Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar prolaktin seviyesini düsürmek icin siz hangi ilaclari kullaniorunuz ilac kullanip faydasini goreniniz varmi?ve prolaktin kisirlikmiddir???
kısırlık değildir tabi ama yumurtlama düzenini bozar.ben dostinex kullandım iki tane.değerim 48 di bir sonraki ay hemen düştü 12 ye.senin prolaktinin kaçki?
Merhaba;
Değerlerinizi bilmiyorum benim prolaktinim 33 çıktı bu ay.
Dr'um ilaç vermemişti testi tekrarlayalım dedi.
Farklı bir dr'a progesteron için gittim ve prolaktin için dostinex verdi.
Tabi ki almadım.Hormon ilaçlarına güvenmiyorum.
Hele ki dostinex için okuduklarımdan sonra kullanamazdım.
1 aydır araştırıyorum,evet bu ilaç muhteşem bir hızla seviyeyi düşürüyor,
ve bunun sonucunda aynı hızla da hamile kalıyorsunuz(tek sorun prolaktinse tabi)
Ama ne tesadüftür ki bu ilacı kullanıp hamile kalan bir çok üye düşük yaşamış
Dr'lar kullanırken korunmayın diyor,öğrenir öğrenmez bırakın vs...
Ama ilacın prespektüsünde ise ilacı bıraktıktan 1 ay sonra bile korunmayı öneriyor.
Mantıken küçücük bir hapın o denli yüksek değerleri bir anda düşürmesi,
vücuttan atılma sürecinin ne denli zor olduğunu çok açık anlatıyor aslında.
Uzman değilim asla yanlış da yönlendirmek istemem ama kendi görüşüm dostinex ve türevlerini
değerler çok yüksek değilse vücuda yüklememek.Az önce hayıt otunun prolaktin seviyesini düşürmede
faydalı olduğunu okudum.Ne denli doğrudur bilmem.Araştırıcam.
7 aydır bebek düşünüyoruz ve 3 şubatta prolaktin yüksekliğinden haberim oldu.Çok değişken
çok hareketli bir hormonmuş,her rahatsızlıkta olduğu gibi stresten uzak durmak,gece çok geç saatlere kadar oturmamak gerekiyormuş.prolaktin geceleri daha hareketli çalışırmış vs vs...
Dilerim şu prolaktin bizleri daha fazla uğraştırmaz.
Benimde bildiklerim bunlar,umarım bir faydası olur
Merhaba;
Değerlerinizi bilmiyorum benim prolaktinim 33 çıktı bu ay.
Dr'um ilaç vermemişti testi tekrarlayalım dedi.
Farklı bir dr'a progesteron için gittim ve prolaktin için dostinex verdi.
Tabi ki almadım.Hormon ilaçlarına güvenmiyorum.
Hele ki dostinex için okuduklarımdan sonra kullanamazdım.
1 aydır araştırıyorum,evet bu ilaç muhteşem bir hızla seviyeyi düşürüyor,
ve bunun sonucunda aynı hızla da hamile kalıyorsunuz(tek sorun prolaktinse tabi)
Ama ne tesadüftür ki bu ilacı kullanıp hamile kalan bir çok üye düşük yaşamış
Dr'lar kullanırken korunmayın diyor,öğrenir öğrenmez bırakın vs...
Ama ilacın prespektüsünde ise ilacı bıraktıktan 1 ay sonra bile korunmayı öneriyor.
Mantıken küçücük bir hapın o denli yüksek değerleri bir anda düşürmesi,
vücuttan atılma sürecinin ne denli zor olduğunu çok açık anlatıyor aslında.
Uzman değilim asla yanlış da yönlendirmek istemem ama kendi görüşüm dostinex ve türevlerini
değerler çok yüksek değilse vücuda yüklememek.Az önce hayıt otunun prolaktin seviyesini düşürmede
faydalı olduğunu okudum.Ne denli doğrudur bilmem.Araştırıcam.
7 aydır bebek düşünüyoruz ve 3 şubatta prolaktin yüksekliğinden haberim oldu.Çok değişken
çok hareketli bir hormonmuş,her rahatsızlıkta olduğu gibi stresten uzak durmak,gece çok geç saatlere kadar oturmamak gerekiyormuş.prolaktin geceleri daha hareketli çalışırmış vs vs...
Dilerim şu prolaktin bizleri daha fazla uğraştırmaz.
Benimde bildiklerim bunlar,umarım bir faydası olur
ilacının adını daha önce duymadım canım..ama merak etme tedavin iyi sonuçlanacak ve bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..hep pozitif düşün ki öyle olsun canımm..
konuya ilgi gosterdiginiz icin cok tesekkur ederim umarim en kisa zamanda bebeginiz olur ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN(AMIN) BANADA bende bi ilac kullaniorum ama dostinex degil prolaktini dusurmek icin kullanildiginda internetten arastirip ogrendim bi kac aydir kullaniorum ama faydasinida gordummu bilmiorum yaninda bi ilac daha iciyorum acaba dogum kontrol hapimi simdi dusundumde??:18:
banada doktor gebe kalmamin zor oldugunu soylemis bu prolaktin yuzunden galiba cok üzülüyorum cok istiyorum bebegim olsun ben norprolac kllaniorum duydunuzmu hic yurtdisindayim bu ayda hamile kalmasam tekrar gidecem doktor 4 ay demisti bu 4.ay ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN VE ISTEYEN HERKESE BEBEK NASIP ETSIN(AMIN)
arkadaşlar bende yaklaşık 4 aydır dostinex kullanıyorum..ilk önce haftada 2 gün tam içtim sonra haftada 2 gün yarım sonra çeyrek şimdi hafta da bir çeyrek..anlayacağınız çok değişken bir hormonmuş..ilk başlarda 40 dı..şimdilerde 2 lere düştü...çok düşüncede olmuyormuş,yükselincede...nasıl olucak anlamadımbi ara düşünüyorum hayıt suyu içsem diye..doğal dostinex diyorlar...herşey normal ama gelmiyor bebiş