Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yüksekliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Arkadaşlar adetimin 3günü prolaktinim normal çıkmıştı. Buğün adetin 21 günü yüksek çıkmış 75 nasıl oluyo bu gebeliğe engel Bi durum demi bu. Benim gibi olan varmı

Evet engelliyor, dostinex diye bir ilaç yazar hafta da 2 kez yarımşar olarak kullanmanı isteyecektir, belki ilk zamanlarda adet düzensizliği yaşar sonra normale dönersin.

Arkadaşlar adetimin 3günü prolaktinim normal çıkmıştı. Buğün adetin 21 günü yüksek çıkmış 75 nasıl oluyo bu gebeliğe engel Bi durum demi bu. Benim gibi olan varmı

Evet engel benim 2.cocugu istedigimde prolaktinim 29 idi kalamiyordum gogsumden süt geliyordu üstelik . Dostinex kullamdim degerlerim 0'a düştü hemen ardindan kaldım arada sırada yükselip düşebiliyor

Prolaktin stres hormonudur aynı zamanda hamile kalmak isteyenlere rahat olun stres yapmayın denmesinin asıl sebebidir prolaktin hormonu. Seviyesi bir hafta içinde dalgalanmalar gösterebilir. Benim de ilk ölçümümde 55 di düzeyi. Dosyinex adlı bir ilaç kullandım doktorumun tavsiyesi ile ilaç bitiminde 15 e düşmüştü. Bir hafta sonrasında 57 oldu ertesi hafta 23 de dengelendi . ilacı kullandıktan sonraki ay ise hamile kaldım .

Hayırlı geceler prolaktin adet gecikmesi ve testlerde pozitif çıkmasına neden olur mu ? Bir bilginiz var mi ?

Testlerin pozitif cikmasiyla ne alakasi var.ama benim bi kac gün adet gecikmesi yapiyodu.
Pazartesi günü kan verdim çıkmadı testi tekrarladım çıktı acaba onunla bir alakası var mi dedim daha önce geciktiginde doktor bakmıştı normal demişti acaba yukseldi mi dedim lekelenmem de oldu gerisi yok

Ben ilk test yaptırdığımda 52 çıkmıştı daha sonra 33 çıktı dostinex ilaca başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim kendimi bu ay ilaç kullanmaya odaklamıştım yani kafaya takmayınca engel de olmayabilir bence

Evet engel benim 2.cocugu istedigimde prolaktinim 29 idi kalamiyordum gogsumden süt geliyordu üstelik . Dostinex kullamdim degerlerim 0'a düştü hemen ardindan kaldım arada sırada yükselip düşebiliyor
Bişey sorucam gögüsünüzden cokmu süt geliyordu yoksa minik bi damla mı birde adetiniz düzenlimiydi

Evet engelliyor, dostinex diye bir ilaç yazar hafta da 2 kez yarımşar olarak kullanmanı isteyecektir, belki ilk zamanlarda adet düzensizliği yaşar sonra normale dönersin.

Engelliyorsa emziren anneler nasil cat die hamile
Kaliyolar kafama
Takiliyor

Bişey sorucam gögüsünüzden cokmu süt geliyordu yoksa minik bi damla mı birde adetiniz düzenlimiydi

Ben ta martta baktirmistmm12 flndi acaba tkrr baktirsam
Mi sut gelmiyo ama gogus ucunda nokta nokta beyazliklar var
Bunlar hep
Olur mu? Kadin dogum doktorum
Kontrol etmisti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…