Gelinlik Modelleri Pronovias Alce

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Kızlar, başka başka topiclere de yazdım ama, bi de konu açayım dedim.
gelinliğimi online olarak pronovias mağazasından sipariş verdim ve bi haftada teslim aldım.
denemeden aldığım için baya korkmuştum ama gelinliğim çoookkk güzell!!
aşık oldum

dugunumden bi kac kare ekledim, 5. sayfada gorebilirsiniz

Son düzenleme:
bir beden büyük getirtmiştim, dekoltesini biraz kapatalım diye. dün bir mağazaya gidip daraltma için gösterdim. üzerimde henüz fotoğrafı yok, mankendeyken çektiğim bi kaç fotoğrafı yüklüyorum. kuyruğu vs. daha iyi görünüyor burda.
almak isteyenlere fikir olabilir^^

Son düzenleme:
canım aynısını istiyorum bende izmirde yada manisada diktiricek yer bulursam halledicem inşallah. 1 ay önce görmüştüm bu gelinliği internetde ve anında vuruldum:) inşallah yaptırabilirim aynısından, alamam pronoviasdan çünkü bizim bütçeyi aşar sanırım mutluluklar dilerim sanada tatlım. bence çoooookkk zevkli bi seçim

Gule gule giy. Yanliz 1 haftada gelmesi cok ilginc. Cunku magazalarindan alinca 4-5 ayda geliyor. Kendi sitesinden de online siparis kismi yok zaten. Sen hangi siteden siparis verdin? o kadar para vermissin bence orginal olup olmadigindan emin ol. simdiden mutluluklar.

Ben de çok beğenirim bu gelinliği, klasik bir model. danteli dikişi kaliteli, belli. güle güle giyin.

Ben de çok beğenirim bu gelinliği, klasik bir model. danteli dikişi kaliteli, belli. güle güle giyin.

teşekkür ederim^^

tatlım bestbridalprice com dan aldım ben gelinliğimi. Biliyorum pronovias 4 ayda geliyor ama benim üç ay içinde düğünüm var. bu yüzden bir çok yerde in stock gelinlik aramıştım. en sonunda orda buldum. tek kalan bedenler var, ama sample değiller.
sitenin adresi bu
ben normalde 6 bedenim ama 8 bedeni getirttirdim, zaten alcenin tek o bedeni vardı. böylece dekolteyi de kapattırmış olcam.
original olduğuna %100 eminim astarında dahi pronovias baskıları var ve astarı dahi ipek. dantel kalitesinden de anlaşılıyor kolayca.
2200$ diyen yerleri bile duydum tatlım alcede, benimki stock durumunda olduğu için hem daha ucuza geldi hem de hemen teslim aldım. ben çok mutluyum gelinliğimle^^

umarım bulabilirsin canım istediğin gibi dikecek bi yer, model gerçekten çok güzel duruyor^^

Harikaymış,mutluluk getirsin inşallah
Kargonun hızlı gelmesi şansına olmuş hakikaten.
Peki gümrük sorun olmadı mı bu bedelde kargo için ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…