Prolaktin yüksekliği ve gebelik

pembepanter96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
25
5
1
28
Merhabalar ben hormon testi yaptım değerlerim şu şekilde;
Prolaktin: 33,24
LH:4.77
Fsh:7.98
Folat:7.2
Diğerleri de normal yüksek sadece Prolaktin çıkmış. Kadın doğum doktoru çok yüksek değil dedi önemsemedi ilaç bile vermedi. Özel hastaneye gitmeli miyim? Aynı zamanda gebelik planlaması yapmayı düşünüyorum bu ay folik asit başlayacağım. Sizce kendiliğinden düşer mi ve gebeliğe bir engel olur mu?

Prolaktin yüksekken gebe kalinmiyor diye biliyorum onun düşmesi için Hayit suyu içebilirsin

Aktarda normal su hali de var tohumları da var daha uygjn tohum hali ben tohumunu alıyorum 1 tatlı kaşığı kaynatıp içiyorum
Bende bugün tohumunu aldım hatta yaptım içtim bile Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim. Kullanırken toz halinde getiremedim sertmiş 1 çay kaşığı tohuma sıcak su ekleyip ılıyınca içtim siz nasıl kullanıyorsunuz?

Benim prolaktin hormonu 42 çıkmıştı endokrine gittim yüksek degil gebeliğe engel bir durum yok ilaç vermem dedi ilaç için değerin 150, 200 lerde olmasi lazım dedi.

Benimde 38 çıkmıştı . Doktor önemli değil dedi. Bazı testler adetin yoğun döneminde verildiği için de yüksek çıkabiliyormuş ama aşırı bir değer değil demişti ilaç başlamak için bunun en az 2 katı olması lazım dedi. Doktorlarda herşey için ilaca boğmak istemiyoruz diiyolar . Birde göğüslerinle çok oynayıp uyarmamaya çalışın demişti o da etkiliymiş

Aaaa öyle mi aslında doğru bir mantık dikkat edeceğim çok teşekkür ederim yanıtınız için

Bende çok şaşırmıştım ama göğüsleriniz büyükse biraz dezavantaj oluyor benimde büyük . bir dönem eşime daha az ellemesi için uyardım sonra baktım 20 lere düştü bu değer adet dışı dönemde.

Şey benimde büyüktür maalesef bi süre onlar yokmuş gibi davranmak gerekiyor sanırım aydınlanma yaşadım şu an hahaha

Bu arada şey diyenler gelir onu da belirtiyimde benimde göğüslerim büyük hiç sorun yaşamadım hemen hamile kaldım vs. Herşey herkeste aynı etkiye sebep olmayabilir doktor bana bunu bir olasılık olarak söyledi bende dikkat ettim . Herkesin bünyesi farklı

Aynen öyle canım herkesin bünyesi farklı bende bu zamana kadar bir faydasını göremedim kıyafetlerimin çoğunu onlara göre seçiyorum bazılarını eliyorum olmuyor her yerden oluyor üstten olmuyor çok zor yaaaa bir de bu çıktı şimdi başımıza iyi mi

Bende aynı sizin gibi olduğu gibi kaynattım ezin diyorlar ama çok sert demeniz gibi olduğu gibi kaynattım iliyinca içtim düzenli kullandığım bir ay hormonlarıma fayda etmişti prolaktinim de 20ydi 16ya düştü zaten bu tohumun etkisi şeymiş hormonları gerektiği aralığa düşürmek

Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun güzel müjdeli haberler alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…