Evet canım baya yüksek çıkmış ama korkma sen, hipofiz bezini görüntülemek için mr isteyebilirler, sürekli yükselirse bende çektirmeyi düşünüyorum aslında, korkma, korkularımız bizi daha çok geriyor, doktora gitmeyi ihmal etme gerçekten diyetle aşırı derece de düşüyorCanım benim de 112 çıktı daha endokrin doktoruna gitmedim ama korktum çok
Canım bu hormon hakkında bilgim ypk ama şimdi netten biraz baktım, hamilelik yoksa 1 değeri normalmiş, adet döngüsün ortasında 5-20 arası diyor, hamilelik süresince de artıyırmuş, doktor güzel demiş kalbini ferah tut sen, tüp bebek mi yapılacak seninBenim yarın yumurtalarım toplanacak dün kan verdim progesteron 1.68 çıktı doktorum güzel dedi ama bana da düşük geldi kaç olması gerekiyor?
Canım strese bağlıda çok yüksek çıkıyo o hormon ben en stresli olduğum anda verdiğimde 64 çıkmıştı.. Bide adetinin 3. Günü ver testCanım ben yumurtlama günü kan tahlili verdim 112 çıktı neden yüksek olur acaba
Kesinlikle canım benim her şeyin başı stres zaten, ne gelirse ondan geliyor,. Ama istemeden geriliyor insan işte, onu düşğn bunu düşün. Aslan pençesini çok duydum ama denemedim. Diyet ile düştü benim tabi ilaçda kullandım ama. Ben de senin gibi doktor mağduruyum, artık para kazanma hırsı mı bu hale getiriyor bunları bilmiyorum. Bi de bi şey sorabilir miyim, 22-23 ler normal mi, nasıl olmalı doktor bi şey dedi miKızlar günaydın görünce yazmak istedim , benim prolaktinim 90 dı regl olamıyordum (zaten sağolsun doktor takibindeyken yükseldi bu kadar nasıl doktorsa )
MR çekildim kitle oluşturmuş sol göze hafif baskı yapıyordu daha da yükselirse (200 ve üstü ) burundan girip gözün arka duvarından o kitleyi alıyorlarmış ve ruhsal olarak çok aşırı gergindim gebelik belirtileri yaşıyordum bildiğiniz, sonra sinirlendim doktoruma 26 da ilken fakredip bu raddeye gelene kadar ilaç vermemesi tavırları ve bakışlarıyla beni daha çok strese sokması falan gitmedim .
Testeredişli Aslan pençesi otu aldım ama düzenli içmedim ne yalan söyleyim ama çok araştırdım perhiz yaptım soda cips incir hurma süt ürünleri vs tüketmedim ve kafamı başka şeylere odakladım 2 ay sonra tekrar gidip yaptırdığımda 22 idi yeni başladığım doktor inanmadı bu kadar 2 ayda ilaçsız düşmez çok sevinme diğer ay yine bakalım dedi diğer ayda 22 çıktı Allah’a şükür şimdi 22-23 lerde seyrediyor
prolaktini stres yaparsanız yükseliyor kesinlikle haberiniz olsun
Geçmiş olsun şimdiden
Ya kesinlikle katılıyorum insanız sonuçta hayatımız duygularımız var ama beni o doktor mahvetti ve hakkımı helal etmiyorum.Kesinlikle canım benim her şeyin başı stres zaten, ne gelirse ondan geliyor,. Ama istemeden geriliyor insan işte, onu düşğn bunu düşün. Aslan pençesini çok duydum ama denemedim. Diyet ile düştü benim tabi ilaçda kullandım ama. Ben de senin gibi doktor mağduruyum, artık para kazanma hırsı mı bu hale getiriyor bunları bilmiyorum. Bi de bi şey sorabilir miyim, 22-23 ler normal mi, nasıl olmalı doktor bi şey dedi mi
Aa canım şimdi aklıma geldi, uyku düzeni çok önemli dedi doktor bana 11 den önce yatmalısın, ayrıca çok afedersiniz kabızlık yaşamamalıymış bunlara da çok dikkat et dedi. Ah o doktorlar doktorlar ne diyim ki, umutlarımızı çalmayın dimiYa kesinlikle katılıyorum insanız sonuçta hayatımız duygularımız var ama beni o doktor mahvetti ve hakkımı helal etmiyorum.
