• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekliği

mavipapatyaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
142
50
98
30
Arkadaşlar merhaba.Bekarım Regl düzensizliği için gittim hormon testi yaptı.Proloktin hormonu 53.33 çıktı.Normsl seviyenin üstünde.Prolaktin hormonu nasıl düşer tedavi olan var mı ?İlerde ne gibi sıkıntı yaratır ?

İlaçla düşüyor. Tahlil sonrası ilaç vermedi mi doktor? Benim de dönem dönem yükselip düşüyor ve bunun bir nedeni yok. Bünyesel bir şey. Aşırı yükseklik gebe kalmaya engel bir durum. Takipte olman gerekiyor kendini. Adetin gecikirse uzun süre tekrar tahlil yaptırıp ilaç kullanman gerekecek.

Teşekkür ederim daha dün çıktı tahlil duphaston adet söktürücü ilaç kullandım reglinin 2. Günü hormon testinde yüksek çıktı yarın belli olacak 😐

İlaçla düşüyor. Tahlil sonrası ilaç vermedi mi doktor? Benim de dönem dönem yükselip düşüyor ve bunun bir nedeni yok. Bünyesel bir şey. Aşırı yükseklik gebe kalmaya engel bir durum. Takipte olman gerekiyor kendini. Adetin gecikirse uzun süre tekrar tahlil yaptırıp ilaç kullanman gerekecek.
Yarın gösterecem sonuçları duphaston adet söktürücü ilaç kullandım reglinin 2. Günü hormon testinde yüksek çıktı yarın belli olacak

Back