- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi AsyaaAyazz
Kızlar prolaktinim 64 çıktı. Doktor ilaç vermedi önce mr çekil dedi. Bu ay stres coktu. Bu değer hamile kalmaya büyük engel mı sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu aldım beyin cerrahına ama 2 hafta varBiraz yüksek çıkmış ilaç vermesi lazımdı normalde engel oluyor diye biliyorum ama çok yüksek olup hamile kalanlarda varmış mr dan sonra belki ilaca başlatır doktorunuz benimde 36 çıktı ilaç verdi doktorum pazartesi perşembe yarım içiyorum
Anladım kuzum. Inşallah bir şey çıkmaz. Bu ay güya ovülasyon ile bebiş deneyecektim yine boşMR mecbur cekilir- beyinde tümör varsa genelde verilen ilac değişik olur. Bu sebepten dolayi ilk MR istemiş.
Çok stres yaşadım bu ay. Ben de o yüzden diyorum. Bugün özele gidecem bir de inşallah o ilaç verir. Zaten verse de vermese de gidecem beyin cerrahına. En azından bu ay için umudum olurdu bebiş içinDeger hamilelige engel neden ilac vermedi anlamadim. Ama streste cok yapiyor canim ve prolaktinin yuksek olmasi yumurtlamayida engelliyor. Baska bir doktora gorun istersen. Ben ilac kullanmamistim stressiz 1 ay sonucunda kendiliginden dusmustu
Çok stres yaşadım bu ay. Ben de o yüzden diyorum. Bugün özele gidecem bir de inşallah o ilaç verir. Zaten verse de vermese de gidecem beyin cerrahına. En azından bu ay için umudum olurdu bebiş için
Aynen canım ilaçsız içim rahat etmedi. Bugün özele gidecem öğleden sonra. Inşallah ilaç verirselam canım benim 69 çıktığı ay doktorum ilaç verdi sonraki ay 34 e düşmüştü başka bir doktora da görün istersen
Boşa geçen bebeksiz aylarıma yanıyorum resmen. Hicbir şey yok deyip durdular. Bir kimyasal gebelik geçirdim belki de neden yine buydu. Öğleden sonra başka doktora gidecem inşallah yazar ilaçcanim benimde prolaktin 60 cikmisti parlodel diye bi ilac kullandim cok sukur 19 a dustu bu ay adet olunca tekrar baktiricam bakalim insallah tekrar yukselmemistir sende baska bi doktor a git istersen ilac versin
Aynen kuzum acayip stres oldum. Ilaç kullanırsam rahatlarım inşallahBenim son tahlilimde 29 çıktı doktorum ilacın gerek olmadığını söyledi. Bende bu ay bakalım testere dişli aslan pençesini deniyorum inşallah iyi haberlerimizi alırız.sen gönlünü ferah tut stres çok etkiler diyorlar prolaktini.
Aynen kuzum. Acayip ağlamıştım. Gerçekten ilgili doktor bulmak çok zoraynen senin durumundayım ilk kimyasal gebelik geçirdiğim zaman prolaktin 70 ti doktorum hiç uyarmadı bizi. sonraki doktorum direk tahlil sonucunda söyledi yüksek diye.
Inşallah kuzum. Çözülmeyecek sorunum yokmuş Allaha şükür. Aylarca boşa oyaladı diğer doktorlar. Çok şükür ki daha geç olmadan iyi bir doktor buldum. Hayalim genç anne olmaktı. Umarım olur :)bak işte nasıl mutlu olmuşsuninşallah güzel haberlerimizi de alırız
![]()