• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pronovias 2013

gdogan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
1.436
5
158
İstanbul
$1.jpg $8.jpg $7.jpg $6.jpg $5.jpg $4.jpg $3.jpg $2.jpg $10.jpg $9.jpg

Anaaaam daha iki-üç gün kadar öncesine kadar birkaç farklı pronovias mağazasına girmiştim ama 2013ün esamesi yoktu. Birkaç günle kaçırmışım demek ki. Herhalde o yüzden geçen senenin kataloglarını güle oynaya veriyorlardı :D

Bu arada, tül üstüne çiçekli modelde kullanılan malzeme laertes ve tahminimce aglaya'dakinin neredeyse aynısı. Laertesi bizzat denedim, eğer bu modelleri diktirmek isterseniz yeni çıkan gelinliğin resimlerine de bakabilirsiniz. Malesef ne laertes ne de aglayanin yakından ayrıntılı resimleri bulunmuyor çünkü...

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım pronoviasin 2013 glamour serisinden DOLOMİTA modelini çok begendim düğünüme 2.5 ay var pronoviastan alsam yetişmicek başka bir terziye diktirmeyı dusunuyorum sizce model nasıl yorumlarınızı beklıyorum cok kararsız kaldım.

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım pronoviasin 2013 glamour serisinden DOLOMİTA modelini çok begendim düğünüme 2.5 ay var pronoviastan alsam yetişmicek başka bir terziye diktirmeyı dusunuyorum sizce model nasıl yorumlarınızı beklıyorum cok kararsız kaldım.

bence harika bir model :1:

Back