Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum ama sürekli takipteyim size danışmak istediklerim nerdeyse 1 senedir evliyim ilk aydan beri bebek istiyoruz daha doğrusu eşim ilk aydan beri istiyordu ben 3 4 ay geçsin istiyordum 1 sene olacak hala olmadi 3 doktora gittimne şanstır ki düzgün ilgilenmiyorlar en son gittiğim hormon testi yaptı bana hormonların temiz dedi ilac yazdı ben kendim sonuçlara falan baktım internetten baya araştırdım burdaki konulari cok okudum prolaktin seviyem yüksekmis ve bu yuksek olduğu icin hamile kalamıyormusum doktor ise bana düşürmek için ilac vermemiş bu yuksekligin sebep olduğu adet duzensizligini düzeltsin diyeymis halbuki benim adet duzensizligim yok bir iki gun oynamasi dışında bu ilaci bir ay kullandim tam tersi düzgün olan adetim bozuldu 7 gunden sonra içmedim burdan cok okudum prolaktin yüksekliği icin dostinex kullanip hamile kalan varmış bende ordan cesaretlenip dostinex aldim eczaneden 2 hap yarım bu perşembe yarımda bugün içtim digerini de yarıya bolucem icicem işe yarar mi sizce yaptığım yanlış ama artık hastaneye sık sık gitmeye utanır oldum malum kaynana tarafı sürekli ima falan sanki ben isteyerek getirmiyorum bende olsun istiyorum ama olmuyot prolaktinim 36.3 cıktı aşırı bi yüksekliği yok ama engel yine de inşAllah ilac işe yarar da hamile kalırım benim gibi yapan var mi acaba yorumlarınızı bekliyorum .