Prolaktını dusurmek ıcın sız hangı ılacları kullanıorsunuz...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
arkadaslar prolaktin seviyesini düsürmek icin siz hangi ilaclari kullaniorunuz ilac kullanip faydasini goreniniz varmi?ve prolaktin kisirlikmiddir???

arkadaslar prolaktin seviyesini dusurmek icin siz hangi ilaclari kkuaniorsunuz faydasini goren varmi ve prolaktin kisirlikmidir?

arkadaslar prolaktin seviyesini düsürmek icin siz hangi ilaclari kullaniorunuz ilac kullanip faydasini goreniniz varmi?ve prolaktin kisirlikmiddir???

kısırlık değildir tabi ama yumurtlama düzenini bozar.ben dostinex kullandım iki tane.değerim 48 di bir sonraki ay hemen düştü 12 ye.senin prolaktinin kaçki?

kısırlık değildir tabi ama yumurtlama düzenini bozar.ben dostinex kullandım iki tane.değerim 48 di bir sonraki ay hemen düştü 12 ye.senin prolaktinin kaçki?

walla aslinda hic bi bilgim yok yurt disindayim dil bilmiorum esimin anllattigiyla yetiniorum ictigim ilacida netten arastirdim bunun icinmis doktor 4 ay icinde hamile kalmassan yine gel dedi bu 3.ay daha adet olmadim gunume 5 gun var yine olmassa bi ay daha beklicem gidicem doktora ben norprolac kullaniorum...

canım ben prolaktin yüksekliği için destinox kullanıyorum..iki haftada 1 tane alıyorum.ve yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum..3 yıldırda istenen seviyede..üstelik en başta 120 lerdeydi... ama şimdi evliyim ve artık bebek istiyoruz..ilk defa bu ay korunmadık..ve doktorum prolaktin ilacını hamile kalır kalmaz bırak dedi..kısırlık falan da yapmaz üstelik..ilacını kullandıktn sonra korkma..doktorum bu şekilde hamile kalan onlarca hastasının olduğunu söyledi..ben de moral buldum açıkçası..şimdi bekliyorum bakalım ne olacakk..

Merhaba;
Değerlerinizi bilmiyorum benim prolaktinim 33 çıktı bu ay.
Dr'um ilaç vermemişti testi tekrarlayalım dedi.
Farklı bir dr'a progesteron için gittim ve prolaktin için dostinex verdi.
Tabi ki almadım.Hormon ilaçlarına güvenmiyorum.
Hele ki dostinex için okuduklarımdan sonra kullanamazdım.
1 aydır araştırıyorum,evet bu ilaç muhteşem bir hızla seviyeyi düşürüyor,
ve bunun sonucunda aynı hızla da hamile kalıyorsunuz(tek sorun prolaktinse tabi)
Ama ne tesadüftür ki bu ilacı kullanıp hamile kalan bir çok üye düşük yaşamış
Dr'lar kullanırken korunmayın diyor,öğrenir öğrenmez bırakın vs...
Ama ilacın prespektüsünde ise ilacı bıraktıktan 1 ay sonra bile korunmayı öneriyor.
Mantıken küçücük bir hapın o denli yüksek değerleri bir anda düşürmesi,
vücuttan atılma sürecinin ne denli zor olduğunu çok açık anlatıyor aslında.
Uzman değilim asla yanlış da yönlendirmek istemem ama kendi görüşüm dostinex ve türevlerini
değerler çok yüksek değilse vücuda yüklememek.Az önce hayıt otunun prolaktin seviyesini düşürmede
faydalı olduğunu okudum.Ne denli doğrudur bilmem.Araştırıcam.
7 aydır bebek düşünüyoruz ve 3 şubatta prolaktin yüksekliğinden haberim oldu.Çok değişken
çok hareketli bir hormonmuş,her rahatsızlıkta olduğu gibi stresten uzak durmak,gece çok geç saatlere kadar oturmamak gerekiyormuş.prolaktin geceleri daha hareketli çalışırmış vs vs...
Dilerim şu prolaktin bizleri daha fazla uğraştırmaz.
Benimde bildiklerim bunlar,umarım bir faydası olur

konuya ilgi gosterdiginiz icin cok tesekkur ederim umarim en kisa zamanda bebeginiz olur ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN(AMIN) BANADA bende bi ilac kullaniorum ama dostinex degil prolaktini dusurmek icin kullanildiginda internetten arastirip ogrendim bi kac aydir kullaniorum ama faydasinida gordummu bilmiorum yaninda bi ilac daha iciyorum acaba dogum kontrol hapimi simdi dusundumde??:18:

canım hangi ilacın zararı yokki..en basit aspirinin bile var..benim annemde de aynı problem var 15 yıl dopergin 15 yıl da dostinex kullandı..3 çocuğu var..şu da bir gerçekki eğer prolaktin istenen seviyede olmazsa çocuğumuzda olmaz..yani hamile bir kadın gibi prolaktin hep yüksek kalır.. ama doğal yolları deneyeceğim demişsin..inşallah yararı olurda bebeğini kucağına alırsın..

banada doktor gebe kalmamin zor oldugunu soylemis bu prolaktin yuzunden galiba cok üzülüyorum cok istiyorum bebegim olsun ben norprolac kllaniorum duydunuzmu hic yurtdisindayim bu ayda hamile kalmasam tekrar gidecem doktor 4 ay demisti bu 4.ay ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN VE ISTEYEN HERKESE BEBEK NASIP ETSIN(AMIN)

ilacının adını daha önce duymadım canım..ama merak etme tedavin iyi sonuçlanacak ve bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..hep pozitif düşün ki öyle olsun canımm..

ilacının adını daha önce duymadım canım..ama merak etme tedavin iyi sonuçlanacak ve bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..hep pozitif düşün ki öyle olsun canımm..

walla insallah dedigin gibi olur ALLAH BÜYÜKTÜR...ama doktor oyle diyince cok aglamistim bide prolaktin kisirlik felanda yapiormus yani internetten oyle okudum doktordanda duyunca gebe kalmasi zor die ewe geldim cok agladim 3 aydir bekliorum bu 4.ay insallah olur

İnşallah arkadaşım,Allah bize ve isteyen her kadına nasip etsin en kısa sürede o duyguyu.
Kullandığın ilaç bitkisel mi?internetten buldum demişsin dr kontrolünde alsaydın keşke.
Belkide öyledir o kısmı tam anlamadım.Faydasını gördün mü öğrenmek için bence en kısa sürede
kan tahlili yaptırıp prolaktin seviyeni öğren.bende merak ettim.İnşallah işe yaramıştır.

pardon yazmışsın zaten şimdi gördüm:)
umarım bir faydası olmuştur.
Allah en kısa sürede kucaklarımızı doldursun...

amin insallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin...

arkadaşlar bende yaklaşık 4 aydır dostinex kullanıyorum..ilk önce haftada 2 gün tam içtim sonra haftada 2 gün yarım sonra çeyrek şimdi hafta da bir çeyrek..anlayacağınız çok değişken bir hormonmuş..ilk başlarda 40 dı..şimdilerde 2 lere düştü...çok düşüncede olmuyormuş,yükselincede...nasıl olucak anlamadımbi ara düşünüyorum hayıt suyu içsem diye..doğal dostinex diyorlar...herşey normal ama gelmiyor bebiş

walla ben dostinex kullanmadim benimde kullandigim ilaci yarim tablet aliorum 3 aydir kullaniorum gelmedi bebis herseyin hayirlisi ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…