Gelinlik Modelleri Pronovias Alce

canım alcanarı burda denedim 36 bedeni olur demişlerdi yoksa denediğim38 di epey boldu. şimdi de netten araştırdım 36 benden abd de 6 ya karşılık geliyor gibi gözüküyor. düğünüm eylül ortası 6 ay onu beklesem meraktan ve telaştan ölürüm. senin aldıın siteyi terch edebilrim hem deneniş bir yol. bakalım cesaret edebilecek myiym, türkiyede kazıklanınca hkkını aramak da zor:/

bu arada çok kabayım, uzun uzun yazmışsın çok teşekkürler yardımın için.

Benimde ev arkadaşım senin aldığın siteden farklı bir model aldı, hatta ya nasıl cesaret ettin aldın üstüne ya olmazsa dedim..birsürü para veriyor sonuçta ancak ne istediğini bilip ölçülerinide düzgünce verdikten sonra 1ay sonra arkadaşıma geldi ve çok ucuza dediğin gibi kaliteli ve çok güzel oldu,eğer cesaret olursa almamak için bi br neden yok çünkü orada işçilik ucuz olduğu için bu kadar ucuza geliyor zaten buarada bende nişanlığımı yurtdışından getirttim,çok değişik ve sade bir modeldi herkes bayıldı ve o model Türkiyede olsa çok daha pahalıya gelirdi oyüzden yurtdışına açılmak gerek bencede :)
Buarada benimde favorim bu gelinlik sende dedin artık zamanı gelince gözüm kapalı alabilirim :)

Aaa super! bestbridalprice gonderiyormus mu TRye? gumrukte sorun olmadi mi??
aslinda amerikada iscilik hiic de ucuz degil. bi gelinligin etek boyunu almaya bi suru para istiyolar. hem zaten burdaki iscilikle ilgili degil fiyat bence,amerikada markali olan her sey coook ucuz!! zaten yine dikimi ispanyada yapiliyor.
TRde benim aldigim dolar fiyati euro olarak satiliyor galiba. belki daha yuksektir fiyati.
canim gelinlik kesinlikle ve kesinlikle harika!! bir suru marka gelinlik denedim ama hem pronovias hem bu model birlesince inanilmaz guzellikte bisey cikmis ortaya^^
kesinlikle gozum kapali oneriyorum, almalisin mutlaka!!

ya arkadaşım 560 euro ya aldı ve 1 ayda geldi ona,gümrükte hiçbir sorun olmadı, banada diyor sanada alalım diye normalde çok cesaretsizdim ama nişan elbisemi alarak bir adım attım,kesinlikle çok gzl bir nişan elbisem oldu daha bizim düğün tarihi belli olmadı eylül ekim gibi düşünüyoruz inş.bakalım, o zmn deiğini dinlicem.Aslında boyum 1.71 62 kiloyum,kalçam çok yok,popom dışarı çıkık oyüzden kalçayı saran modeller yakışıyor bana ama işte işin içinde gelinlik olunca önce deneyip öyle sipariş vermek isterim..eğer Vakko da varsa deneyip hangi beden olursa onu isteyebilirim..ama önce sen evlende bi resimlerini görelim öyle alırım bende inş :)
aşık oldum o modele ya resmen :)

aa nisan elbiseni aldin mi hani gorelim gorelimm

benim aldigim sitede orjinalleri satiliyor pronoviasin tatlim, ama 560euroa pronovias orjinali imkansiz gibi bisi..
belki arkadasinin aldigi guzel bi kopyadir, uzak doguda bi suru boyle magaza oldugunu duymustum. parasina gore kopya kalitesi degisiyormus.
ama eminim nisanligin cook guzeldir. hadi paylas fotografini

tatlım ya şimdi eklicem arkadaşım biraz kilolu olduğu için çok sade bir model aaldı oyüzden uygundu hangi model unuttum şimdi kendiside hatta amerikaya gitt 1 seneliğine yök bursuyla :) denk gelince sorucam modelini
ak ekliyorum onun gelinliğini

tabi nişanlığın içindeki kız ben değilim :) bende daha gzl durdu :)))

Anladim tatlim sade bir modelse belki o fiyata bulmak mumkundur. bir de buyuk bedenler genelde daha uygun fiyatli oluyor :)) pek talep yok sanirim, bilemiyorum...
bu arada ilk fotograf cok hos ve sade. ayni bu model mi aldin degisiklik yaptirdin mi? umarim cook mutlu olursun canim, mutluluklar simdiden

teşekkürler cnm elbiseye hiçbir değişiklik yaptırmadım,iki tane elbise giydim bide toz pembe tüllü bol kesim kısa bişey giydim, oda çok şeker oldu,forewer new den almıştım onu da
kadın tarzı modeller vardır ya hiç sevmiyorum

canım gelinliğe bayıldım bende istiyorum kesinlikle benim olmalı ama senin dediğin adreste stok yok tabikide ve düğünüme 2 ay kaldı nasıl sipariş vericem bilmiyorum stok olmyanlar 2 ay gibi bir sürede gelmiyor mu ve internet siparişi dışında abd de mağazasında fiyatı ne acaba

bu Alce modeli çok hoş gerçekten, ben de gelinlik modellerine bakarken sevmiştim bunu, özellikle omuzlarına bayıldım :)

hayallerimin gelinliği tek geçerim,1 senedir gelinlik araştırmasındayım tek beğendiğim model bu olmuştu.. mutluluklar dilerim...

cnm stokta kalmamis olabilir cunku artik 2012 satilmaya baslamistir. istanbuldaki pronovias magazasiyla bi konus belki 2 aya yetistirebilirler. bence cnm az zamanin kalmis, bu yetismese bile mutlaka hazir gelinlilere bak. risk alma. simdiden mutlkuluklar

bayıldım. tek kelimeyle harika.. benim hayalimde de böyle bi gelinlik var. allah ağız tadıyla mutlulukla giydirmek nasip etsin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…