benim prolaktinim yüksek ve yarın ilaçlı emar çektiricem korkuyorum nasıl çekiliyor bilgisi olan lütfen yazabilir mi bir de bişi çıkmasından korkuyorum ilk prolaktinimi ölçtürdüğümde 93 çıktı daha sonra dostinex kullandım 3 gün arayla 1.5 adet 20 düştü 2 ay sonra 109 çıktı ve şimdi emar çektiricem kızlar bişi çıkmasından korkuyorum
canım prolaktin hormonu beynin hipofiz bezinden salgılanan bir hormon ve 90-100 arası ve daha yüksek çıktığında risk teşkil edebiliyor. O yüzden emar çekiliyor. Ama herkeste birşey çıkacak diye bir kural yok genelde de çıkmıyor. İlaç tedavisiyle düşeceğini zannediyorum ama ilacı bırakınca yükseliyorsa başka bir tedavide önerebili doktorun. Benim geçen sene 49.3 tü dostınex kullandım 5 ay boyunca haftada iki kere düştü sonra yine çıktı ama ilça kullanmamı gerektirecek kadar değil.. Stres çok etken oluyor yükselmesinde..
bendede ilaçlı MR çekildi , hipofiz bezinde mikroadenom çıktı, prolaktinin yüksekliğinin nedeniy buymuş
iki sene dostinex kullanacaksın ded i , haftada 1 tane .
bayadır kullanıyorum kontrole gitmem gerek aslında
canım prolaktin hormonu beynin hipofiz bezinden salgılanan bir hormon ve 90-100 arası ve daha yüksek çıktığında risk teşkil edebiliyor. O yüzden emar çekiliyor. Ama herkeste birşey çıkacak diye bir kural yok genelde de çıkmıyor. İlaç tedavisiyle düşeceğini zannediyorum ama ilacı bırakınca yükseliyorsa başka bir tedavide önerebili doktorun. Benim geçen sene 49.3 tü dostınex kullandım 5 ay boyunca haftada iki kere düştü sonra yine çıktı ama ilça kullanmamı gerektirecek kadar değil.. Stres çok etken oluyor yükselmesinde..
teşekkür ederim canım ben de dostinex kullandım ama uzun süre değil belki uzun süre kullansaydım tekrar yükselmezdi emar sonuçlarımı aldım ama nöroloji bakmıyormuş beyin cerrah kesin sonuç veriomuş neden acaba kafamı karıştırdılar nörolog tanııdğım var ona gösterdim görünürde bişi yok dedi inş yoktur evet canım steres ve antidepresanlar yükseltiyormuş allah sağlık versin herkeze
bendede ilaçlı MR çekildi , hipofiz bezinde mikroadenom çıktı, prolaktinin yüksekliğinin nedeniy buymuş
iki sene dostinex kullanacaksın ded i , haftada 1 tane .
bayadır kullanıyorum kontrole gitmem gerek aslında
geçmiş olsun canım ilaçlan tedavi ediliyormu mikrolar canım beni korkuttular radyoterapi cerrahi müdahale falan dediler sen de kontrollerini aksatma canım