Gelinlik Modelleri Pronovias Alce

kizlar gelinligimi yakindan gormek isteyenler icin ekliyorum.

daha profesyonel cekimlerimizi almadik, bunu fotografcimzin sitesinden aldim simdilik. devami gelince yuklerim.

Maşallah süper görünüyor herşey. Ama içim cız etti o güzelim gelinliği sahilde kumlar üstünde görünce Alla mesut etsin.

gelinliğini ilk gördüğümde gelin ayakkabılarınla tezatmış gibi düşünmüştüm.. el çiçeğini o kadar güzel seçmişsin ki şimdi düşündüğümde hepsi süper bi uyum içinde olmuş.... çooook güzel olmuşsun!!!

Yaaa renkli çiçek için niyetimi bozdunuz ama yaaaaaa!!! Sizin fotoları gördükten sonra gönlüm iyiden iyiye renkli çiçeğe kaydı. Sizin buketiniz gerçek çiçek mi, yapay çiçek mi?

Ne kadar güzel olmuşsunuz.Hele el çiçeğiniz çok harika bir görünüm katmış.

Yaaa renkli çiçek için niyetimi bozdunuz ama yaaaaaa!!! Sizin fotoları gördükten sonra gönlüm iyiden iyiye renkli çiçeğe kaydı. Sizin buketiniz gerçek çiçek mi, yapay çiçek mi?

ya beyaz cicek de cok guzel duruyor aslinda ama.. renklisi de ayri bir guzel :) ben facebooktaki gelin cicekcisine yaptirdim cicegimi. yapay yani. daha dogrusu sitede gordum hemen siparis ettim :)

çok güzel bir gelin olmuşsun. düğün fotoğraflarını çok beğendim sakıncası yoksa fiyat öğrenebilir miyim? eğer bütçeme uygunsa senin aracılığınla yelda hn. ile görüşmek isterim. düğünüm ekim ayında. teşekkürler..

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım, ozel mesaj attım sana fotografcıyla ılgılı.

Canım çok çok çooookk beğendim, harika olmuşsun.
El çiçeğine de bayıldım
Sanırım bende renkli el çiçeği kullanacağım

kizlar gelinligimi yakindan gormek isteyenler icin ekliyorum.

daha profesyonel cekimlerimizi almadik, bunu fotografcimzin sitesinden aldim simdilik. devami gelince yuklerim.Eki Görüntüle 227691 Eki Görüntüle 227690
kusursuz gorunuyorsun cnm tek kelımeyle mukemmel bır gelın olmussun .gelınlıgın dantel ıslemelerı de cok kalıtelı.hele o kuyrugu aman Allah'ım dıyorum sadece
bende pronovais ve san patrick modellerıne baylıyorum .evlenırsem tercıhım bunlardan yana olucak kesınlıkle.

cook tesekkur ederım cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…