prolaktin :(

Bana sorarsanız önce ilaçla deneyin düşürmeyi. Bazı kişilerde hipofiz bezinde ufak kitle olduğu için yükseliyor prolaktin ve ilaç durduruyor bunu ve doğru tedavi yapılırsa tekrar yükselmiyor. Misal benim bu şekildeydi 65 falandı iki yıl düzenli kullandım şimdi yükselmiyor.

Kac cıktı değerin ilacı var geçiçi bir şey kafana takma. Benim de 69 idi değerim hatta bir düşük yapmıştım büyük ihtimalle bu prolaktinden kaynaklı imis ondan öğrenmiş olmamiz avantaj çünkü yüksek prolaktin düşüğe sebep verebiliyor. Testere dişli aslan pençesi ile 24 e düşürmüştüm sonra tekrar 33 e çıkmış şimdi de hayıt tohumu hapı kullancam. Inat ettim ilaç kullanmadan düşürcem
Cnm merhaba acaba suan ne durumdasin merak ettim kizlar bwnde gebe kalmayi dusunuyorum ama doktorun verdigi ilac cok agir yan etkileri var acaba bende aslan pencesi icsem bi yarari olurmu

Cnm merhaba acaba suan ne durumdasin merak ettim kizlar bwnde gebe kalmayi dusunuyorum ama doktorun verdigi ilac cok agir yan etkileri var acaba bende aslan pencesi icsem bi yarari olurmu
Şuan 8 haftalik hamileyim canm aslan pençesi rahim için çok iyi bir bitki ama testere dişli aslan pençesi olacak. Calismaya başladığım an bıraktım dostinexi. Igne olmadan düşmüyor canm yarim ictim hemen düştü. Senin kaç prolaktin

Benim 5 gun once 38.9 du 2 gun sonra tekrar yaptirdim kan testi 32 cikti.doktor illa ilac dedi ve gebelik dusundugun icin korunma dedi.ama dostinexte icinde kullanmayi biraktiktan sora bile 1 ay korunun yaziyo.oyuzden cok tedirginim bebek istiyoruz ama 2 gundur ilac kullanip kullanmasammi diye dusunuo duruyorum.acaba ilaci kullansam ve biraksam tekrar yukselirmi

Back