Prolaktin...

Puxhu

Kalbimde matem var.
Pro Üye
27 Şubat 2012
14.546
24.343
598
Merhaba prolaktin hormonum 44 çıktı. 8 9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyordu. Bugün hormon testi yaptırdım.
Prolaktin 44
Fsh 5.67
Lh 8.01
Estradiol 20
Değerlerim bu şekilde. Prolaktin için sanırım ilaç başlayacak sonucu göstermeye gidemedim yoğun çalıştım.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İlacı kullanıp hamile kalma şansı var mıdır ? Rahim filmi vs için erken olduğunu söyledi. Bu arada 33 yaşındayım.

Prolaktin 48.7
Fsh 4.7
Lh 7.30
Estradiol 36.4
Girip baktım tek tek ben bu değerlerle hamile kaldım. 7 aralıkta yaptırmışım testi 5 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Hiç ilaç kullanmadım iyi bir doktora gitmek için randevu bakıyodum gerek kalmadı. Stres yapmayın bence ben de yaklaşık 1 buçuk 2 sene denedim yumurtlamaya denk getiremiyodum heralde

Yaa çok teşekkür ederim. Prolaktin yüksek benim bir de estradiol 20 çıkmış internette menopoz yazıyor sinirim bozuldu. Adetlerim düzenli genelde 32 ya da 33 günde bir oluyorum. Estradiol tam olarak ne ?

Merhaba ne yaptınız acaba?

stres prolaktini çok etkiliyor. ilaç başlanabilir belki. benimki 30 çıkmıştı ilaca gerek duymadı doktor.

Dostinex i ne şekilde kullanıyorsunuz acaba ? Bu arada doktor bana korun demedi araştırdım pek kşmseye korun denmemiş
Pzt ve perşembe yarım tablet bana 2 tabletlik olanı verdi yani 2 haftalık tedavi. Bana da korun demedi ben sordum korunsan iyi olur dedi. Düşük yaptırma olasılığı yüksek kullanırken hamile kalanlar düşük yaptığını yazmış bi kaç yerde riske atmak istemedim. Adetin 22.günü progesteron bakılacak o zaman sorarım tekrar.

Benimki 8 tabletli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…