Fsh 7.89 MuşMerhaba 6-7 aydır korunmasız bir şekilde ilişkiye giriyorduk bebek olmadı öncesinde doktora gittiğimde yani mayıs 2023 te vajinal muayene yaptı hiçbir sorun olmadığını demişti bugün gittiğimde lh 10.1 fsh 6.89 ve prolaktin 78 çıktı prolaktinimin çok yüksek olduğunu söyledi ve ilaçlı mr çekildikten sonra sonucunu beklememe gerek olmadan dostinex başlamamı söyledi herhangi bir adet düzensizliğim yok göğüslerimle alakalı bir problemim de yok bu durum beni gerçekten çok üzdü iyi ki gelmişsin bir sebep bulamamak daha kötü hallolmayacak birşey değil dedi ama desteğinize ihtiyacım var yeni 30 oldum ve korkuyorum çocuğumun olmamasından
Tiroidim 2.18 benim de normal dedi doktor ama Allah bilir prolaktin neden yüksek siz de mi bu dostinex i kullanıyordunuz değerleriniz nasılAyni sorun bendede var ama bana tiroidden kaynakli dediler napcagimi bilmiyom tedavi goruyodum tiroidden ztn simdi bu cikti
Yok ben tiroid ilac tedavisi goruyorum degerlerim duzelmisti tekrar bozukluk gosterdi bu seferde proklatin yukselk cikti levotiron kullaniyomTiroidim 2.18 benim de normal dedi doktor ama Allah bilir prolaktin neden yüksek siz de mi bu dostinex i kullanıyordunuz değerleriniz nasıl
Yani tsh demek istedimTiroidim 2.18 benim de normal dedi doktor ama Allah bilir prolaktin neden yüksek siz de mi bu dostinex i kullanıyordunuz değerleriniz nasıl
Allah kolaylık versin hepimizeYok ben tiroid ilac tedavisi goruyorum degerlerim duzelmisti tekrar bozukluk gosterdi bu seferde proklatin yukselk cikti levotiron kullaniyom
Yani tsh demek istedim
AminnnnAllah kolaylık versin hepimize
Tedavi oliyorum tiroidlerum yavas calosoyordi simdide hizli calisiyor persembe gunu doktoruma gorunup endoklonoji bolumune gidecemSizin de tsh düşükmğş prolaktin için ne dedi doktorunuz zaten tsh için tedavi oluyormuşsunuz
Kadin dogum doktoru tiroidden kaynakli bunlar dediTedavi oliyorum tiroidlerum yavas calosoyordi simdide hizli calisiyor persembe gunu doktoruma gorunup endoklonoji bolumune gidecem
Doktorum abuk subuk yok hormonlar düşer hsg çekelim yok bilmem ne falan dedi bir aya kesin düşer zaten diyor alerji hapı içiyorum dedim içinde sakinleştirici var o etki etmez diyor böyle ne dediği belli olmayan şeyler söyledi kilo problemim de zaten yok anlamadım yani ama bu işin başı stres sanırım,heralde senelerdir deniyoruz olmuyor gibi mi düşündü nedir anlamadım hsg en son çare diyorlarProlaktin stresten bile çok kolay etkilenen hormondur. Pcos+ 60 prolaktin ile ilaçsız hamile kaldım bir kimyasal oldu üstüne tekrar kaldım kızım oldusebep bulmak iyidir buna emin olun.