tesekkurler tatlim. ben cok tereddutte kalmistim acikcasi ama magazayla iletisime gectim posta ucreti bana ait olmak uzere begenmezsem gonderebilecegimi soylediler. 70$ lik bir riske girdim yani sadece :)
bir de burdaki amerikali arkadaslarima da sordum, guvenilir original urunler satan bi magaza oldugunu soylediler. o beden charti da sanirim denemeden aliyoruz emin olun bedeninizden diye koyulmus bisi:)) ama emin degilim:)) ben bi neden buyuk almis oldum ama yakasini kapatmak icin iyi oldu.
bu arada tadilat isini TRde yaptirmaya karar verdim burda cook pahali diyorlar ucrete://
beden konusunu bilemiyorum tam bir muamma. gecen hafta celvin klainden bi elbise aldim beni istemeye geldiklerinde giyerim diye 4 beden. yani TR34-36 arasi. ama benm TRdeki 36ile hiiic bi ilgim olamaz:)) TRde 38giyiyordum. Ama baska bi markadan bisi denesem 8 beden genelde tam oluyor.
Bence once alcanari deneyin, Tr bedeninizi ogrenin. Daha sonra siparis bedeninizi belirleyin...
bir de uygun fiyatli bi site daha biliyorum. bestbridalprice gonderiyor mu bilmiyorum TRye ama simdi vercegim site gonderiyor. Bunu weddingbee vs. gibi sitelerde gelinlerden cok duydum. Pronovias magazasi bu da ama sadece netten siparis aliyor. Cogu kisi magazada deneyip erkenden siparisini veriyor bu siteye onlar da ispanyaya bildiriyor. teslim suresi biraz uzun. dugununuze 6aydan daha bi uzun sure varsa mutlaka burayla iletisime gecin bence cunku en az 300-400$ daha indirimli satiyorlar.
site bu: PRONOVIAS
genel olarak siteyi tanitmak gerekirse, modellerin fotograflarini telif hakkini ihlal etmemek icin kullanmiyorlar. sadece modelin adi ve fiyati yaziyor.
shipping policysine bakarsak:
Standard Estimated Delivery Time Schedule
Bridal Gowns: Average delivery 22 weeks.
Rush Delivery:
Adding "rush delivery" is strongly recommended if your wedding/wear date is within 20 weeks (24 weeks for Pronovias)diyor.
yani gelinlik teslimi ortalama 22 haftaymis.Ama dugun tarihiniz 20 hafta icinse yada pronovias almak istiyosunuz ama dugununuz 24 hafta icindeyse hizli shipping yaptirmanizi oneririz diyorlar.
Alce ve Alcanirin fiyati 1490$ burda
86$da shippingi Turkiyeye var. ve magaza sey diyor eger fiyatindan dolayi gumruk sorunu olur derseniz, elbisenin fiyatini siizn belirlediginiz bi rakamda dusuk gosterebiliriz.
eger dugunume 3 ay kalmamis olsaydi ben bu siteden almak istiyodum. Hem de direkt Trye gondercektim. Tasima derdinden kurtulcaktim.. Hem de elbisem stocktan degil, bana ozel diklmis olcakti..
Neyse cok konustum, kisacasi oyle iste. eger Amerikadan alcaksaniz mutlaka bu siteyi inceleyin ve nette biraz arastirin ingilizceniz varsa. Bir cok kisi erkenden siparis verip ucuza aliyor gelinliklerini..
canım alcanarı burda denedim 36 bedeni olur demişlerdi yoksa denediğim38 di epey boldu. şimdi de netten araştırdım 36 benden abd de 6 ya karşılık geliyor gibi gözüküyor. düğünüm eylül ortası 6 ay onu beklesem meraktan ve telaştan ölürüm. senin aldıın siteyi terch edebilrim hem deneniş bir yol. bakalım cesaret edebilecek myiym, türkiyede kazıklanınca hkkını aramak da zor:/
canım alcanarı burda denedim 36 bedeni olur demişlerdi yoksa denediğim38 di epey boldu. şimdi de netten araştırdım 36 benden abd de 6 ya karşılık geliyor gibi gözüküyor. düğünüm eylül ortası 6 ay onu beklesem meraktan ve telaştan ölürüm. senin aldıın siteyi terch edebilrim hem deneniş bir yol. bakalım cesaret edebilecek myiym, türkiyede kazıklanınca hkkını aramak da zor:/
tatlim benim niye kaba olsun^^
36 beden 6 bedene denk geliyor sanirim dogru. buranin bedenine gore..