25 ten yukarısı sıkıntı diye biliyorum
22-23 normalin yükseği sayılıyor ama ilaç vermedi gerek yok dedi bende dikkat ediyorum bana sakın kilo alma dedi kilo almamaya çalışıyorum zaten 2 ayda bir reglinin 3. Günü tahlil yaptırıyorum takip ediyorum
Aaaa onu duymamıştım Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.Aa canım şimdi aklıma geldi, uyku düzeni çok önemli dedi doktor bana 11 den önce yatmalısın, ayrıca çok afedersiniz kabızlık yaşamamalıymış bunlara da çok dikkat et dedi. Ah o doktorlar doktorlar ne diyim ki, umutlarımızı çalmayın dimihakkımızda her şeyin hayırlısı
Allah allah ya sanki mecbursun özelde yaptırmaya, sürekli sürekli tahlil, o bu kolay mı sanıyorlar. Boşver canım bunda da bir hayır vardır diyorum ben. Takma kafana Rabbimmin izniyle her şey güzel olurAaaa onu duymamıştım Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.
Ben bu doktora bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ama kadın beni her gördüğünde suratı değişiyordu yüzü asılıyordu nedensizce soğuk bir kadın
İlk gittiğimde 26 idi olumsuz olumsuz konuştu saçma sapan tekrar test istedi 40 çıktı aynı şekilde olumsuz konuşmaya mıymıy konuşmaya devam etti yine
Test verdi yaptırıyım diye e bende özel de yaptıracağıma sağlık ocağında yaptırdım içeri giriyordum kapısıda açıktı asistanı olan kız ile hakkımda konusuyorlardı olumsuz bir şekilde işte testi burda yaptırmamış falan diye girdim bende lafının üstüne odaya duyduğumu anladı bende belli ettim zaten daha da gitmedim
Evet inşallah tüp bebeğe başladıkCanım bu hormon hakkında bilgim ypk ama şimdi netten biraz baktım, hamilelik yoksa 1 değeri normalmiş, adet döngüsün ortasında 5-20 arası diyor, hamilelik süresince de artıyırmuş, doktor güzel demiş kalbini ferah tut sen, tüp bebek mi yapılacak senin
Hayırlısı olsun canım, süreci bizimle paylaşırsan sevinirimEvet inşallah tüp bebeğe başladık
Amin canım hepimiz için inşallah,Allah allah ya sanki mecbursun özelde yaptırmaya, sürekli sürekli tahlil, o bu kolay mı sanıyorlar. Boşver canım bunda da bir hayır vardır diyorum ben. Takma kafana Rabbimmin izniyle her şey güzel olur
Bugün toplandı yumurtalarım dondurma kararı aldı doktorum önümüzdeki ay herşey yolunda giderse transfer inşallahHayırlısı olsun canım, süreci bizimle paylaşırsan sevinirim
Hadi inşaallah canım, tüp bebek sürecini bilmiyoruz tabi, bu ay aşılama tutmazsa benim de tüp bebek denemem olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versinBugün toplandı yumurtalarım dondurma kararı aldı doktorum önümüzdeki ay herşey yolunda giderse transfer inşallah
Çok sağ ol canım bir de o zaman vereceğim bebek olmaya engel mi pekiCanım strese bağlıda çok yüksek çıkıyo o hormon ben en stresli olduğum anda verdiğimde 64 çıkmıştı.. Bide adetinin 3. Günü ver test
Engel canımm süt koruyo diyolar ya o muhabbetÇok sağ ol canım bir de o zaman vereceğim bebek olmaya engel mi peki
İnşallaj düşer canım ya benden öyle süt felan gelmiyor ama bayağı yüksek çıkması üzdü bu arada sen de bebiş var mı canımEngel canımm süt koruyo diyolar ya o muhabbettabii herkeste aynı olmuyo bünyeden bünyeye değişiyo emziripte hamile kalan biçok arkadaşım var adetin 3. Günü de yüksek çıkarsa ilaç tedavisine başlatır doktor
Arkadaşlar yediklerimiz çok etkiliyor, maydanoz 7 dal her sabah mutlaka yiyin, kahve çok tetikliyor mümkünse içmeyin, içerseniz de haftada 1, süt yapma özelliği olan yiyecekleri bi süre yemeyinİnşallaj düşer canım ya benden öyle süt felan gelmiyor ama bayağı yüksek çıkması üzdü bu arada sen de bebiş var mı canım
Canım Saraçoğlu hocanın önerdiği Aslan perçeminiArkadaşlar yediklerimiz çok etkiliyor, maydanoz 7 dal her sabah mutlaka yiyin, kahve çok tetikliyor mümkünse içmeyin, içerseniz de haftada 1, süt yapma özelliği olan yiyecekleri bi süre yemeyin
Yok canım kullanmadım, diyetle baya düşürdük 3,4 e kadar düştü hamd olsunCanım Saraçoğlu hocanın önerdiği Aslan perçemini
Kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?