prolaktin :(

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
merhaba arkadaslar,

3 ay adet olmadım. doktora gittim hormonlarıma bakıldı prolaktin yüksekliği var dedi. stresten olmuş olabilir 10 gün sonra normal bir zamanda tekrar kana bakalım olmazsa ilaç başlayacağız dedi.
daha önce böyle bir sorun yaşamış olan var mı?

merhaba arkadaslar,

3 ay adet olmadım. doktora gittim hormonlarıma bakıldı prolaktin yüksekliği var dedi. stresten olmuş olabilir 10 gün sonra normal bir zamanda tekrar kana bakalım olmazsa ilaç başlayacağız dedi.
Kac cıktı değerin ilacı var geçiçi bir şey kafana takma. Benim de 69 idi değerim hatta bir düşük yapmıştım büyük ihtimalle bu prolaktinden kaynaklı imis ondan öğrenmiş olmamiz avantaj çünkü yüksek prolaktin düşüğe sebep verebiliyor. Testere dişli aslan pençesi ile 24 e düşürmüştüm sonra tekrar 33 e çıkmış şimdi de hayıt tohumu hapı kullancam. Inat ettim ilaç kullanmadan düşürcem

Kac cıktı değerin ilacı var geçiçi bir şey kafana takma. Benim de 69 idi değerim hatta bir düşük yapmıştım büyük ihtimalle bu prolaktinden kaynaklı imis ondan öğrenmiş olmamiz avantaj çünkü yüksek prolaktin düşüğe sebep verebiliyor. Testere dişli aslan pençesi ile 24 e düşürmüştüm sonra tekrar 33 e çıkmış şimdi de hayıt tohumu hapı kullancam. Inat ettim ilaç kullanmadan düşürcem
tam rakamını hatırlamıyorum ama yüksek çıktı doktor bu yükseldiği için adet olmamışsın dedi. beyinden salgılanıyormuş üzüntülü olduğu zamanlarda yükseliyormuş öyle dedi. sende de adet düzensizliği yaptı mı peki? bende ilaç kullanmak istemıyorum ama 4 ay olacak neredeyse olmadım :(

Benim adetlerim düzenli idi. Tek sıkıntı adetlerim 14 gün sürer olmuştu az az geliyordu kahverengi şeklinde yumurtlamada da kahverengi geliyor iki gün. Göğüs ağrısı da çok oluyordu. Hala daha düşmedi ilaç içmeden dusmucek sanirim

merhaba arkadaslar,

Kesinlikte testere disli aslan oencesi kuru yap 40dan 16ya indi benim ilac falan icmedim.hic

Benim adetlerim düzenli idi. Tek sıkıntı adetlerim 14 gün sürer olmuştu az az geliyordu kahverengi şeklinde yumurtlamada da kahverengi geliyor iki gün. Göğüs ağrısı da çok oluyordu. Hala daha düşmedi ilaç içmeden dusmucek sanirim
Geçmiş olsun canım sana da o halde bende Soğan kürü deneyeceğim belki işe yarar

İlaçta içmek istemiyorum dengemi bozmasın diye bir de kilo yaptı bende prolaktin sende de yaptı mı ? Ve o Kür nasıl Yapılıyor ?
Valla ben sürekli dostinex kullanıyorum hiç kesmeden çünkü keser kesmez tavan yapıyo bende çok yükseliyo hamile kalana kadar kullan dedi doktorum,hoş hamilede kalamıyorum olmuyo ama Allah büyük

Çoçuk istiyorum yanında hamile olan yazıyorda kafam çok karıştı hamile olabilir miyim acaba

Değerlerim böyle kis var 33mm o gitmiş şimdi 3mm gördü doktor sonuç bu hiç bitmesin ilaç vermesi bana prolaktin yanında hamile olan yazınca kafam çok karıştı benim

Eklentiler

• 6B14E29F-1111-4295-BE77-08BFD0F6FB70.png
    6B14E29F-1111-4295-BE77-08BFD0F6FB70.png
    100,3 KB · Görüntüleme: 89
Kesinlikte testere disli aslan oencesi kuru yap 40dan 16ya indi benim ilac falan icmedim.hic
Merhaba biraz eski yazınız ama bemde prolaktinim yüksek 48 civarı 1 yıldır gebelik oluşmadı siz gebe kalmışsınız hayırlısı olsun allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin prolaktin düştükten sonra mı kaldınız?

Merhaba biraz eski yazınız ama bemde prolaktinim yüksek 48 civarı 1 yıldır gebelik oluşmadı siz gebe kalmışsınız hayırlısı olsun allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin prolaktin düştükten sonra mı kaldınız?
Evet canım 16ya indiği zaman o ay hamile kaldim

Evet canım 16ya indiği zaman o ay hamile kaldim
Tşk ederim cevabınız için kaç ay denediniz bebek için?? bide testere dişli aslan pençesi çayıyla düşürdünüz sanırım ben daha önce dostinex kullandım 1 kutu ama artık kullanmadan doğal yollarla düşürmek istiyorum

Tşk ederim cevabınız için kaç ay denediniz bebek için?? bide testere dişli aslan pençesi çayıyla düşürdünüz sanırım ben daha önce dostinex kullandım 1 kutu ama artık kullanmadan doğal yollarla düşürmek istiyorum

Bi yıl lık evli olunca korunmayı bıraktım nisanda .nisan ,mayis,haziran derken haziranda son adetimi gördüm temmuzda hamile kaldım canım.öğlenleri 1 bardak testere dişli aslan pençesi içtim ben ilaç veya tedavi olmadım.adet bitimi 2.gün başla öğlenleri ve birgun arayla ilişkin hic aksatmadan

Prolaktin kaç olunca normal kabul ediliyor ve ilaç kullanıyor musunuz ? Bende de yüksek

Back