• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin ve kisttt yardım edin kızlaaaarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin canim ama daha sakin ve metanetli olmaya çalış. Olmuyor diye üzülüyoruz ama hayırlı olanı gözardi ediyoruz. Illa vardir zamani. Bende 1 senedir ugrasiyorum bu ay cok agrilarim oldu acillere gittim ama sabretmeye calisiyorum. Duada israrci olalim inşallah..
Amin canım dualarım hiç eksik etmiyorum sadece kendim için değil bebek isteyen herkes için dualarımı eksik etmiyorum ama gel gör ki bişeyler bitmeden bişeyler çıkıyor sorun üstüne sorun

Kızlaaaarr çok korkuyorum ya tek sorun prolaktin değilse adetlerim de düzenli amaa
Merhaba canim ben 2 senedir prolaktinle ugrasiyorum sayesinde bebek olmadi hap kullandim oh düştü artik olucak dedigim zaman aradan ikiuc ay geciyodu olmayinca doktora gidiyorum cikmis diyo suan doktinex kullaniyorum vardir bunda bi hayir diyorum doktor hamile kalana kadar yarim olarak yut dedi artik baskada carem yok zaten korkma sadece tedavine bak aksatma derim cnm

Back