Prolaktin yüksekliği

Hayat3488

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
4
19
3
25
Herkese iyi geceler. Öncelikler sadece 19 yaşında bekarım 4 senedir adet görmüyordum . Benimde pek umrumda değildi en sonunda doktora kadın doğuma gittim. Prolaktinimi çok yüksek olduğunu ve beynimde tümör olduğunu söyledi yani prolaktini yükselten şeylerden bazı şeylerde tümördür prolatin değerim 830 du kısaca anlatmak gerekirse beyin ameliyatı oldum ve artık hastanelerden nefret ediyorum dr. Gitmiyorum prolaktinim yükseliyor çok korkuyor duycaklarımdan prolaktini yüksek olmasına rağmen hamile kalan tek bi kadın bile yok mu lutfen hamile kalan varsa yazsın bana bunu duymaya ihtiyacım var

Bende de var kitle, ama bildiğim kadarıyla bu tip şeyler burundan alınıyo beyinde değil hipofiz bezinde. Ve ben de aynı sebepten 2 yıla yakındır hamile kalamıyorum. Ki onu da geçtim göz sinirleri üzerinde bi kitle olduğu için kör olma riskin var. Bunca tehlike sence hastane nefretinden daha mı önemsiz?

Ben ameliyat oldum gözlerimde yada kitleyle ilgili bi sorun yok . Şuan tek sorunum hamile kalamicak olmam ve bunla ilgili duycagım hiç bişey hazır degilim iyide olsa .

Kitle yoksa zaten prolaktin normal seyrine iner ve bi engel de kalmaz
Ben ameliyat oldum gözlerimde yada kitleyle ilgili bi sorun yok . Şuan tek sorunum hamile kalamicak olmam ve bunla ilgili duycagım hiç bişey hazır degilim iyide olsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…