• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias Alcanar

duvak için bir modaevine gittim. duvak, taç, çiçek ve kese için 350 tl fiyat verdiler. tül rengini tutturmak pek sorun olmayacak gibi. ama dantel deseni tabiki aynı değil. gelinlik gelince görelim, ona göre dantel seçelim dediler. baktım çok sırıtıyor danteli, düz tülden diktiririm diyorum duvağı da. şimdilik haberler bu kadar. bu arada 2 günde dikilirmiş benim istediğim gibi ucu dantelli,belde, iki katlı duvak.

duvak için bir modaevine gittim. duvak, taç, çiçek ve kese için 350 tl fiyat verdiler. tül rengini tutturmak pek sorun olmayacak gibi. ama dantel deseni tabiki aynı değil. gelinlik gelince görelim, ona göre dantel seçelim dediler. baktım çok sırıtıyor danteli, düz tülden diktiririm diyorum duvağı da. şimdilik haberler bu kadar. bu arada 2 günde dikilirmiş benim istediğim gibi ucu dantelli,belde, iki katlı duvak.

hayırlı olsun canım yaaa.ben düz tül duvakları çok seviyorum.özellikle tepeden kabarık oluyor bazılarında onlara bayılıyorum.ama nişanlım dantelli,güpürlü duvakları seviyor.beyaz gelincik dizisinde giymişti kız ona bayılmış.yıllardır onu söyler durur:44:ama işin kötü tarafı düğün tarihim tahminimden erkene alınabilir:41:bizimkinin iş durumuna bağlı yane.ama bu durumda da alcanar giyemem.en çok buna üzülüyorum:43:

kizlar, fotografcekmecesi nde bi gelin alcanari giymis. duvagina bayildim. gogus altindan kemer de kullanmis. coook guzel duruyor gelinlik kesinlikle.
tereddut edenlere duyrulur^^
fotograflar burda

yaaaa süpersin gospodina.senin alce de çok güzel ama:31:eğer düğün tarihim mayıs olursa senin gibi internetten stokta bulursam tam süper olacak yaaaa

bu mayis mi??? enemm cok az kalmisss :)))
ben benim baktigim sitelere bakayim cnm senin alce mi istiyosun?

ayyy teşekkür ederim gospodina.tarih henüz kesin değil, bendeki en büyük sorun o.nişanlımın iş durumuna bağlı.ama o da bugün yarın belli olacak inşallah.dün bi mayıs lafı geçti ama:19:alcanar ilk tercihim çünkü ölüp bitiyorum o gelinliğe,hoş henüz denemedim bile, üzerimde nasıl duracağını da bilmiyorum,belki de hiç yakışmaz boyumdan ve kilomdan dolayı:66:yine de defev arkadaşımız umutlandırdı beni:54:ama senin alce de çok güzel, diğer topicde koyduğun resimdeki kuyruk kısmı bitirdi beni yaa:40:aslında eylülün ilk haftası,bayram haftası olsun istiyodum düğün, böylece doğrudan pronoviasa gidebilecek ve diktirebilecektim.ama kısmet işte,ben de mayıs lafından sonra sitelerde araştırma yapmaya başladım.sen bu konuda benden daha tecrübelisin sanırım,daha çok yabancı site biliyosun.arada gözüne çarpar da bana haber verirsen çok ama çok memnun olurum:69:alcanar ya da alce olabilirse ekstra memnun olurum,bir de tabi 4 beden:1:az buçuk minyatür biriyimdir de:60:

ayyy teşekkür ederim gospodina.tarih henüz kesin değil, bendeki en büyük sorun o.nişanlımın iş durumuna bağlı.ama o da bugün yarın belli olacak inşallah.dün bi mayıs lafı geçti ama:19:alcanar ilk tercihim çünkü ölüp bitiyorum o gelinliğe,hoş henüz denemedim bile, üzerimde nasıl duracağını da bilmiyorum,belki de hiç yakışmaz boyumdan ve kilomdan dolayı:66:yine de defev arkadaşımız umutlandırdı beni:54:ama senin alce de çok güzel, diğer topicde koyduğun resimdeki kuyruk kısmı bitirdi beni yaa:40:aslında eylülün ilk haftası,bayram haftası olsun istiyodum düğün, böylece doğrudan pronoviasa gidebilecek ve diktirebilecektim.ama kısmet işte,ben de mayıs lafından sonra sitelerde araştırma yapmaya başladım.sen bu konuda benden daha tecrübelisin sanırım,daha çok yabancı site biliyosun.arada gözüne çarpar da bana haber verirsen çok ama çok memnun olurum:69:alcanar ya da alce olabilirse ekstra memnun olurum,bir de tabi 4 beden:1:az buçuk minyatür biriyimdir de:60:

hmm bence en yakin zamanda hemen bi randevu al ve pronovias a git, begendigin aklinda olan olmayan ne kadar model varsa deneyebildigin kadar dene. Senin tipine giden hangi tip gelinliklerse onlari belirle ve bi kac model olsun aklinda. Daha sonra bana ozelden bi mesaj at, haberleselim seninle ;)

hmm bence en yakin zamanda hemen bi randevu al ve pronovias a git, begendigin aklinda olan olmayan ne kadar model varsa deneyebildigin kadar dene. Senin tipine giden hangi tip gelinliklerse onlari belirle ve bi kac model olsun aklinda. Daha sonra bana ozelden bi mesaj at, haberleselim seninle ;)

saol canım ya,bu ara işim nedeniyle il dışına çıkmam imkansız.belki 2 hafta sonra,ama mutlaka bir pronoviasa gidip denicem, yoksa içimde kalacak.ama annem ve nişanlım alcanara hiç mi hiç sıcak bakmıyorlar.hem çoook pahalı hem de o kadar ışıltılı değilmiş.süre de sıkıntı olursa artık başka markalara yönelicem bu gidişle.defevin önerdiği akay ve adını çok sık duyduğum aysira var listemde.yeni üyeyim,50 mesaj hakkımı doldurunca özelden de ulaşırım sana.herşey için teşekkürler.

