Arkadaşlar adetimin 3günü prolaktinim normal çıkmıştı. Buğün adetin 21 günü yüksek çıkmış 75 nasıl oluyo bu gebeliğe engel Bi durum demi bu. Benim gibi olan varmı
Testlerin pozitif cikmasiyla ne alakasi var.ama benim bi kac gün adet gecikmesi yapiyodu.Hayırlı geceler prolaktin adet gecikmesi ve testlerde pozitif çıkmasına neden olur mu ? Bir bilginiz var mi ?
Pazartesi günü kan verdim çıkmadı testi tekrarladım çıktı acaba onunla bir alakası var mi dedim daha önce geciktiginde doktor bakmıştı normal demişti acaba yukseldi mi dedim lekelenmem de oldu gerisi yokTestlerin pozitif cikmasiyla ne alakasi var.ama benim bi kac gün adet gecikmesi yapiyodu.
Bişey sorucam gögüsünüzden cokmu süt geliyordu yoksa minik bi damla mı birde adetiniz düzenlimiydiEvet engel benim 2.cocugu istedigimde prolaktinim 29 idi kalamiyordum gogsumden süt geliyordu üstelik . Dostinex kullamdim degerlerim 0'a düştü hemen ardindan kaldım arada sırada yükselip düşebiliyor
Benim gelmiyorduBişey sorucam gögüsünüzden cokmu süt geliyordu yoksa minik bi damla mı birde adetiniz düzenlimiydi
Bişey sorucam gögüsünüzden cokmu süt geliyordu yoksa minik bi damla mı birde adetiniz düzenlimiydi
Evet engelliyor, dostinex diye bir ilaç yazar hafta da 2 kez yarımşar olarak kullanmanı isteyecektir, belki ilk zamanlarda adet düzensizliği yaşar sonra normale dönersin.
Bişey sorucam gögüsünüzden cokmu süt geliyordu yoksa minik bi damla mı birde adetiniz düzenlimiydi
8.25 cıktı normalmi ki Dr göstermedim dahaAzar azar geliyodu adetim kesilecek kadar azaldi
8.25 cıktı normalmi ki Dr göstermedim daha
Sizinki normal8.25 cıktı normalmi ki Dr göstermedim daha
O değilmişte fsh biraz yüksek cıktı 14 civarı cıktıYuksek değilmiş çok benimki 29 falandı... tabi dr daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?