- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Vall artık ne yapacağımı bilemiyorum yani yumurtam çatlıyor tamam kistim vardı küçüldü şimdi bi de prolaktin çıktı en azından artık bari sorun sadece prolaktin olsun diyorummmProlaktinde engel olabiliyor.. ilac kullan dostinex verir doktor. Bide oyle deneyin bakalim
Bak hamilelikle ilgili her topicte yazarim.olmayacaksa engel cikar birbir oyalanir durursun.ama olcagi zaman hepsi ortadan kalkar ama zaten kalktigini bilmessin ozamanda hamile olursub:)proklatin duser hem takip ettir yeterki her kadinda bi zaman mutlaka arttrigi oluyor tedbirini al sadece yeter yanlis yontemler yapma yeterli.hormon iste nabcagi belli olmuyor bi sebebi vardir mtlaka.. tek sorun prolaktin olsa. Ne sorunlsr var dert etme plur insallahVall artık ne yapacağımı bilemiyorum yani yumurtam çatlıyor tamam kistim vardı küçüldü şimdi bi de prolaktin çıktı en azından artık bari sorun sadece prolaktin olsun diyorummm
Zaten ben de onu diyorum inşallah başka bir sorun çıkmaz en azından prolaktinin bir çözümü var ordan birazcık ümitleniyorum bunun çözümü kesin ilaç mıdır yani ilaçla kesin tedavi ediliyor muBak hamilelikle ilgili her topicte yazarim.olmayacaksa engel cikar birbir oyalanir durursun.ama olcagi zaman hepsi ortadan kalkar ama zaten kalktigini bilmessin ozamanda hamile olursub:)proklatin duser hem takip ettir yeterki her kadinda bi zaman mutlaka arttrigi oluyor tedbirini al sadece yeter yanlis yontemler yapma yeterli.hormon iste nabcagi belli olmuyor bi sebebi vardir mtlaka.. tek sorun prolaktin olsa. Ne sorunlsr var dert etme plur insallah
prolaktin icin aslan pencesi kuru kullan dusuruyo.Cok buyuk sorun degil bi ilacla bile hemen dusuyo gecmis olsun...Selam kızlaaar 10 Aydır çocuğumuz olmuyo gitmediğimiz doktor kalmadı size hikayemi anlatmam gerekirse,doktor smear ve kültür testi yaptı temiz çıktı,yumurtam çatlıyor bir sorun yok,rahim duvarım gayet kalın ve bebek için bir sorun yok ama sağ yumurtalığımda bundan 1 ay önce 5 cmlik kist cıktı 20 gün içinde 2.5 cm e kisti adetliyken 15 gün önce hormon testi yaptırmaya gittiğimde doktor kistin çatladığını ve düşeceğini söyledi. Dün hormon testim çıktı ve sadece prolaktinim yüksek çıktı 52.79 !! Doktora gitmeden bi de size danışayım dedim acaba rahim testinden önce prolaktinim düşürülse gebelik olabilir mi?? Yani tek sebep acaba prolaktin midir? Çok üzülüyorum artıkkkkk
Doktora gitmeden bişey yapmaktan da korkuyorum ama nerde okuduysam benim hormonum biraz yüksek görünüyor 52prolaktin icin aslan pencesi kuru kullan dusuruyo.Cok buyuk sorun degil bi ilacla bile hemen dusuyo gecmis olsun...
cok asiri yuksek degil sinir 26 ydi sanirim bnim en son gecen sene 48 di doktorum demistiki daha cok yuksek olanlar var cok yuksek degil demisti dostinex ilac var onunla hemen dusuyo ama tekrar cikiyo sonra doktor kontrolunde daha iyi olur .Aslan pencesini zarari yok hormonlari dengeliyo dusuk olani cikariyo yuksek olani dusuruyo alma imkanin varsa hemen alip yapip icebilirsin cok faydasini gorursun Allahin izniyleDoktora gitmeden bişey yapmaktan da korkuyorum ama nerde okuduysam benim hormonum biraz yüksek görünüyor 52
Çok üzülüyorum yaaa korkuyorum başka bişey çıkar diye yani şimdi İnan sadece prolaktinim yüksek olsun bari tedavi olayım bebeğime kavuşayım istiyorum Allah kimseyi bunla imtihan etmesincok asiri yuksek degil sinir 26 ydi sanirim bnim en son gecen sene 48 di doktorum demistiki daha cok yuksek olanlar var cok yuksek degil demisti dostinex ilac var onunla hemen dusuyo ama tekrar cikiyo sonra doktor kontrolunde daha iyi olur .Aslan pencesini zarari yok hormonlari dengeliyo dusuk olani cikariyo yuksek olani dusuruyo alma imkanin varsa hemen alip yapip icebilirsin cok faydasini gorursun Allahin izniyle
korkma canim korktukca stres oluyo dahada ters gidiyo hersey birsey olmaz insaAllah rabbim gonlune gore versin insallah.Pco varmi onu sor bakalim gidinceÇok üzülüyorum yaaa korkuyorum başka bişey çıkar diye yani şimdi İnan sadece prolaktinim yüksek olsun bari tedavi olayım bebeğime kavuşayım istiyorum Allah kimseyi bunla imtihan etmesin
