44 Çıktı dostinexilacın adı nedir acaba ve kaç çıktı değeriniz
duydum o ilacı aratırdım çok etkiliymiş ben de yarın muaayeneye gideceğim bunun yanında hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi otunu alıp çayını içeceğim çok etkiliymiş cnm istersen sen de yap44 Çıktı dostinex
Bende bi de polistik over çıktı onun için soğan suyu içiyorum. İşe yaramazsa onu da denerimduydum o ilacı aratırdım çok etkiliymiş ben de yarın muaayeneye gideceğim bunun yanında hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi otunu alıp çayını içeceğim çok etkiliymiş cnm istersen sen de yap
15 Gün mü içmiştinonu geçen ay ben de yapmıştım kistim vardı 2.5 cm gitmiş bu ay işe yarıyor
Prolaktin yani süt hormonu tsh prolaktinin yükselmesine neden olabiliyor her ikisin de gebeliği engellediği söyleniyor ilaç tedavisi uygulanıyor.Herkese merhaba öncelikle.Hormon tahlillerimde prolaktin değerim sınırın da üstünde çıktı bu hamilelik için engel midir doktorum pazartesi aramamı söyledi sabredemiyorum ve bunu düşürmek için neler yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun bu konuda kür uygulayan falan varsa paylaşabilir mi acaba
TSH kaç peki mutlaka anti tpo anti tg baktırınevet doktora gittim malesef tiroid olduğunu söyledi ilaç kullanmaya başladım çok yüksel değil dedi ama bilmiyorum
o dediklerini ne bilmiyorum ama bir sürü hormon testi yaptırdı tshım da 8.36 cıkmışTSH kaç peki mutlaka anti tpo anti tg baktırın
Bence bu değer yüksek benimde 9 du hemen ilaca başlattılar gebelik düşünüldüğünde tsh 1,5 2,5 arasında olmalı tsh bu denli yükseldiğinde antikor var mı nodül var mı bakılmalı mesela ben troid haşimato hastasıyım bir çok tedavi denedim hamile kalamadım .o dediklerini ne bilmiyorum ama bir sürü hormon testi yaptırdı tshım da 8.36 cıkmış
ultrasondan bakıldı nodül var ama 5 gün arayla baıldı ilkin 9 du sonra buna inmiş doktorum 1 ayda yola gireceğini söyledi ilacım 50mg levotiron diye bir hap sizin düşmedi mi hiç değerleriniz ilaçlarlaBence bu değer yüksek benimde 9 du hemen ilaca başlattılar gebelik düşünüldüğünde tsh 1,5 2,5 arasında olmalı tsh bu denli yükseldiğinde antikor var mı nodül var mı bakılmalı mesela ben troid haşimato hastasıyım bir çok tedavi denedim hamile kalamadım .
Şuan troid kontrol altına alındı son kez iğne tedavisi deneyeceğim tutmazsa tüp bebeğe başlayacağım.
Kaç mg lık ilaç yazıldı size
Ben geçen sene ağustostan beri ilaç kullanıyorum anti tpo yüksekse haşimato olabilirsiniz tsh bir düştü bir çıktı en son 3,53 tü bu ay kontrolüm var iğne tedevisi deneyeceğim bakalım hamile kalabilecekmiyimultrasondan bakıldı nodül var ama 5 gün arayla baıldı ilkin 9 du sonra buna inmiş doktorum 1 ayda yola gireceğini söyledi ilacım 50mg levotiron diye bir hap sizin düşmedi mi hiç değerleriniz ilaçlarla
tanı kısmında hipotiroid yazıyor ama bilmiyorum ki haşimato ile aynı kavramı mı karşılıyor acabaBen geçen sene ağustostan beri ilaç kullanıyorum anti tpo yüksekse haşimato olabilirsiniz tsh bir düştü bir çıktı en son 3,53 tü bu ay kontrolüm var iğne tedevisi deneyeceğim bakalım hamile kalabilecekmiyim
Tsh yüksekliği yani troidleriniz yavaş çalışıyor haşimato için anti tpo anti tg değerleri önemli ilacınızı sabah aç olarak kahvaltıdan yarım saat önce alırsanız olumlu sonuç alırsınıztanı kısmında hipotiroid yazıyor ama bilmiyorum ki haşimato ile aynı kavramı mı karşılıyor acaba
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bugün başladım ilaca kahvaltıdan yarım saat önce içtim inşallah hepimiz kurtuluruz ve anne olabiliiriizTsh yüksekliği yani troidleriniz yavaş çalışıyor haşimato için anti tpo anti tg değerleri önemli ilacınızı sabah aç olarak kahvaltıdan yarım saat önce alırsanız olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?