Kizlar ben gelinligimi degistirdim. Gecen hafta Alfred Angelo'nun disney koleksiyonundan prenses belle'nin elbisesinin siparisi vermistim bugun siparisimi iptal ettim. Haftasonu gidip pronovias'tan Alcanar'i alacagim. sizce dogru bir karar verdim mi? gelinligi denedigimden cok guzel durmustu ama 6 ayda gelir dedikleri icin vazgecmistim ilk dugune yetismezse diye. konustum erken getirmek icin hizli siparis verecekler. ben amerikadayim burdaki fiyati $1970 bilgi almak isteyenlere bir diger begendigim de florette idi o da 2010$ merak eden varsa.
Yorumlarinizi bekliyorum.cok tesekkurler simdiden
tatlim hayirli olsun oncelikle. gule gule giyersin insallah
ben de bugun alceyi siparis ettim:)) aslinda alcanar da da gozum kalmadi degil benim favorim elie saab in aglaya modeliydi o coook pahali oldugu icin ve alce de ona biraz benzedigi icin almaya karar verdim. ama hic denemedim:S
ben floridadayim ve burda pronoviasin tek magazasi miamide bana araba ile 10 saat uzaklikta:S
o yuzden tahmini bi sekilde aldim resmen ama cook korkuyorum ya guzel olmazsa diye...
sen alcanari denedin mi daha once?
peki ne zaman ulasacak sana gelinlik? ben virginiadaki pronoviasla konustugumda en erken 3 ay demislerdi. daha erken alma sansimiz oluyor muydu ?
son olarak da, pronoviasin websiteinda gordum, sample sale varmis bu 13unde. ama NYCde. guzel seyler cikabilir ordan dagayet uygun fiyatlarla
bence alcanar çok çok daha doğru bir secim olmuş.
ben cok begendim alcanarı
ama belle modeli icin aynı seyi soyleyemicem malesef.
amerikadaki fiyatları cok daha iyiymis pronoviasların , türkiyede euro ile satıyorlar.
ben de la sposadan almıstım gelinligimi o da pronoviasa ait bir marka
gercekten iscilik dantelleri islemeleri cok kaliteli
güle güle giy
Arkadaslar bu arada soylemedeim gecemeyecegim.Burdaki fiaylat trye gore daha uygun fakat burada vergi alidiginiz seyin ustune ekleniyor %7 vergi var fiyatin ustune. Ayrica tadilat icin de 300-450$arasi bir ucret aliyorlar. Duvaklarda 300-1000$ arasi degisiyor benim begendigim 700$ di bana duvak olarak biraz pahali geldi. Bedenleri de 2 bedenden basliyor en kucugu o fakat ince ve cok uzun boylu degilseniz benim gibi mutlaka boydan tadilat yapilmasi gerekiyor.
tadilat cokmus ya
benimki la sposaydı ve vakko satıyor burda
tadilata para almadılar
ben esktra isleme yaptırdım kristal taslarla ona aldılar ama
onun dısında gögüs bölümünde degisiklikler filan yaptırtdım hic para almadılar
duvakları cok pahalı gercekten
gelinlik neyse de
ben takım olsun die aldım duvagını ama sonradan pisman oldum
2 parcaydı duvagım uzun ve daha maliyetli olanı yarım saat taktım cıkardım
istanbulda yasayanlar icin sölüorum uzun fransız dantelli duvaga hevesiniz varsa gidin
eminönünde gelinlik danteli satan yerler var
annem örtü filan yapmak icin istedi biz 15 metresini 95 liradan aldık biraz daha kalitelisi olsun hadi 120 150 olsun
gelinlikciler 2 dk da onu tülün etrafına dikiveriolar benim kuzenim öle yaptırdı.
Heyyy ben de Floridadayim Miami'ye cok yakinim.... haberlesmeliyiz mutlaka napiyosun burda? sen dugunuz ne zaman ? ben 3 farkli yere gittim Deerfield Beach,Bal Harbor ve Coral Gables. Bal Harbor da trunk show war mart 17-19 arasi gidersen %10 indirimli
AA inanmiyorum!!
Ben tallahasseedeyim florida state unoiversityde ogrenciyim..
dugunum haziranda insallah.
Ben jacksonville e gittim ama orda dapronovias yoktu, goz karari aldim resmen.
Sen sansliymissin hem de miamiye yakinn)
sen ne yapiyosun oralardaa,,
ayy cok sasirdim yaaa :)
Supermis canimm,, bizim dugunumuz mersinde olacak insallah:))Ben ozel bir sirkette calisiyorum.aslen endustri muhendisiyim. Senin dugunun nerede olacak?
hangi bolumde ogrencisin?
Supermis canimm,, bizim dugunumuz mersinde olacak insallah:))
Egitimde okuyorum ben tatlim..
Gelinligin ne zaman gelecek? Alinca ekle mutlaka fotograf!! :)
ben de 2009 haziranın da evlendim, gerçekten o gün çok çabuk geçiyor, hayallerini bebeklikten beri kurduğumuz gün koşturmaca ve heyecandan hemen geçiveriyor ne olduğunu bile anlayamadan. Kızlar pronovias ın şansına inanıyorum, umarım size de bana olduğu gibi şans getirir ve siz de en az benim kadar mutlu bir evliliğe sahip olursunuz... Hepinize mutluluklar diliyorum, dilediğiniz gibi olsun herşey...
güzel dilekleri okuyunca cevapvermeden geçemedim
benim düğünm de temmuzda olucak.. ben de pronovias beğendim(alcanar) ama diktiriyorum.umarım o da uğur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?