• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin ve killanma ACIL!!!!

tas12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
5
1
1
27
Merhaba kizlar killarla basim dertte. Prolaktin hormonum 31 ve goguslerim killanmaya basladi ne yapmam gerekiyor ? Bu durumu yasayan var mi ??? Prolaktin hormonu dusdukten sonra killar gidiyor mu yoksa kalici olarak mi cikiyorlar ? Lutfen yardim ediiinnnn !!!!

Merhaba kizlar killarla basim dertte. Prolaktin hormonum 31 ve goguslerim killanmaya basladi ne yapmam gerekiyor ? Bu durumu yasayan var mi ??? Prolaktin hormonu dusdukten sonra killar gidiyor mu yoksa kalici olarak mi cikiyorlar ? Lutfen yardim ediiinnnn !!!!
Prolaktinim bendede yüksekti. Ama doktor önemsemedi. Komtrole gel degisiklik olursa ilac veririm dedi. Daha da gitmedim. Tüylenme var aliyorum surekli malesef bende. Alakasi oldgunu senden ogrendim

eger evliyseniz ve bebek dusunuyorsaniz doktora gidin derin cunku bebek yapmayi engelliyor diye biliyorum. Benim doktorumda onemsemiyor cocuk istiyoruz ama olmuyor.

Back