Prolaktin testi

lorensia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
16
0
86
İstanbul
Merhaba herkese.
2,5-3 hafta kadar önce bütün kan tahlillerimi ve hormon testlerimi verdim öylesine baktırmak için.Hepsi normal çıktı sadece hormon testlerimde prolaktin 40 çıktı endokrinolojiye gittim doktor adet düzensizliğin ve göğüsten süt gelme durumu var mı dedi ve öyle bi durum yok.
Sonra prolaktin testi istedi yarım saat arayla 4 defa kan verdim 30 küsür çıktı bu sefer. Doktor gayet normal iyi çıkmış dedi.
Ama ben en son reglimi 27 ağustosta oldum ve bu ay olmadım henüz, sanırım prolaktin adet düzensizliği yapıyomuş ve bende bu yüksek çıktığı zaman çok stres yaptım hipofiz tümörü mü acaba diye. Adetim ondan olmamış olabilir mi stresten? Çok uzun oldu ama baya stresliyim bu konudan dolayı, bu arada yaşım 18.

Son düzenleme:
Prolaktin adet dusensizligi yapiyor evet ama senin fazla yuksek degil benim 73 tu doktor dostinex verdi 2 tablet ictim 5 e dustu fazla sıkınti yapma bence endiselenicek bisey degil seninki 100 ustu olanlara mr cekiyorlar adenom var mi yok mu diye gerci bana da cektiler temiz cikmisti hatta baska doktor neden sana mr cekiyorlar diye sinirlenmisti.

yani düzensiz olması normal mi diyorsunuz? insallah olurum ekimde falan cünkü iyice stres yaptım bunu kendime

Bende prolaktinim 73 e ciktigi zaman 50 gun olmamistim doktor ona baglamisti diger sonuclarinda problem yoksa bunu kafana takma bence cozulmucek bisey degil.

merhaba arkadaslar mart sonu dusuk yaotım kanama ıle dustu sonra tekrardan cocuk sahıbı olmaya kaar verdık adetın 3 gunu doktorum gel hormon testı yapalım ded prolaktin 67,86 cıktı yarın doktoragıdecegım sonuc gostermek cın prolaktın nedıır gebelıgı engellermı ınternetten bıraz baktım ama goguslerım ne agrıyor nede sut gelıyor yardımcı olurmusunuz bana

merhaba yeni üyeyim nerye yazacağımı bilemedim ilk olarak 19 yaşımda bekarım benim surekli adet gecikmelerim oluyordu yani 40 gunden az zamanda olmuyordum mayıs ayında bi önceki adetimin utunde 50 gun geçmesine rağmen adet olmadığım iin doktra gittim prolaktinim 57 çıktı bu normal sınırdan yuksek duzensizlik yapar dedi adet söktürücü ve dostinex verdi. Adet söktürücü ile mayısın 22 sinde adet oldum. bi de doktor bir dahaki adetinde bir ay sonra dedi yani adet gununde tekrar ölçtür prolakinin dedi. şuan temmuzun 11i ve bne hala adet olmadım ki gidip ölçtüreyim... Yani çok gecikti adet günümü daha fazla beklemeden gitmeli miyim ? Şehir değişikliği oldu bir de aynı doktara gitmeyeceeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…