Prolaktin tedavisi için sella mr çektiren var mı??

SurcuLisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
134
2
96
İstanbul
kızlar prolaktinim yüksek çıktı (37,81) doktorum "sella mr" çektirmemi istedi benden.aranızda çektiren var mı acaba?bir de prolaktin tedavisi ortalama ne kadar sürer bu problemle ugrasanlar var aramızda.aslında tam olarak ögrenmek istediğim prolaktini düşürmek ve hamile kalabilmek gerekn ortalama süre...1 ay 2 ay 3 ay ne kadar?bunu cok merak ediyorum.tecrubelerinize dayanarak bana yardımcı olur musunuz?

canım benim pr 30 du dr yarım tablet haftada 2 sefer dostinex verdi ama ben meger hamileymişim kardesim 18 yasında bekar onun 48 çıkmıştı mr çektirdi ilaç kullandı çok şükür mr da bişey çıkmadı 1 aydada düştü prolaktin senin çok düşük kısa bir sürede düşer emarıda sella ne demek bilmiyorum kardesiminki beyim mrdı beyinde hipofize bakıyolar prolaktin 100 lerde olanlarda ama bazılarında beyinde timör yapıyomuş ilaçla tedavi edilebilir ama sende bişey çıkmaz korkma umarım yardımcı olabilmişimdir

canım kardeşimden dr mr istediginde çok üzülmüştüm acayip arastırdım hatta dr kardeşime ablan tez hazırlamış demiş:)ondan bu konuda çok hassasım inanki hiçç korkma canım

çok çok tşk ediyorum.ciddi bişey cıkmayacagını hissedebiliyorum.hatta yüksek çıkmasına şaşrıdım cunku hiçbir belirtim yoktu.içime yine de su serptiniz.saolun.sadece anne olmak için sabırsızlanıyorum sanırım.o kadar sartlandırmışım ki kendimi.bişey çıkar diye düşünmüyorum da.prolaktinim bi an önce süşse de sonuca baksam diye sabırsızlanıyorum :) çok saolun.allah gönlünüze göre versin herseyi

Allah hepimizin gönlüne göre versin ben 3 düşük yaşadım ve sonuncusu prolaktinli ugrasırken oldu mucizem sanmıştım ama dış gebelikmiş ALLAH HAYIRLISINI VERSİN KOLAYCE DÜŞER DEGERİN İNŞ

inş. umarım.7 senedir bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ama cok şükür ki tek problemim prolaktin yüksekliğiymiş.umarım düştükten sonra hayırlısıyla olur.Osmak Allah sana da çifter çifter versin inş..düşük cok zor bi olay.ama her işte bi hayır vardır diye düşünmek lazım bazen.en kısa zamanda bebegini kucaklarsın umarım.

merhaba canım benimde prolaktinim yüsek 124 çımıştı drum hemen emar çektirmemi söyledi çektirdim çok şükür birşey çıkmadı sonra 1buçuk aysonra yeniden bakıldı 29 a düşmüştü ama dr bana bebek düşündüğün sürece bu ilacı kullanıcaksın yeniden yükselebilir dedi ve üç aydırda kullanıyorum ama hala bebek yokkkkkkk

slm benımde 120 cıktıgında mr cektırdım,sanırım bahsettıgın mr renklı,ilaçlı mr.bısey cıkmadı bendede.sımdı bebek ıstedıgımız ıcın parlodel kullanıyorum degerim 63 suan,ıkı aydır gebelık olmadı.buay yumurta takıbıne basladık bundada hamılelık olmazsa eşime bakıcaklar(((((

canım benimde prolaktinim 98 e yükseldiği zaman doktorum hemen acil mr istemişti.. ama çok şükür birşey çıkmamıştı. o ay dostinexe başlamıştım (aynı anda hayıt suyuda içtim) ve 1 ay da 11 e düştü prolaktinim, hapı bıraktım ve o ay hamile kaldım ( ama bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim)
şimdi 80 e fırladı yine prolaktinim, tekrar hayıt suyu ve dostinexe başladım, bundan sonrasını görücem bakalım, hayırlısı hakkımızda..
sakın üzme kendini prolaktin yenilmicek birşey değil, allahın izniyle hapla beraber düşer değerin, hem çok da yüksek değil senin değerin...merak etme canım..

bende selle mr cektırdım 39ç75 di temız benımkı 4 sonra tetrar prolaktın testı yaptılar 14 cıktı anlamadım ilacta vermedı doktor adetlerım azalmıştı benım suan sorun yok dedı adetımde aynı normal dedı ama bilemıcem benım gıbı varmı acaba.

tşk ederim sizlere.bu yazıyı yazdıgımdan beri hemen hemen 1,5 ay geçti.mr sonucumda bişey cıkmadı çok şükür..düştüğünü umuyorum çunku kafam çok rahattı.ve bu ay yumurtam gelişti.çatlatma iğnemizi de yaptırdık 11 gün önce.beklemedeyiz şuan.bakalım işe yarıcakmı.bir de gece çok güzel bi rüya gördüm hayra yordum inş. çıkar..çok sevimli bi oglum olmuştu..çok mutlu uyandım bu sabah..rüya bile olsa, bunu yaşamak çok güzeldi. :)Allah hepimize tattırsın inşallah.

meraba arkadaslar yarın aksama belle mr randevum var.prolaktin çok yukseklerde 101 ve dr um mr istedi.tümör den falan bahsetti korktum ve çok kötü oldum.bu mr nasıl çekilyo arkadaslar.çok tedirgin oldum bişi de çıkar die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…