Ben 8nisan kulagima implant yerlestirildi cnm bu proklatin seviyesinin yöneticisi sol kulagin önündeki hipofiz bezi 26 nisan 2gün zar zor regl oldum ve daha yok hayatimda hic düzensizlik yasamadim ilk defa oldu ameliyat sonunda oldu icin arastirdim hipofiz bezinde tümör varsa adet düzensizligi ve gelmemesi gibi vs belirtieri oluyor benim bu hafta randevum var persembe proklatin yüksek cikiyorsa tesbit sadece kandami yapiliyor yani eger hipofiz bezi sorun varsa oda proklatin seviyesini yüksekltiyor ve adeti engelliyormus ben aslinda hastalintan cok mr cekilecek die korkuyorum bana 3.0 tesla mr girmek yasak girmem icin duymama yardimci olan ic parca miknatis cikarilmasi gerek 1.5 tesla tomografi felan görüntülenirse sorun yok serbest senib kafani karistirmak istemem sizinki tamamen hormonal olabilir ama benimkide vardi bu hormonlarin yöneticisi sol kulagin yakindaki hipofiz bezi iste benim riskim orada suan net belli deil ben arastiriyorum durum sade ona isaret ama keske menepos filan olsam diyecem ama yas 33 onada erken durduk yere bi ameliyatla düzenim bozuldu reglim gelmedo