Prolaktin yüksekliği

Sivasli588

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
11
4
1
28
Merhaba arkadaslar ben bekarim yaklasik 3 yildan fazla prolaktin yuksekligi rahatsizligim var en son bi yil once baktirdim 110 cikmisti memeden sut geliyor cok az beyaz beyaz ve beynimde kist var ondan kaynakli oluyor cok buyuk bi kist degil dostinex kullaniyorum ama memedeki sut asla kesilmiyor ne yapmam lazim evlenjnce cocugum olmaz diye asiri korkuyorum bu arada yasimda 23 sizin oneriniz tavsiyeniz fikriniz nedir?

Geçmiş olsun. Bende de prolaktin yüksek çıkıyor sürekli. Dostinex kullandığımda düşüyor sonra yine aynı. Bebek düşündüğün sıralarda ilaç kullanımıyla düşürürsün tek derdin o olsun. Üzülme.
Birde ben bitkisel çay kullanmıştım civanperçemli falan. Hormonları düzenliyor gerçekten.

Benim de hipofiz bezimde adenom var, dostinex çok etkilidr aslında düzenli kullanıyo musun?

Benim de hipofiz bezimde adenom var, dostinex çok etkilidr aslında düzenli kullanıyo musun?
çok düzenli kullandığım söylenemez meme ucunda o beyazımsı şeyi gördüğümde boş yere içiyormuşum gibime geliyor arada hiç içmiyorum yarım içiyorum pazartesi yarım perşembe yarım ama ilerde çocuk falan düşündüğümde bi sıkıntı çıkarmı bilmiyorum

peki o çayı nereden alabilirim nasıl yaparım bilgi verirmisiniz

Valla ondan kaynaklı mı bilmiyorum iki buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için. Doktorlar buna bağlamıyo ama ben başka sebep göremiyorum. Bu ilaç ağır bi ilaç kafana göre kullanma. Prolaktin için değilse de adenom için kullanman gerek Allah korusun çok büyürse körlüğe kadar götürüyo ihmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…