- Konu Sahibi Cankiriklarim
Evet hipofiz adenom tümör iki kez ameliyat oldumsizinki o zaman muhtemelen tümör vardır doğru mu bende de aynısı çıktı hipofiz bezi tümörü ama küçük bir boyutu ameliyata gerek olmadığını söylediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hipofiz adenom tümör iki kez ameliyat oldumsizinki o zaman muhtemelen tümör vardır doğru mu bende de aynısı çıktı hipofiz bezi tümörü ama küçük bir boyutu ameliyata gerek olmadığını söylediler
Size tavsiyem iyi araştirin inaninben okadar çok doktora gittim ki birinin dediği diğerini tutmadi... Sinunda insanlik olarakta hekimlik olarakda çok iyi bir insan buldum... Sizinki kaç santim
Evet hipofiz adenom tümör iki kez ameliyat oldum
Benim varya resnen gözlerim yuvalarindan çıkacak gibi ağriyordu... Ben Hacettepe üniversitesi de tedavi oldum sanada tavsiyem özeli tercih etme bu tedavide görme alanı testi yaptirdinmibenim ki 2.2 mm canım medipol hastanesine gidiyorum ben orada bir profesör doktor kontrol etti korkulacak bişey olmadığınıve herkeste bulunan bir tümör olduğunu söyledi ama ara sıra kendini belli ediyor görme azlığı baş ağrısı yada çan sesi gibi vb. şeyler benim şüphelenmelerinin sebebi prolaktinin bir düşüp bir çıkmasıydı
Kızlar benim eşimde prolaktini 145 çıktı. MR çekildi hipofizde 0.4 mm tümör çıktı. Eşim incir havuç kuru üzüm sürekli tüketiyor tüketmek zorunda varikosel ameliyatı oldu sperm hareket ve hızında problem var. Daha mr ın raporu çıkmadı biz CD'yi bi radyoloji uzmanına gösterdik o dedi 0.4 mm olduğunu. Sperm sayısını hareketini de etkiliyormuş baya. Daha neler duyucaz acaba ???? Hangi ilacı kullandınız? Galiba kitlenin büyüklüğüne göre dr ilaç yazıyor. Acaba kaç ayda düzelir?senin kaç mm di tümörün?
şimdi düzeldi mi
Cnm çok geçmiş olsun. Acaba ilaçla bu prolaktinin ne kadar sürede düşer ? Ya artık çok yorulduk 3 senedir uğraşıp duruyoruz. Bi yeri topluyoruz diğer taraf düzeliyor.Eşinin ki çok kuçuk ona ilaç verirler bana ilk parlodel ilaç vermişlerdi ama erkekle bayan tedavisi farklidır...ben direkt ameliyat oldumm ilkinde tümörü tam temizleyemediler ikincisinde temizlediler
Benim varya resnen gözlerim yuvalarindan çıkacak gibi ağriyordu... Ben Hacettepe üniversitesi de tedavi oldum sanada tavsiyem özeli tercih etme bu tedavide görme alanı testi yaptirdinmi
Kızlar benim eşimde prolaktini 145 çıktı. MR çekildi hipofizde 0.4 mm tümör çıktı. Eşim incir havuç kuru üzüm sürekli tüketiyor tüketmek zorunda varikosel ameliyatı oldu sperm hareket ve hızında problem var. Daha mr ın raporu çıkmadı biz CD'yi bi radyoloji uzmanına gösterdik o dedi 0.4 mm olduğunu. Sperm sayısını hareketini de etkiliyormuş baya. Daha neler duyucaz acaba ???? Hangi ilacı kullandınız? Galiba kitlenin büyüklüğüne göre dr ilaç yazıyor. Acaba kaç ayda düzelir?