kizlar gelinligim geldi :) gecen hafta istanbulda is gezisinde iken haber gelmis dun doner donmez gittim denedim baktim. tam uzerime gore ne boyunda ne de bedeninde hic bir degisiklik olmayacak. sadece duvak aksesuar secmek kaldi onlari da haftaya annemlerle birlikte secmeye gidecegim. keske defalarca prova olsa da dugunden once surekli giysem eve getirip hep giyesim geliyor ama buradaki nem orani fazla oldugu icin satin aldigim yer orada muhafaza edebilecegimi soyledi ben de oyle yapacagim.

pronovias değil ama la sposa'nın leticiasını aldım ben de.pro da satıyor aynı gelinliği. duvak olarak aysirada bir tane denk getirdim öyle uydu ki ton ve dantel sanki eşi.. 190 verdim orta boyuna..
bilginize...

hayirli olsun ben de duvak konusunda cok kararsizim. bi kac tane dantelli modelleri denedim ama dantelleri ayni degil o yuzden sadece duz tulden mi yapilsa diye dusunuyorum.

pronovias değil ama la sposa'nın leticiasını aldım ben de.pro da satıyor aynı gelinliği. duvak olarak aysirada bir tane denk getirdim öyle uydu ki ton ve dantel sanki eşi.. 190 verdim orta boyuna..
bilginize...

kizlar gelinligim geldi :) gecen hafta istanbulda is gezisinde iken haber gelmis dun doner donmez gittim denedim baktim. tam uzerime gore ne boyunda ne de bedeninde hic bir degisiklik olmayacak. sadece duvak aksesuar secmek kaldi onlari da haftaya annemlerle birlikte secmeye gidecegim. keske defalarca prova olsa da dugunden once surekli giysem eve getirip hep giyesim geliyor ama buradaki nem orani fazla oldugu icin satin aldigim yer orada muhafaza edebilecegimi soyledi ben de oyle yapacagim.

ayyy hayırlı olsun canım yaa.bana kısmet olmayacak bu gidişle giymek ama kendim giymiş kadar sevindim inan.

pronovias hayalimdeki tek gelinlik benim başka hiç bir gelinliği denemek istemiyorum nişanlımda gelinlik için çok az bütçe ayırıyor 500-1000 TL gibi bu gelinlikleri kiralama şansı yok mu? ya da provaniasın %50 indirim dönemi ne zaman? düğünüm ekim ayında olacak. pronovias olmazsa ben gelin gitmem :43:

sevgili gelinler :)

keske su bahsettiginiz modellerin fotograflarinida ekleseydiniz yaaa...

bende dügün planlari yapilirken pronoviasdan begenmistim gelinlikleri ayni gelinliklere istanbulda cok ucuk fiyatlar vermislerdi ( ben isvicredeyim). Gelinlikciler yurt disinda primle calistiklari icin telefon yada e maille iletisime gecip size istediginiz modeli kargolamalarini söylerseniz yardimci olurlar diye düsünüyorum.Birde ebayda 1 defa kullanilmis cok pronovias modelleri oluyor..
Eger mutlaka pronovias diyorsaniz ispanya fransa almanya isvicre gibi ülkelerde gelinlikcileri bulun ve iletisime unutmayin siz istedikden sonra herseyi yapabilirsiniz :)))

hayirli olsun ben de duvak konusunda cok kararsizim. bi kac tane dantelli modelleri denedim ama dantelleri ayni degil o yuzden sadece duz tulden mi yapilsa diye dusunuyorum.

aynısı değil tabi motifler ama çok benziyor. gelinliğini götür mutlaka ton farkı olmasın.. uzun tül sapsade duvaklar da güzel oluyor ama benim gelinliğin kuyruğu çok gösterişli çok da uzun. onu kapatmak istemedim ben. o yüzden middle duvak tercih ettim. gelinliğim konumda var. istersen bak..

pronovias hayalimdeki tek gelinlik benim başka hiç bir gelinliği denemek istemiyorum nişanlımda gelinlik için çok az bütçe ayırıyor 500-1000 TL gibi bu gelinlikleri kiralama şansı yok mu? ya da provaniasın %50 indirim dönemi ne zaman? düğünüm ekim ayında olacak. pronovias olmazsa ben gelin gitmem :43:

hangi şehirdesin bilmem ama istanbulda 500-1000e malesef pronovias görüntüsünün yanından bile geçilmez. nişanlın henüz hiç gelinlikçilere gitmediği için piyasayı, bu işin rayicini bilmiyor anlaşılan. ben de aklımda 1500le çıktım, ama istediğim kalite ancak 2500lerde sunuluyordu. gelinlik gerçekten pahalı bir olay.

istanbuldaysan optimum outletteki vakkoya bak. bazı modeller 1600e bile satılıyor.

istanbuldayım canım öncelikle vakko, sonra forum istanbulda açılan gelinlikçi ve kadıköyde bir kaç moda evi gelinlik alırken bakacağım yerler olacak. pronovias gelinliği üzerimde görmek istiyorum bazı gelinlere gerçekten yakışırken bazılarına yakışmıyor. garip bir büyüsü var modellerinin.

kizlar ben dugunden sonra gelinligi satmayi dusunuyorum. tekrardan amerikaya getirmem zor olacak. eger ilgilenirseniz sonrasinda haberlesebiliriz. dugunum 17 eylulde.

Back