Arkadaşlar 9 haftalık hamıleyım ara ara kahverengı lekenmelerım oluyordu busefer damla seklınde lekelenmem geldı acılen doktoruma gıttım proluton igne ve crınone jel verdı jelı akşam yatarken kullanmamı soyledı ignede haftada 1 kez yapılıcak bugun bırtanesını yaptırdım ..düşük tehlıkem varmış bol bol dınlenmemı soyledı ve 12.haftaya kadar rısk altında oldugumu soyledı cok tedırgınım bu jel ve ıgneden kullananlarınız oldumu bana yardımcı olurmusunuz başka yapmam gereken bırsey varmı sızın bıldıgınız ???
cokda korkuyorum tedırgınım bu durumdan Allahın ıznıyle bır atlatsam şu 3 haftayı
jelle ılgılı kafamda sorular var ?? napmalıyım doktorumda net bırsey soylemedı sadeca akşamları yatarken kullan dedı internette okuduguma gore kullandıktan sonra ayaga kalkıp 10 dakıka kadar yurunmelı yada kullanıp dırek yatmak gerektıgı yazıyor nasıl kullanmalıyım pekı bu jelı ??
buarada cok tesekkurler cevaplarınız ıcın :) aydınlandım bıraz :)
ben sabah 1 tane akşam 1 tane kullanıyordum.Kullandıktan sonra aslında yatmaya gerek yok bana doktorum öyle söylemişti.Çünkü kullanıp ayağa kalkar ve yürürsen jelin rahim tarafından emilimi sanıyorum daha fazla oluyormuş.Ben jeli kullandıktan 5 dk sonra ayağa kalkıp br süre geziniyordum.Zaten sen de göreceksin jelin fazlasın vajinal yolla atılıyo canım
anladım cok tesekkurler :) kafamdakı soru ışaretlerı gıttı en azından :) benım sadece akşamları kullanmamı soyledı + haftada 1 ıgnem var bır başka doktora daha gıtmıştım bundan once o doktor sadece progestoron ilac hap vermıştı bır hafta kadar kullandım ve doktorumu degıstırdım bu doktorum bunları verdı bu ılaçları kullanıcam artık ..
ama cok tedırgınım ve korkuyorum(
merhaba...bende 6 haftadan 12.haftaya kadar 3 gündr bir proluton iğne yaptırdım kanama değilde kahverengi lekelenme olmuştu bende 12.haftadan sonra bişey kullanmadım şu an 26 haftalığız çok şükür herşey yolunda diyor doktorumuz.. bende masa başında çalışıyorum doktorun çalışabilirsin diyorsa korkma bence..kendini yorma, eğilme ve uzanma ağır kaldırma çok ayakta kalma..bunlar yeterli olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?