Canım Yok pco sadece yumurta kisti vardı 5 cm di 15 gün içinde 2.5 cm e düştükorkma canim korktukca stres oluyo dahada ters gidiyo hersey birsey olmaz insaAllah rabbim gonlune gore versin insallah.Pco varmi onu sor bakalim gidince
he tmm o adetle atilir canim o sorun degil.Prolaktin yuksek ya uzum incir maden suyu dere otu havuc tuketme yuksektiyo bunlar ozellikle incirCanım Yok pco sadece yumurta kisti vardı 5 cm di 15 gün içinde 2.5 cm e düştü
Canım kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama kaç Aydır deniyorum doktor adet düzensizliğin var mı dedi bir ay 30 günde oluyorsam diğer ay 31 ya da öbür ay 32 günde oluyorum dedim adet düzensizliğin Yok dedi eğer her ay oluyorsan adet düzensizliğin Yok demektir dedi sonra hani prolaktin genelde adet düzensizliğinde olduğu için korkuyorum acaba başka bişey mi varhe tmm o adetle atilir canim o sorun degil.Prolaktin yuksek ya uzum incir maden suyu dere otu havuc tuketme yuksektiyo bunlar ozellikle incir
he senin bi kac gun gecikiyo onda bisey olmaz canim prolaktin de dustumu hersey yoluna girer merak etme bk bnim bastan beri duzensiz senede iki kere ilacla anla oluyorum bi kac yildirCanım kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama kaç Aydır deniyorum doktor adet düzensizliğin var mı dedi bir ay 30 günde oluyorsam diğer ay 31 ya da öbür ay 32 günde oluyorum dedim adet düzensizliğin Yok dedi eğer her ay oluyorsan adet düzensizliğin Yok demektir dedi sonra hani prolaktin genelde adet düzensizliğinde olduğu için korkuyorum acaba başka bişey mi var
Geçmiş olsun canım inşallah seninde düzelir ben çok çaresiz kaldım inşallah tek sorun prolaktin diyorum daha önce bir doktora gittim kadın bana o kadar acımasız kötü konuştu ki illa prolaktin yüksek diye olmuyor diye birşey Yok sedi Çan'ımdaan can gittihe senin bi kac gun gecikiyo onda bisey olmaz canim prolaktin de dustumu hersey yoluna girer merak etme bk bnim bastan beri duzensiz senede iki kere ilacla anla oluyorum bi kac yildir
sagolasin canim.Yok ya bi ilac icmede dusuyo hemen hemde dostinex cok kuvvetli 45 den 0.5 e dusmustu bi ilacta bnmGeçmiş olsun canım inşallah seninde düzelir ben çok çaresiz kaldım inşallah tek sorun prolaktin diyorum daha önce bir doktora gittim kadın bana o kadar acımasız kötü konuştu ki illa prolaktin yüksek diye olmuyor diye birşey Yok sedi Çan'ımdaan can gitti
Gebelik olmadı mı,? Genelde olur hemen diyorlar düşünce?sagolasin canim.Yok ya bi ilac icmede dusuyo hemen hemde dostinex cok kuvvetli 45 den 0.5 e dusmustu bi ilacta bnm
Geçmiş olsun canim. Prolaktini dert etme. Benim 75ti ve dostinexle 0 'a indi. Hatta fazla düşmüş dedi doktor :) ara ara tekrar ölçtür. Stres ve sıkıntıdan da uzak dur onlar tetikliyormus prolaktini.Selam kızlaaar 10 Aydır çocuğumuz olmuyo gitmediğimiz doktor kalmadı size hikayemi anlatmam gerekirse,doktor smear ve kültür testi yaptı temiz çıktı,yumurtam çatlıyor bir sorun yok,rahim duvarım gayet kalın ve bebek için bir sorun yok ama sağ yumurtalığımda bundan 1 ay önce 5 cmlik kist cıktı 20 gün içinde 2.5 cm e kisti adetliyken 15 gün önce hormon testi yaptırmaya gittiğimde doktor kistin çatladığını ve düşeceğini söyledi. Dün hormon testim çıktı ve sadece prolaktinim yüksek çıktı 52.79 !! Doktora gitmeden bi de size danışayım dedim acaba rahim testinden önce prolaktinim düşürülse gebelik olabilir mi?? Yani tek sebep acaba prolaktin midir? Çok üzülüyorum artıkkkkk
Canım nasıl stres yapılmasın bebek istiyoruz olmuyor hiç bişey çözüm olmuyor canım acıyor artık..Geçmiş olsun canim. Prolaktini dert etme. Benim 75ti ve dostinexle 0 'a indi. Hatta fazla düşmüş dedi doktor :) ara ara tekrar ölçtür. Stres ve sıkıntıdan da uzak dur onlar tetikliyormus prolaktini.
Haklisin canim ama daha sakin ve metanetli olmaya çalış. Olmuyor diye üzülüyoruz ama hayırlı olanı gözardi ediyoruz. Illa vardir zamani. Bende 1 senedir ugrasiyorum bu ay cok agrilarim oldu acillere gittim ama sabretmeye calisiyorum. Duada israrci olalim inşallah..Canım nasıl stres yapılmasın bebek istiyoruz olmuyor hiç bişey çözüm olmuyor canım acıyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?