Cnm gittik film çekildi raporun çıkmasını bekliyoruz ki ilaç yazılsın. Sperm çıkışını ve kalitesini de çok etkiliyormuş zaten. İnş fayda sağlar. Sizin kaç ay sonra düzeldi? Çocuk var mı ? Genelde kadınlarda olur ama erkekte çıkınca çok şaşırdık. Allah bizi daha beterinden saklasın inşcanım bana dostinex vermişlerdi tümörü yok edebiliyormuş ama mutlaka doktora gidin bunun için çünki stresten büyüme olasılığı çok yüksek mesela 2 ay önce ufacık bir tümörken 2 ay sonra ameliyat edebilecek boyuta kadar geliyormuş sürekli hareket halinde yani birde hormonların üzerinde olduğu için herşeyi alt üst edebiliyor
Erkeklerde de oluyor direkt horm9nlarla alakali olduğu için tedavi yaptirmadanda çocuk olayi biraz zorCnm gittik film çekildi raporun çıkmasını bekliyoruz ki ilaç yazılsın. Sperm çıkışını ve kalitesini de çok etkiliyormuş zaten. İnş fayda sağlar. Sizin kaç ay sonra düzeldi? Çocuk var mı ? Genelde kadınlarda olur ama erkekte çıkınca çok şaşırdık. Allah bizi daha beterinden saklasın inş
Yok cnm Ankara'da değiliz maalesef. Buradaki doktorla tedavimizi yaparız inş. Bilgiler için çok teşekkürler....Bilmiyorum ki ben doktor degilim... Ankaradaysanız Hacettepe üniversitesine gitmenizi tavsiye ederim
Erkeklerde de oluyor direkt horm9nlarla alakali olduğu için tedavi yaptirmadanda çocuk olayi biraz zor
İnş cnm Allah herkesin derdine derman versin inş. Rabbim büyük dert verdiyse dermanını da verir inşgeçirdiğimiz çoğu rahatsızlık erkeklerde de olabiliyor tuhaf gelsede :) inşallah tez zamanda iyileşiriz
Benim yok ilacı bırakınca 64 53 hep böyle cıkıyor adenom da yok. Ama eşimde dna hasarı ve morfoloji bpzuklugu varneyden dolayı tüp bebek düşünüyorsunuz ?
prolaktin haricinde bir rahatsızlığınız mı var
Cnm benim eşimin prolaktini en son 20 gün önce yapılan testte 145 çıktı. MR çekildi hipofizde 0.4 mm iyi huylu ur çıktı. Daha mr ın raporunu bekliyoruz radyolojiden ki dr ilaç yazsın. 20 gün önceki değer bu. Kim bilir şimdi 200 olmuştur. Ne yapıyorsun prolaktin için? Aslan pençesi, hayıt otu iyi geliyormuş prolaktini düşürüyormuş. Ama eşim kullanmam diyor. Adam da sıkıldı bitkilerden artık. Dr ilaç yazsın öyle kullanırım diyor. Erkeklerde prolaktin sperm sayısını, hızını, morfolojisi, bozuyormuş.Benim yok ilacı bırakınca 64 53 hep böyle cıkıyor adenom da yok. Ama eşimde dna hasarı ve morfoloji bpzuklugu var
Erkekte yok bende prolaktin. Onda da morfoloji ve genetik sıkıntı varCnm benim eşimin prolaktini en son 20 gün önce yapılan testte 145 çıktı. MR çekildi hipofizde 0.4 mm iyi huylu ur çıktı. Daha mr ın raporunu bekliyoruz radyolojiden ki dr ilaç yazsın. 20 gün önceki değer bu. Kim bilir şimdi 200 olmuştur. Ne yapıyorsun prolaktin için? Aslan pençesi, hayıt otu iyi geliyormuş prolaktini düşürüyormuş. Ama eşim kullanmam diyor. Adam da sıkıldı bitkilerden artık. Dr ilaç yazsın öyle kullanırım diyor. Erkeklerde prolaktin sperm sayısını, hızını, morfolojisi, bozuyormuş.