bestbridalprice la istersen iletisime gec shipping icin daha ayrintili bilgi alabilirsin sanirim.
daha olmazsa Trye gelip gittikce gelinlik ticareti yapcam, iyi fikir aslinda hehe
daha uygun fiyatli pronovias gelinlik turkiyedeki gelinlerin de hakki degil mi
ÇOK Şık ve sade.
kmple bunu yaptırabilirsin bence çok güzel olur
teşekkür ederim^^
tatlım bestbridalprice com dan aldım ben gelinliğimi. Biliyorum pronovias 4 ayda geliyor ama benim üç ay içinde düğünüm var. bu yüzden bir çok yerde in stock gelinlik aramıştım. en sonunda orda buldum. tek kalan bedenler var, ama sample değiller.
sitenin adresi bu
ben normalde 6 bedenim ama 8 bedeni getirttirdim, zaten alcenin tek o bedeni vardı. böylece dekolteyi de kapattırmış olcam.
original olduğuna %100 eminim astarında dahi pronovias baskıları var ve astarı dahi ipek. dantel kalitesinden de anlaşılıyor kolayca.
2200$ diyen yerleri bile duydum tatlım alcede, benimki stock durumunda olduğu için hem daha ucuza geldi hem de hemen teslim aldım. ben çok mutluyum gelinliğimle^^
umarım bulabilirsin canım istediğin gibi dikecek bi yer, model gerçekten çok güzel duruyor^^
Benimde ev arkadaşım senin aldığın siteden farklı bir model aldı, hatta ya nasıl cesaret ettin aldın üstüne ya olmazsa dedim..birsürü para veriyor sonuçta ancak ne istediğini bilip ölçülerinide düzgünce verdikten sonra 1ay sonra arkadaşıma geldi ve çok ucuza dediğin gibi kaliteli ve çok güzel oldu,eğer cesaret olursa almamak için bi br neden yok çünkü orada işçilik ucuz olduğu için bu kadar ucuza geliyor zatenbuarada bende nişanlığımı yurtdışından getirttim,çok değişik ve sade bir modeldi herkes bayıldı ve o model Türkiyede olsa çok daha pahalıya gelirdi oyüzden yurtdışına açılmak gerek bencede :)
Buarada benimde favorim bu gelinlik sende dedin artık zamanı gelince gözüm kapalı alabilirim :)
ya arkadaşım 560 euro ya aldı ve 1 ayda geldi ona,gümrükte hiçbir sorun olmadı, banada diyor sanada alalım diye normalde çok cesaretsizdim ama nişan elbisemi alarak bir adım attım,kesinlikle çok gzl bir nişan elbisem oldu daha bizim düğün tarihi belli olmadı eylül ekim gibi düşünüyoruz inş.bakalım, o zmn deiğini dinlicem.Aslında boyum 1.71 62 kiloyum,kalçam çok yok,popom dışarı çıkık oyüzden kalçayı saran modeller yakışıyor bana ama işte işin içinde gelinlik olunca önce deneyip öyle sipariş vermek isterim..eğer Vakko da varsa deneyip hangi beden olursa onu isteyebilirim..ama önce sen evlende bi resimlerini görelim öyle alırım bende inş :)Aaa super! bestbridalprice gonderiyormus mu TRye? gumrukte sorun olmadi mi??
aslinda amerikada iscilik hiic de ucuz degil. bi gelinligin etek boyunu almaya bi suru para istiyolar. hem zaten burdaki iscilikle ilgili degil fiyat bence,amerikada markali olan her sey coook ucuz!! zaten yine dikimi ispanyada yapiliyor.
