- 18 Kasım 2019
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Pozitif bayan
Bybextvhh
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende kanama azlıgı yaptımı bu yükseklıkProlaktin strese bağlı yükseliyor, sizin fazla yüksek olduğu için adenom da oluşturmuş. Ama ilaçla hemen düşüyor, başka bir rahatsızlık olduğunu sanmıyorum. Benim de 80 civarındaydı direkt ilaç yazdı doktor, kullandım ve 1 ayda düştü.
Kanamam yoğunluk olarak az değildi ama reglim normalde 5-6 gün sürerken, 3-4 güne düşmüştü.Canım sende kanama azlıgı yaptımı bu yükseklık
Benim 2 sene öncesinde 49 du dostinex 2 li vermişti 20lere indi sonra devamlı aynıydı. 2019 Ocak ayında tekrar yaptırdım 59 olmuş sonra mr çekildi parça görüldü ama önemsiz ilaç ile tedavi olabilir dedi doktor. 3 ay kadar dostinex 8 li tablet aldım 3 şişe ve çok baş ağrısı yapmıştı ortadan ikiye bölüp içiyordum 3 ay sonra sonuç 0,8 lere indi sonra 13 lere çıktı şuan aklıma geldikçe yaptırıyorum aynı sayılarda oynuyor ama gebe kalmayı zorlaştırıyor onu söyleyebilirim 3 yıldır gebe kalamıyorum.Merhaba arkadaslar gecen ay adet düzensizligi sebebiyle doktora gittim prolaktinim 292 cıktı mr cekildi mikroadenom oldugu tespit edildi adenomun boyutu 6 mm prolaktinin bu kadsr yüksek olması normal mi yoksa baska bir rahatsizlikta etkilemis midir
Başka bir sorununuz varmı peki kist vs adetlerınız düzenlımıBenim 2 sene öncesinde 49 du dostinex 2 li vermişti 20lere indi sonra devamlı aynıydı. 2019 Ocak ayında tekrar yaptırdım 59 olmuş sonra mr çekildi parça görüldü ama önemsiz ilaç ile tedavi olabilir dedi doktor. 3 ay kadar dostinex 8 li tablet aldım 3 şişe ve çok baş ağrısı yapmıştı ortadan ikiye bölüp içiyordum 3 ay sonra sonuç 0,8 lere indi sonra 13 lere çıktı şuan aklıma geldikçe yaptırıyorum aynı sayılarda oynuyor ama gebe kalmayı zorlaştırıyor onu söyleyebilirim 3 yıldır gebe kalamıyorum.
Başka bir sorununuz varmı peki kist vs adetlerınız düzenlımı
Benımde prolaktın yuksek cıktı ılac da kullanmak istemiyorum hayıt kullandınız mı hıcTiroid ile prolaktini aynı gün öğrendim ikisinin tedavisini oldum. Tiroid artık ömürlük ilacımın ailede genetiktir. Adet düzensizliğim yok günü gününe olurum başka bir problemimiz yok
Ben sadece Dostinex ilaç kullandım onun dışında bitkisel birşey kullanmadım bunun için ama gebelik için ne kullandıysam olmadı herşey Allahtan bence. Prolaktin sinir strese bağlı yükseliyor siniride tiroid yapıyor o nedenle TSH düşük olduğunda genelde Prolaktin de düşük oluyor.Benımde prolaktın yuksek cıktı ılac da kullanmak istemiyorum hayıt kullandınız mı hıc
Insallah düser.kısa zamanda adet göremiyordum 3 bucuk aydır daha yeni oldum tarlusal kullandım karnım asırı derece sisti hamile gibi adet oldum suan ama inmedi siskinlik betahcg 1 ay önce bakıldı 2nin altında gebelikte mümkün degilProlaktin strese bağlı yükseliyor, sizin fazla yüksek olduğu için adenom da oluşturmuş. Ama ilaçla hemen düşüyor, başka bir rahatsızlık olduğunu sanmıyorum. Benim de 80 civarındaydı direkt ilaç yazdı doktor, kullandım ve 1 ayda düştü.
Gecmis olsun cok zor bir durum gercekten tpo 82 olmus bende prolaktin yükseltmis onuda en son 5 ay önce birlikteligim oldu test negatif betahcg 2 den dusuk cikti 1 ay once baktirdim ama karnim cok sisBenim 2 sene öncesinde 49 du dostinex 2 li vermişti 20lere indi sonra devamlı aynıydı. 2019 Ocak ayında tekrar yaptırdım 59 olmuş sonra mr çekildi parça görüldü ama önemsiz ilaç ile tedavi olabilir dedi doktor. 3 ay kadar dostinex 8 li tablet aldım 3 şişe ve çok baş ağrısı yapmıştı ortadan ikiye bölüp içiyordum 3 ay sonra sonuç 0,8 lere indi sonra 13 lere çıktı şuan aklıma geldikçe yaptırıyorum aynı sayılarda oynuyor ama gebe kalmayı zorlaştırıyor onu söyleyebilirim 3 yıldır gebe kalamıyorum.
Tsh 1.67 ama prolaktın 47Ben sadece Dostinex ilaç kullandım onun dışında bitkisel birşey kullanmadım bunun için ama gebelik için ne kullandıysam olmadı herşey Allahtan bence. Prolaktin sinir strese bağlı yükseliyor siniride tiroid yapıyor o nedenle TSH düşük olduğunda genelde Prolaktin de düşük oluyor.
Kalıcı olarak yüksek olmayabilirim bana doktorumun dediği o şekilde inip çıkabilir TSH düşük iken ama TSH yüksek ise devamlı Prolaktin çıkar çıkmayada devam eder.Tsh 1.67 ama prolaktın 47
İnşallah canım Allah isteyen herkesee nasip etsin. Evlat ile sınanmak çok zormuş onu öğrendim.Gecmis olsun cok zor bir durum gercekten tpo 82 olmus bende prolaktin yükseltmis onuda en son 5 ay önce birlikteligim oldu test negatif betahcg 2 den dusuk cikti 1 ay once baktirdim ama karnim cok sisadet oldum insallah iner siskinlik Sizinde insallah gebelik olur takibi bırakmayın
Tanıdıgım var cocugu olmadi uzun süre tüp bebekle ikizleri oldu cok mutlu nasipte varsa olur dua edinİnşallah canım Allah isteyen herkesee nasip etsin. Evlat ile sınanmak çok zormuş onu öğrendim.
Tsh düşük işte 25gün önce ella kullanmıştım o hormonlara etki etmıs olabılır mı test sonucunaKalıcı olarak yüksek olmayabilirim bana doktorumun dediği o şekilde inip çıkabilir TSH düşük iken ama TSH yüksek ise devamlı Prolaktin çıkar çıkmayada devam eder.
olabilirde arkadaşım o kadar net bilmiyorum bende.Tsh düşük işte 25gün önce ella kullanmıştım o hormonlara etki etmıs olabılır mı test sonucuna
Tamam canım benımolabilirde arkadaşım o kadar net bilmiyorum bende.