canım alcanarı burda denedim 36 bedeni olur demişlerdi yoksa denediğim38 di epey boldu. şimdi de netten araştırdım 36 benden abd de 6 ya karşılık geliyor gibi gözüküyor. düğünüm eylül ortası 6 ay onu beklesem meraktan ve telaştan ölürüm. senin aldıın siteyi terch edebilrim hem deneniş bir yol. bakalım cesaret edebilecek myiym, türkiyede kazıklanınca hkkını aramak da zor:/
tesekkurler tatlim. ben cok tereddutte kalmistim acikcasi ama magazayla iletisime gectim posta ucreti bana ait olmak uzere begenmezsem gonderebilecegimi soylediler. 70$ lik bir riske girdim yani sadece :)
bir de burdaki amerikali arkadaslarima da sordum, guvenilir original urunler satan bi magaza oldugunu soylediler. o beden charti da sanirim denemeden aliyoruz emin olun bedeninizden diye koyulmus bisi:)) ama emin degilim:)) ben bi neden buyuk almis oldum ama yakasini kapatmak icin iyi oldu.
bu arada tadilat isini TRde yaptirmaya karar verdim burda cook pahali diyorlar ucrete://
beden konusunu bilemiyorum tam bir muamma. gecen hafta celvin klainden bi elbise aldim beni istemeye geldiklerinde giyerim diye 4 beden. yani TR34-36 arasi. ama benm TRdeki 36ile hiiic bi ilgim olamaz:)) TRde 38giyiyordum. Ama baska bi markadan bisi denesem 8 beden genelde tam oluyor.
Bence once alcanari deneyin, Tr bedeninizi ogrenin. Daha sonra siparis bedeninizi belirleyin...
bir de uygun fiyatli bi site daha biliyorum. bestbridalprice gonderiyor mu bilmiyorum TRye ama simdi vercegim site gonderiyor. Bunu weddingbee vs. gibi sitelerde gelinlerden cok duydum. Pronovias magazasi bu da ama sadece netten siparis aliyor. Cogu kisi magazada deneyip erkenden siparisini veriyor bu siteye onlar da ispanyaya bildiriyor. teslim suresi biraz uzun. dugununuze 6aydan daha bi uzun sure varsa mutlaka burayla iletisime gecin bence cunku en az 300-400$ daha indirimli satiyorlar.
site bu: PRONOVIAS
genel olarak siteyi tanitmak gerekirse, modellerin fotograflarini telif hakkini ihlal etmemek icin kullanmiyorlar. sadece modelin adi ve fiyati yaziyor.
shipping policysine bakarsak:
Standard Estimated Delivery Time Schedule
Bridal Gowns: Average delivery 22 weeks.
Rush Delivery:
Adding "rush delivery" is strongly recommended if your wedding/wear date is within 20 weeks (24 weeks for Pronovias)diyor.
yani gelinlik teslimi ortalama 22 haftaymis.Ama dugun tarihiniz 20 hafta icinse yada pronovias almak istiyosunuz ama dugununuz 24 hafta icindeyse hizli shipping yaptirmanizi oneririz diyorlar.
Alce ve Alcanirin fiyati 1490$ burda
86$da shippingi Turkiyeye var. ve magaza sey diyor eger fiyatindan dolayi gumruk sorunu olur derseniz, elbisenin fiyatini siizn belirlediginiz bi rakamda dusuk gosterebiliriz.
eger dugunume 3 ay kalmamis olsaydi ben bu siteden almak istiyodum. Hem de direkt Trye gondercektim. Tasima derdinden kurtulcaktim.. Hem de elbisem stocktan degil, bana ozel diklmis olcakti..
Neyse cok konustum, kisacasi oyle iste. eger Amerikadan alcaksaniz mutlaka bu siteyi inceleyin ve nette biraz arastirin ingilizceniz varsa. Bir cok kisi erkenden siparis verip ucuza aliyor gelinliklerini..