Gelinlik Modelleri Pronovias 2016 Gelinlik Koleksiyonu

Dantel ve parçalı tülden korsaj. Fistolu kenarlı, omuz dekolteli dirseğe kadar kollu korsaj.

PRIMOSA_B.jpg
PRIMOSA_C.jpg
PRIMOSA_D.jpg

Dantel ve parçalı tülden korsaj. Uçları fistolu, bisiklet yaka üst korsajlı, ince tül üst parçalı, kalp yaka korsaj.

PRELINDA_B.jpg
PRELINDA_C.jpg
PRELINDA_D.jpg

Manuel Mota öldüpronovias özgün bir tasarımcı ekibi ile çalışamadı henüz modellerin hiçbiri aa ne değişik dedirtmedi sıradan oyla Manuel Mota'da mutlaka gözümün takıldığı modeller olurdu

dantel mükemmel ya ben bitiyorum belki bi 5 sene sonra evlenicem modası geçecek belki ama dantel mükemmel duruyor gelinlikte mutlaka dantelli olmalı benimkiiii :KK51::KK68::KK200:

Manuel Mota öldüpronovias özgün bir tasarımcı ekibi ile çalışamadı henüz modellerin hiçbiri aa ne değişik dedirtmedi sıradan oyla Manuel Mota'da mutlaka gözümün takıldığı modeller olurdu

Kesinlikle katılıyorum 2011 Den sonra pronovias tekrar tekrar ediyor modeller hep aynı hiçbiri değişikmiş şu akılda kalır modeli yok elisa modeli vardı o efsaneydi bence ki aglaya ya üstün gelir artık İstanbul ve Ankara modaevlerinin bir kısmı pronoviası yakaladı ..ama Fransız danteli vs demeyelim bir dantellede olmuyor gelinlik
Sönük tasarımlar hiç beğenmiyorum

Gecen hafta hem aysıra hem vakko hem pronovias a gittim bir tane model içime sinmedi. başka var mıdır hazır dikim iyi bir gelinlikçi

Dupyondan A şeklinde gelinlik. V yakalı, drapeli kuşaklı korsaj. Düz tül katmanının ortası açık, dupyondan hafif drapeli etek. Dökümlü sırt bölgesi.

Eki Görüntüle 1524434 Eki Görüntüle 1524435 Eki Görüntüle 1524436

Drapeli satenden A şeklinde silüet gelinlik. Önden ve arkadan değerli taşlı askılı drapeli kalp yaka korsaj.

Eki Görüntüle 1524466 Eki Görüntüle 1524469 Eki Görüntüle 1524470

Saten ve tül prenses gelinlik. Yuvarlak omuz dekolteli drapeli saten korsaj. Düz tülden tam etek.

Eki Görüntüle 1524474 Eki Görüntüle 1524476 Eki Görüntüle 1524477

Değerli taş işlemeli, tül, prenses etekli gelinlik. Tülden kalp şeklinde dekolteli üst parçası bulunan, kayık yakalı korsaj. Düz tülden tam etek.

Eki Görüntüle 1524487 Eki Görüntüle 1524488 Eki Görüntüle 1524489
Bu modeller cok Hoşuma gitti, bayıldım resmen:KK37:

X