TRde benim aldigim dolar fiyati euro olarak satiliyor galiba. belki daha yuksektir fiyati.
canim gelinlik kesinlikle ve kesinlikle harika!! bir suru marka gelinlik denedim ama hem pronovias hem bu model birlesince inanilmaz guzellikte bisey cikmis ortaya^^
kesinlikle gozum kapali oneriyorum, almalisin mutlaka!!
ya arkadaşım 560 euro ya aldı ve 1 ayda geldi ona,gümrükte hiçbir sorun olmadı, banada diyor sanada alalım diye normalde çok cesaretsizdim ama nişan elbisemi alarak bir adım attım,kesinlikle çok gzl bir nişan elbisem oldu daha bizim düğün tarihi belli olmadı eylül ekim gibi düşünüyoruz inş.bakalım, o zmn deiğini dinlicem.Aslında boyum 1.71 62 kiloyum,kalçam çok yok,popom dışarı çıkık oyüzden kalçayı saran modeller yakışıyor bana ama işte işin içinde gelinlik olunca önce deneyip öyle sipariş vermek isterim..eğer Vakko da varsa deneyip hangi beden olursa onu isteyebilirim..ama önce sen evlende bi resimlerini görelim öyle alırım bende inş :)
aşık oldum o modele ya resmen :)
tatlım ya şimdi eklicem arkadaşım biraz kilolu olduğu için çok sade bir model aaldı oyüzden uygundu hangi model unuttum şimdi kendiside hatta amerikaya gitt 1 seneliğine yök bursuyla :) denk gelince sorucam modeliniaa nisan elbiseni aldin mi hani gorelim gorelimm
benim aldigim sitede orjinalleri satiliyor pronoviasin tatlim, ama 560euroa pronovias orjinali imkansiz gibi bisi..
belki arkadasinin aldigi guzel bi kopyadir, uzak doguda bi suru boyle magaza oldugunu duymustum. parasina gore kopya kalitesi degisiyormus.
ama eminim nisanligin cook guzeldir. hadi paylas fotografini
tatlım ya şimdi eklicem arkadaşım biraz kilolu olduğu için çok sade bir model aaldı oyüzden uygundu hangi model unuttum şimdi kendiside hatta amerikaya gitt 1 seneliğine yök bursuyla :) denk gelince sorucam modelini
ak ekliyorum onun gelinliğini
Eki Görüntüle 170170 Eki Görüntüle 170169
tabi nişanlığın içindeki kız ben değilim :) bende daha gzl durdu :)))
teşekkürler cnm elbiseye hiçbir değişiklik yaptırmadım,iki tane elbise giydim bide toz pembe tüllü bol kesim kısa bişey giydim, oda çok şeker oldu,forewer new den almıştım onu daAnladim tatlim sade bir modelse belki o fiyata bulmak mumkundur. bir de buyuk bedenler genelde daha uygun fiyatli oluyor :)) pek talep yok sanirim, bilemiyorum...
bu arada ilk fotograf cok hos ve sade. ayni bu model mi aldin degisiklik yaptirdin mi? umarim cook mutlu olursun canim, mutluluklar simdiden
bir beden büyük getirtmiştim, dekoltesini biraz kapatalım diye. dün bir mağazaya gidip daraltma için gösterdim. üzerimde henüz fotoğrafı yok, mankendeyken çektiğim bi kaç fotoğrafı yüklüyorum. kuyruğu vs. daha iyi görünüyor burda.
almak isteyenlere fikir olabilir^^
Eki Görüntüle 158682 Eki Görüntüle 158680 Eki Görüntüle 158678 Eki Görüntüle 158681
canım gelinliğe bayıldım bende istiyorum kesinlikle benim olmalı ama senin dediğin adreste stok yok tabikide ve düğünüme 2 ay kaldı nasıl sipariş vericem bilmiyorum stok olmyanlar 2 ay gibi bir sürede gelmiyor mu ve internet siparişi dışında abd de mağazasında fiyatı ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?