prolaktini yuksek olanlar gelin sikintilarimizi paylasalim

Haklisn cnm hersyi kisaltma yaptgmzdan sen solemesen farkinda bile degilim:( bnm adetlerim cok duzenli 28 gunde bir olurum evlenmedn oncede oleydi ama olmayinca olmuo iste ;( senin 42 bnm kine gore cok iyi bnm cok yuksek 119 ama iste doktoruma soledim olac kullanmak istemyrm diger hormonlarimn bozulmasindn korkyrm die ama mebursun dedi bakalim basladim bu hafta iki tane ictm sana peki dostinex yan etki yapyrmu cnm

ilk başladığımda çok hafif mide bulantısı yaptı ama uzun sürmedi. şimdi bir şey kalmadı elhamdülillah. kullan bakalım etkisi ne olacak

Merhaba arkadaslar
Benimde prolaktin seviyem yüksekti dostinex kullandım sonra normale düştü bana bi yan etkisi olmadı umarım size de olmaz... Yalnız doktor sizlere test yaptırmadan bir gün once iliskiye girilmemiş olması ve banyo yapılmaması hakkında bilgi verdi mi?
Iki doktora gittim biri yanlış test yapılmış olabilir banyo sakıncalı dedi göğüsler sicak sudan dolayı prolaktini yükseltmiş olabilir o yüzden de seviye yuksek cikmis olabilir dedi... Bir digeri de oyle birsey yok kim dediyse uydurmuş dedi :s isterseniz test yaptırmadan bir gün once banyo yapmayın birde oyle deneyin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de hiç duymadım. adet döneminde test yapıldığı için ilişki olayı zaten olmuyor. banyonun da etkisinin kalacağını sanmıyorum aslında sonraki güne

slm kızlar ben 2 yıllık evlıyım 1 senedir prolaktınle ugrasıyorum 1 kez kullandım dostınex ı gebe kalmak ıcın. kaldım yalnız karnımda oldu. dostınex ı suan tekrar verdı doktorum prolaktınım 30 cıktı gebelıgımı engelliyo suan ama adetlerim cok duzenlı 27-28 gunde bır oluyo. hatta kurtajdan sonra bile tam duzenınde devam etti. demekki bunye meselesi. ben adet ıcın deıl ama gebelık icin savasıyorum prolaktınle. inş rabbım herkesın gonlune gore verır.

Merhaba Prolaktin sorunu yaşayan arkadaşlar:
Bende sizinle aynı problemi yaşıyorum maalesef. 1,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu zamana kadar hiç korunmadık ama bir türlü beceremedik. Evlenmeden önce gögüslerimden süt geliyordu bende kullandığım antidepresan ilaçlarına bağlı olduğunu düşünüyordum ve doktora gitme gereği duymadım. Bir yakınımın tavsiyesi ile prolaktinimi ölçtürmeye gitti birde baktım ki 130 çıktı. Evet çok üzülmüştüm düşmeyecek hiç çocugum olmayacak sandım. Ama öyle değilmiş meğerse. Tedavisi varmış hemde küçücük bi ilaçla. Normal de 110 gibi prolaktin seviyeleri 1 veya daha uzun yıllar tedavi gerektiriyormuş. Fakat benim prolaktinim 3 ayda 50'ye düştü. Ve çok sevindim. Dostinex kullanıyorum bende haftada iki kez ve yarım olarak alıyorum. Şuan hamile değilim ama dostinexi kullanalı 5 ay oldu heran herşey olabilir. Elinizden geldiğince morelinizi yüksek tutun stres sinir yapmayın kafanıza birşey takmayın prolaktini en çok bunlar tetikliyormuş. Umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur. Allah yardımcımız olsun. :)

Kizlar meraba, ben de gebelikten suphelenip doktora gittim tahlil yaptirdik prolaktin 49 cikti. 23 yasindayim ve sadece iki aydir 1,5 gun suruyo her iki adetim de. Basim cok agriyo ve gozlerime vuruyo burnumun ve goz cevremin uyustugunu hissediyorum bazen, ozellikle de basimi yasatiya koyunca ve soluklu yururken. Surekli de tansiyon dusuyo bas donmem oluyo. Bu sorunlari yasayan var mi ? Pazartesi MR cekilcem , tumor veya anevrizmadan korkuyorum acikcasi ama tansiyonum genelde dusuk oldugu icin anevrima riskim yok diye dusunuyorum. Annemi anevrizmadan ( beyinde baloncuk patlamasi-kanamasi) kaybettik. Genetik olur mu diye korkuyorum. 1 bucuk aylik evliyim daha :(

Back