Prolaktin

ygmr81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
108
13
98
Arkadaşlar, prolaktin hormonu yüksek çıkıp hamile kalamayanlar var mı aranızda? Ilaç kullanmalıymışım, ne süreyle kullanıcam, ne kadar sürede işe yarıyo vs... Deneyimli olanlar var mı acaba?

Arkadaşlar, prolaktin hormonu yüksek çıkıp hamile kalamayanlar var mı aranızda? Ilaç kullanmalıymışım, ne süreyle kullanıcam, ne kadar sürede işe yarıyo vs... Deneyimli olanlar var mı acaba?

merhaba bende aynı sorundan muzdarıpım senın hormonun kaç ve haangı ılacı verdı doktor

3-4 ay kadar önce 26.26 çıkmıştı. anlık olabilir diye ilaç vermemişti. tatil girdi araya vs... cuma günü yine tahlil yapıldı ve 34.01 çıktı. ''dostinex'' di sanırım ilacın adı...LH hormonuyla başka bir hormonda da uyumsuzluk varmış..onun için de 2 ay süreli doğum kontrol hapı verdi... işe yarar mı, sürekli kullanmalımıyım....hiç bilmiyorum, moralim bozuldu...

Doktor kistten bahsetmedi ama, LH nin FSH den yüksek olması PKO anlamına geliyormuş sanırım hem prolaktin hem pko... nasıl olacak şimdi yaa

Bende jinekolojik muayene yaptırdığımda göğüs uçlarımda ıslanma tespit etti, hemen hormon testi istedi. Test sonucunda prolaktin yüksek çıktı. İlaç kontrol altına aldı ancak gece kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. O kadar çok yan etkisi oldu ki, vucutta uyuşma, göz kararmasıını uyku sırasında atlatın. Geçmiş olsun hepinize.

kizlar ben geldim benimde prolaktinim mayis ayinda cok yuksekti 71.5 ilac kullandim iki ay 1.30 a dustu.ama gebelik olusmadi yarin tekrar hormon testlerini tekrarlicaz strese bagli bir hormon isim geregi cok stresliyim umarim prolaktin yuksek cikmaz Allahim hakkimizda hayirlisini versin.

Son düzenleme:
Benim 2009 Şubat ayında prolaktinime bakıldı 33 çıktı parlodel verdi.ama ben kullanmadım 3. ay hamile kaldım .
Şimdi aradan kaç sene geçti ve ben merak ediyorum ne durumdadır diye.
Ve bende ne adet düzensizliği var ne de süt gelmesi.
Çocukta istemiyorum o yüzden yüksek çıksa bile tedavi olmam gerekir mi?

Kızlar ben de de aynı sorun var prolaktinim yüksek çıktı doktorum dostineks ilaç erdi 4 ay kadar kullancam eğer hamile kalamzsam tekrar gidicem aşılama olabilirmiş rabbim hepinizin gönlüne göre versinnnn (((

mrb bugün bende gittim doktora adetin 2 günü şimdiyedek hiç bakılmamışti eşimde problem oldugundan dolayı pek önemsemiyordum.ama iyikide gitmişim oldukça yüksek çıktı 61 yarin ialaca başlayacam.kızlar bu ilacı kullanırken hamile kalan oldumu yada acaba kullanırken hamile kalsak sıkıntı olurmu

mrb canım benimde prolaktin 80ken ilaca başladı doktorum ve ilacı içerken korunma hamile olduğunu öğrenir öğrenmez ilacı bırakırsın dedi.. ve bende doktoruma güvenip korunmadım bir kutu bitmeden hamile kaldım yani 1.5 ayda hamile kaldım.. adetime 1 hafta kala ilacı bırakmıştım hamile olduğum içime doğmuştu :) suan 7 haftalık hamileym bebeğimde çok şükür sağlıklı.. dikkat etmeniz gereken bence adetinize 1 hafta kala son hapı içmeyin adete yakın test yapın ona göre bırakır veya devam edersiniz böylece eğer hamileyseniz adet gecikmeden önce içilen ilacların bebeğe bi zararı olmazzmış.. Rabbim isteyen herkese nasib eder inş..

benim şaşkın doktor bana pazartesi perşembe yarımşar kullanmam gereken dostinexi günde 1 tane diye yazmış :) güler misin, ağlar mısın...2 ayda bitecek hap, 8 günde bitti :) ama ertesi ay hamile kaldım yine de... Dostinexin uyarıcı mı, yoksa çatlamayı kolaylaştırıcı mı ne etkisi varmış sanırım, öyle demişti... Eşim de sperm yavaşlığı var dedikleri halde hamile kalabildim yani,
ilacı kullanın ama hamileyken kullanmak iyi değil demişlerdi.
Gerçi hamile kalırsan başlarında anlarsın zaten, hemen bırakırsın kullanmayı.... Doktora bi sormakta fayda vardır muhakkak ama, bu ihtimali bilerek veriyo bu hapı doktorlar sonuçta, sana hapı kullanırken korun demediyse eğer, sanırım çok büyük problem olmaz. Ama benim kesilmeyen adet sıkıntım olmuştu o dönem, diane 35 ile birlikte kullanmıştım dostinexi. O yüzdem ne desem yalan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…