Prolaktin (süthormonu))

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
  • Benim prolaktin yani süt hormonum 3 ay önce 20 idi şimdi 50 olmuş . İlk olarak gittiğim doktor bi tableti 4 e bölüp içmeyi söyledi yani değer 20 iken. Şimdiki gittim doktor ise deger 50 olunca iki tableti bi anda içmemi söyledi bu şekilde bi sefer içmekle fayda oluyor mu ki çok karıştı kafam. Etkisini ne zaman gösterecek acaba.

Selam ben bu ay kimyasal düşük yaptım prolaktin yüksekliği yüzünden değerim 56 çıktı. Doktorun verdiği ilaç Dostinex sanırım seninki de öyle. Ama ben dediğin gibi bir tableti kırıp haftada yarım doz içiyorum. Doktorun bir an evvel düşsün diye öyle demiş olabilir. Güvenmediysen başka bir doktorla daha görüşebilirsin için rahat etsin

Peki içtiğin zaman faydasını gördün mü. Etkisi hemen oluyor mu Acaba tedavi süresi ne kadar

Peki içtiğin zaman faydasını gördün mü. Etkisi hemen oluyor mu Acaba tedavi süresi ne kadar
Ben 2 li olanlardan kullanıyorum daha bir tane hap yeni bitti ikincisini bu cuma kırıp içeceğim sonraki cuma son yarımı kullanıp doktora gideceğim. O zaman belli olacak etki etti mi etmedi mi. Yeterince düşmediyse ilaca devam ettirecektir diye düşünüyorum

Benimkide 36 çıktı dostineks verdi doktorum haftada 2 gün yarım içicem inşallah düşer sizin biraz daha yüksek ondan dozu artırmış olabilir

Benim ki de yüksek ama haftada bir gün yarım doz alıyorum doktordan doktora değişiyor verdiği doz ya. Ama doktora güvenmek lazım vardır bi bildiği

Benimde 80 çıktı sonra ilacı haftada bir alıyordum iki aylık kullanimdi. Dört tane içtim 0.45 e düşmüş doktor çok düşmüş yarım al ilacı dedi. Dostinex çok etkili benim ilaç bitti daha gitmedim ölçmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…