kizlar gelinligimi yakindan gormek isteyenler icin ekliyorum.
daha profesyonel cekimlerimizi almadik, bunu fotografcimzin sitesinden aldim simdilik. devami gelince yuklerim.Eki Görüntüle 227691 Eki Görüntüle 227690
daha profesyonel cekimlerimizi almadik, bunu fotografcimzin sitesinden aldim simdilik. devami gelince yuklerim.Eki Görüntüle 227691 Eki Görüntüle 227690
Yaaa renkli çiçek için niyetimi bozdunuz ama yaaaaaa!!! Sizin fotoları gördükten sonra gönlüm iyiden iyiye renkli çiçeğe kaydı. Sizin buketiniz gerçek çiçek mi, yapay çiçek mi?
çok güzel bir gelin olmuşsun. düğün fotoğraflarını çok beğendim sakıncası yoksa fiyat öğrenebilir miyim? eğer bütçeme uygunsa senin aracılığınla yelda hn. ile görüşmek isterim. düğünüm ekim ayında. teşekkürler..
kusursuz gorunuyorsun cnm tek kelımeyle mukemmel bır gelın olmussun .gelınlıgın dantel ıslemelerı de cok kalıtelı.hele o kuyrugu aman Allah'ım dıyorum sadecekizlar gelinligimi yakindan gormek isteyenler icin ekliyorum.
kusursuz gorunuyorsun cnm tek kelımeyle mukemmel bır gelın olmussun .gelınlıgın dantel ıslemelerı de cok kalıtelı.hele o kuyrugu aman Allah'ım dıyorum sadece
bende pronovais ve san patrick modellerıne baylıyorum .evlenırsem tercıhım bunlardan yana olucak kesınlıkle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?