste halinde sor fiyatları :)
buarada aklıma gelmişken soyleyeyim
senin evini de cok merak ediyorum ben tatlımm :)
hehe evim siradan bi amerikan evi cnm. pek bi atraksiyonu yok yani yeni gelin evi gibi degil :)
ama yine de gidince koyarım cnm fotograflarini senin icin :))
teşekkür ederim^^
tatlım bestbridalprice com dan aldım ben gelinliğimi. Biliyorum pronovias 4 ayda geliyor ama benim üç ay içinde düğünüm var. bu yüzden bir çok yerde in stock gelinlik aramıştım. en sonunda orda buldum. tek kalan bedenler var, ama sample değiller.
sitenin adresi bu
ben normalde 6 bedenim ama 8 bedeni getirttirdim, zaten alcenin tek o bedeni vardı. böylece dekolteyi de kapattırmış olcam.
original olduğuna %100 eminim astarında dahi pronovias baskıları var ve astarı dahi ipek. dantel kalitesinden de anlaşılıyor kolayca.
2200$ diyen yerleri bile duydum tatlım alcede, benimki stock durumunda olduğu için hem daha ucuza geldi hem de hemen teslim aldım. ben çok mutluyum gelinliğimle^^
umarım bulabilirsin canım istediğin gibi dikecek bi yer, model gerçekten çok güzel duruyor^^
Cnm bu sitede satılanların hepsi gerçke pronovias mı nasıl güvenip alabildin bende merak ediyorum Türkiye ye gönderiyorlarmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?