- 14 Haziran 2024
- 1.083
- 474
- 26
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar kalçadan Promester kullanıyorum bu iğne bel ağrısı yapar mı transferimin üçüncü günü tutunma belirtisi mi iğne mi anlayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O iğneni benim bacağımı komple ağrıtıyordu böyle sabah özellikle uyandığımda hareket edemiyordumKızlar kalçadan Promester kullanıyorum bu iğne bel ağrısı yapar mı transferimin üçüncü günü tutunma belirtisi mi iğne mi anlayamıyorum
Ay tabi üstüne basamıyosun yaptırdığın tarafın siz hamile kalabildiniz miO iğneni benim bacağımı komple ağrıtıyordu böyle sabah özellikle uyandığımda hareket edemiyordum
Çok şükür kese kontrolümüz iyiydi bu hafta perşembe de bebeğimi ve kalp atışını göreceğiz nasipseAy tabi üstüne basamıyosun yaptırdığın tarafın siz hamile kalabildiniz mi
ve hale daha vuruluyorum o iğneyi gün aşırı sonu güzel olsun da son gününe kadar vurulayım hiç önemli değilAy tabi üstüne basamıyosun yaptırdığın tarafın siz hamile kalabildiniz mi
Ay ne güzel maşallah gün aşırı oluyosanız çok iyi ben hergün oluyorumÇok şükür kese kontrolümüz iyiydi bu hafta perşembe de bebeğimi ve kalp atışını göreceğiz nasipse
Merhabalar hayırlı olsun transfer gününden kaç gün sonra kese göründü acabave hale daha vuruluyorum o iğneyi gün aşırı sonu güzel olsun da son gününe kadar vurulayım hiç önemli değil
Merhabalar hayırlı olsun transfer gününden kaç gün sonra kese göründü acaba
Transfer sonrası 20. Gün canımMerhabalar hayırlı olsun transfer gününden kaç gün sonra kese göründü acaba
Şifa olsunAy ne güzel maşallah gün aşırı oluyosanız çok iyi ben hergün oluyorum
Ben de 2. transferim sırasında 10 gün boyunca vurulmuştum. Bende aşırı eklem ağrısı yapmıştı. Ağır bir ilaç. Umarım sonunda güzel haber alırsınız da tüm bunlara değer.Kızlar kalçadan Promester kullanıyorum bu iğne bel ağrısı yapar mı transferimin üçüncü günü tutunma belirtisi mi iğne mi anlayamıyorum
İnşallah sizin sonucunuz ne olduBen de 2. transferim sırasında 10 gün boyunca vurulmuştum. Bende aşırı eklem ağrısı yapmıştı. Ağır bir ilaç. Umarım sonunda güzel haber alırsınız da tüm bunlara değer.
İnşallah uğurlu gelmiştir nasıl geçti transferinizBenim negatif olmuştu. Birazdan 3. transferimi olacağım. Odadayım. Belki bu mesajlaşma uğurlu gelir.
Teşekkür ederim. Sorunsuz geçti. Şimdi beni en çok zorlayan kısımdayım. Çok fazla umutlanmıyorum. Sonrası zorluyor yoksa beni. Bakalım artık. Sizin transferiniz ne zaman olacak!İnşallah uğurlu gelmiştir nasıl geçti transferiniz
Benim oldu 5.günündeyim. Ne umutlanın ne de olumsuz düşünün. Tam bu evrede en sağlıklısı inanın buTeşekkür ederim. Sorunsuz geçti. Şimdi beni en çok zorlayan kısımdayım. Çok fazla umutlanmıyorum. Sonrası zorluyor yoksa beni. Bakalım artık. Sizin transferiniz ne zaman olacak!