- Konu Sahibi rapunzelllkizim
-
merhabalar kizlar 2 aydir prolaktinle ugrasiyorum mahvetti beni ya once adetimibozdu sonra goguslerimden sut gelmeye basladi halada suruyor tenimi degistirdi saca kirpiklerimin sekli bile degisti once hamileyim sandim cunku butun belirtiler ayni affedersiniz kusmam disindaa ama degilim benim gibi sikayetleri olanlar paylasir misiniz
merhabalar kizlar 2 aydir prolaktinle ugrasiyorum mahvetti beni ya once adetimibozdu sonra goguslerimden sut gelmeye basladi halada suruyor tenimi degistirdi saca kirpiklerimin sekli bile degisti once hamileyim sandim cunku butun belirtiler ayni affedersiniz kusmam disindaa ama degilim benim gibi sikayetleri olanlar paylasir misiniz
merhaba ben 10 seneyi geçkin prolaktin hastasıyım.zaman zaman artıyor sonra ilaç sonra normal bi süre sonra gene aynıları.. en son nisan ayında adet oldum.bütün tahlillerimi yaptırdım.prolaktinim 2 ayrı tahlilde 90-110 arası çıktı.doktorum şeker tahlili ve kadın doguma gönderdi.şükür bugün ultrasonum da temiz çıktı.bu hafta sonuçlarımı götürücem bakalım.. artık adet olmak istiyorum..
yaşayan anlar ne büyük sıkıntı oldugunu.. benden süt gelmiyor,mr sonuçlarım temiz ama 10 senedir bi var bi yok bu hastalık hep hayatımda..
gözün aydın canım darısı başıma..ve bugün adet oldum. dostinexin ilk ayında olmadı, hayırlısı artık
gözün aydın canım darısı başıma..
sağol canım inşallah. sen nisandan beri olmuyormuşsun da ilaç kullanıyor musun . dostinex falan. ona rağmen mi olamıyorsun?
ben bu ay dostinexle beraber bal-çörek otu-tarçın kürünü yaptımhangisi sayesinde adet oldum bilmiyorum ama
canım benim ben nisan 29da en son adet olmuştum.haziran ortasına kadar oldu ha olucak diye bekledim.olmayınca gittim dr. prolaktini tetikleyen başka şeyler de olabiliyormş.şeker,polikistik over gibi.tahlilleri yaptırdım.onları yaptırmam biraz zaman aldı.cuma tekrar gidicem bakalım..
önemli bir şey değildir inşallah canım. bebek çalışması var mı sende. sadece adet olmak için mi uğraşıyorsun
aslında yok ama fikir de var :))) benim de şuan tek hedefim adet olmak..
ben de marttan sonra olamadım işte tarlusalla oldum. şimdi de dostinexle oldum. geçici çözümler ama adet olamamak da çıldırtıyor biliyorum.
ben de marttan sonra olamadım işte tarlusalla oldum. şimdi de dostinexle oldum. geçici çözümler ama adet olamamak da çıldırtıyor biliyorum.
senin kilo durumları nasıl?ben çok yavaş veriyorum.. adet olamadıgımdan diye düşünüyorum ama??..
çok kolay veriyorum çok da kolay alıyorum. o konuda sıkıntı yok neyse ki.
yani adet olamamak seni etkilemedi kiloda.. şişlik falan olmuyor mu sende? bu arada ultrasona göre bir iki haftaya adet olurum gözüküyordu.yumurtalıklarım hazırmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?