• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin ve yumurtlama

öncelikle merhaba ve ilginiz adına çok teşekkür ederim.
-ilk yazdıgınıza gelecek olursam Daha onceki aylarda böyle bir ağrı ya dikkatimi çekmedi ya da ilk kez böyle yaşıyorum stresten ötürü. (bir sebebi daha var özelden size mesaj atarsam söyleyebilirim).
-Prolaktin seviyem konusunda da evet öyleymiş teşekkür ederim. Umarım geciktirmez fazla çünkü bu sefer daha cok stres olacagım zaten yeterince zaman var olmama henüz ve cok stresliyim... daha da streslenirsem baska seyler olacak..
-Prezervatifi başından sonuna kadar kullandık. Ortasında sonunda vs değil. Hatta prezervatif varken geri çekilip öyle boşalma gerçekleşti.
-Evet stresten dediginiz seylerden veya size söylemediğim şeyden ötürü olmuş olabilir.
-Benim doktora gitme sebebim dogum kontrol hapına baslamaktı adetimi düzene sokmak adına ama başka şeyler cıktı malum.
-Evet psikolojik destek almaya ihtiyacim var bütün hayatımı etkiliyor cünkü.kenimde Fiziksel ruhsal ve çevremdeki insanlarla iletişimimi. Eşimle en çok tabi. Onu üzüyorum.
-Dostinex ve prolaktin ile ilgili de bilgi almak isterim..
Ozelden yazabilirsiniz tabii ki. Musait olunca bildigim kadariyla cevaplarim. Ozel konunuzu bilemiyorum, bu sebeple tam anlayamayabilirim sizi elbette. Size gonul rahatligiyla gebe degilsiniz diyebilirim, lutfen rahatlayin.

Back