prolaktini yuksek olanlar gelin sikintilarimizi paylasalim

rapunzelllkizim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
9
0
1
İstanbul
merhabalar kizlar 2 aydir prolaktinle ugrasiyorum mahvetti beni ya once adetimibozdu sonra goguslerimden sut gelmeye basladi halada suruyor tenimi degistirdi saca kirpiklerimin sekli bile degisti once hamileyim sandim cunku butun belirtiler ayni affedersiniz kusmam disindaa ama degilim benim gibi sikayetleri olanlar paylasir misiniz

merhaba ben 10 seneyi geçkin prolaktin hastasıyım.zaman zaman artıyor sonra ilaç sonra normal bi süre sonra gene aynıları.. en son nisan ayında adet oldum.bütün tahlillerimi yaptırdım.prolaktinim 2 ayrı tahlilde 90-110 arası çıktı.doktorum şeker tahlili ve kadın doguma gönderdi.şükür bugün ultrasonum da temiz çıktı.bu hafta sonuçlarımı götürücem bakalım.. artık adet olmak istiyorum..

bekarkenden beri adet düzensizliğim vardı prolaktin yüksekti dr lar bebek düşününce gel demişti çünkü tedaviyi bırakınca yükseldiğinden gereksiz ilaç almamı istemediler
göğsümden süt gelmeye başlayınca dedim bu tavan yaptı bebek de istemeye başladık ölçtürdüm ki 130
dostinex yan etki yaptı bana kullanmadan bitkisel deneyim dedim burada da araştırma yaptım hayıtı buldum macun aldım denedim
ama malesef zaman kaybı oldu
ilaca başladım başta çok etki yaptı ama bünye alıştı onbeş günde düşürdü adet de oldum ama ilacı hala kullanıyorum Rabbimin izniyle hamile kalana kadar
daha önce normal olan tsh şimdi yüksek çıktı bakalım yeniden tahlil yaptıracağım bu hafta dilerim başka hormon daha çıkmaz başıma
Rabbim herkese şifa versin bize de buna şükür
size tavsiyem ilacı kullanın bırakmayın dozu azaltın

tedavi olup değerim normal olduktan sonra bile tam 18 gün sonra adet oldum
ne kadar umutlandım hamilemiyim diye ama zamanı değilmiş hayırlısı

Ben bekarken prolaktinim çok yüksekti ama süt falan yoktu.çok alerjim çıkıyodu ilaç kullandm geçtmi geçmdi mi bilmyrum bu hafta doktora gdp bktrcam

yaşayan anlar ne büyük sıkıntı oldugunu.. benden süt gelmiyor,mr sonuçlarım temiz ama 10 senedir bi var bi yok bu hastalık hep hayatımda..

tsh hep normaldi geçenlerde yüksek çıktı prolaktin düşünce mi çıktı adet dönemimdi ondan mı bilmiyorum tekrar bakılacak bu hafta umarım o bari normal olsun

yaşayan anlar ne büyük sıkıntı oldugunu.. benden süt gelmiyor,mr sonuçlarım temiz ama 10 senedir bi var bi yok bu hastalık hep hayatımda..

merhaba arkadaşlar. ben kendimi pkolu sanıyordum birkaç ay öncesine kadar. ilk adetimden bir sene falan sonradır düzensizliklerim başladı. ilk olarak üniversitede, bundan 6 yıl önce doktora gittim. ondan sonra da defalarca farklı doktorlara gittim. üni. hastaneleri, özel hastaneler hepsini dolaştım. bütün doktorlar pko var deyip diane verip yolladı. diane kullanınca adet düzenleniyordu bırakınca 3-4 aya bir oluyordum. 1 yıllık evliyim ve mart ayında bebek çalışmalarına başladık. ama bu ay ikinci denememiz oldu çünkü mart ayında gittiğimiz doktor ne bir tahlil yaptı ne bir şey. dianeyi bırak dedi sadece. neyse o ay olmadı tabi. zaten yumurtam bile çatlamamış adet de olamadım. mayısta tarlusallla adet olabildim ve adetin 3. günü başka bir doktora gittim. alttan baktı ve aslında pkomun çok hafif olduğunu söyledi. tahlil istedi. prolaktin 42 çıktı. anladığım kadarıyla prolaktin yüzündn adet olamadığım için küçük kistler oluşuyormuş. yani asıl sorunum prolaktinmiş. dostinex verdi. 5. haftasındayım. yarın adet tarihim. cumartesi gününden beri çoğunlukla kahverengi olan akıntım var. sürekli gelmiyor. gebelik testi negatif. bilmiyorum pozitif olur mu ama asıl sorunumu öğrendiğim için yine de mutluyum.

Son düzenleme:
gözün aydın canım darısı başıma..

sağol canım inşallah. sen nisandan beri olmuyormuşsun da ilaç kullanıyor musun . dostinex falan. ona rağmen mi olamıyorsun?

ben bu ay dostinexle beraber bal-çörek otu-tarçın kürünü yaptım hangisi sayesinde adet oldum bilmiyorum ama

canım benim ben nisan 29da en son adet olmuştum.haziran ortasına kadar oldu ha olucak diye bekledim.olmayınca gittim dr. prolaktini tetikleyen başka şeyler de olabiliyormş.şeker,polikistik over gibi.tahlilleri yaptırdım.onları yaptırmam biraz zaman aldı.cuma tekrar gidicem bakalım..

önemli bir şey değildir inşallah canım. bebek çalışması var mı sende. sadece adet olmak için mi uğraşıyorsun

ben de marttan sonra olamadım işte tarlusalla oldum. şimdi de dostinexle oldum. geçici çözümler ama adet olamamak da çıldırtıyor biliyorum.

sormaaaa ne sıkıntı ne sıkıntı.. adet öncesi bütün belirtiler mevcut.. başta aşırı duygusallık ve vücutta şişlik.her an regl oluyormuşum gibi gelmesinden bıktım.. bu arada ben de yıllarca dostinex kullandım.bakalım bu dr. ne vericek?..

ben de marttan sonra olamadım işte tarlusalla oldum. şimdi de dostinexle oldum. geçici çözümler ama adet olamamak da çıldırtıyor biliyorum.

senin kilo durumları nasıl?ben çok yavaş veriyorum.. adet olamadıgımdan diye düşünüyorum ama??..

çok kolay veriyorum çok da kolay alıyorum. o konuda sıkıntı yok neyse ki.

yani adet olamamak seni etkilemedi kiloda.. şişlik falan olmuyor mu sende? bu arada ultrasona göre bir iki haftaya adet olurum gözüküyordu.yumurtalıklarım hazırmış :)

yani adet olamamak seni etkilemedi kiloda.. şişlik falan olmuyor mu sende? bu arada ultrasona göre bir iki haftaya adet olurum gözüküyordu.yumurtalıklarım hazırmış :)

yok canım etkisi yok onun ben de. yani belki kolay kilo almamı etkiliyordur ama verirken sorun yok. şişlik de olmuyor öyle. eskiden baya kiloluydum hatta 25 kg falan verdim bir senede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…